Eylül dostluğumuza burada devam (:

Heee bitmez tabi. Yazmayınca hiç bende kızlara seni sordum şimdi. Uyuyordur o zaman dedim Miracle bak uykucu şirin çok güzel oldu. Cuk diye oturdu. Hem şirin hem uykucu
:)))) bazen uyuyorum bazende eşim giderken sağolsun uykumu kaçırıyor uyuyamıyorum...Uykucu şirin benim yeni adımmı
siyahdeniz pasta tarifine baktım şimdi onu vişne suyu yerine alternatif neyle yapabiliriz ?

yanlış olmasın vişne suyu değillll vişne reçelinin suyu ile yapılacak. Valla evde çilek reçelim vardı ama vişne daha çok yakışıyor üşenmedim gittim vişne reçeli aldım. Dün akşam bitti o pasta :)

bu h.sonu gün var bana bu sefer sütlü tatlı düştü tavukgöğsü yapcam akşamdan üzerine çikolata sosu ve onun üzerine de bol miktarda çekilmiş ceviz ya da fındık güzel olur c.tesi izinliyim erkenden kalkar kuaföre gider bakıma girerim süslenirim giderim
gerçi pazar da halılarımı yıkıcam yaaa geçen pazar anneminkileri yıkadık bu hafta benimki haftaya da güzel bi temizlik yaparım ama yedek ince yazlık halıları sericem bunları hemen kirletmeyi düşünmüyorum salonda 2 halım var yedekli kullanıyorum ona rağmen çok kirliler açık renk oldukları için üstelik sonbaharda kullanmaya başlamıştım yazın sermemiştim yine bi halı daha alırım da evde koyacak yerim yok

çok şükür ozaman canım
hanzade sen ne kadar kararlısın verdiğin karardan asla dönmüyon hee hem burda için igdiyo hamişlere bebişlere hem de zamanını bekliyon

evet kararlıyım yaa sabit fikirli de diyebiliriz belki bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum ama genel karakterim bu mesela hep 25imden önce evlenmem 25 im de evlenicem diyodum 25 imde evlendim tam
bişeye karar verirken her ayrıntısını düşünürüm art eksi başak burcu özelliğim bu işte en doğru olduğuna inandığımda karar veririm bi daha da kolay değişmez fikrim eğer dahra doğru olduğunu düşündüğüm bşy çıkarsa karşıma anca o zaman mükemmel olmalı benim için herşey

bence kocanada bağlı kocan çok ısrar etse kıramazdım

ama hanzade bence en azından deneyin

aynı eşim gibisin o da başak burcumu terazimi tam belli değil 23 eylül d.günü ikisinden de etkilenmiş.kafasına taktığı bişeyi ölsen değiştiremezsin herşeyi en ince ayrıntısına kadar didikler inceler öyle karar verir...

merhabalar kızlar, dışardaydım ne kadar sıcakmış öyle hava, nefesim kesiliyordu resmen.

miracle biz hala klimayı doğru düzgün kullanmadık, akşamları salon camıyla yatak odasını açınca güzel esiyor bizim ev. yatarkende rahat ediyoruz hatta pike örtüyoruz kaç gündür. ama geçen hafta aşırı bir nem vardı hani o zaman felaketti hava yaprak kıpırdamıyordu evin içi cehennem gibi olmuştu. bugünden itibaren yine aynı sıcaklar geliyormuş bakalım.

kaynanan bile artık dayanamamış serbest bırakın demiş kadın, hadi bu ay bikaç seferlik serbest bırakın bak 14 haftam bitiyor hiç hamile gibi değilim hala, ne baş dönmesi ne bulantı. yine yüzebiliyorum yine tatile gidebilirim, uçağa binebilirim otobüse binebilirim. yani bebek engel değilki, siz yine bu yaz tatilinizi rahat rahat yaparsınız. karnın büyümeye başlarkende yaz bitmiş olur zaten

Selam herkese hanzade valla o kaynana ne güzel laflar biliyo ikna etmek için herşeyi söylüyolar zaten
buralar da çok sıcak şubede klima var allahtan hatta atm odası filan buz :) orda hırka giyiyorum
akşam çok karışık rüyalar gördüm hala etkisi üzerimde kafanı işe veremiyorum hatta müşteri ile kavga ettim eksik para verdi diye halbuki vermemiş tekrar çağırdım ödedim adamı

hoşgeldin landfloves...

valla bizim evde esiyor ama benim içimde soba yanıyor sanki acayip terliyorum herkes hava serin dediği anda bende sırılsıklam terli oluyorum klima 17 derece anca serinletiyo beni ama şimdi tasarruf yapmam lazım

maşallah hep böyle devam eder hamileliğin inş.sıkıntı çekmeden kucağına alıverirsin kuzuyu

zahter rüyaların hayra çıksın inşallah, iyi düşün iyi olsun.

akşam menünüzde neler var kızlar ben de bşy yok karar veremedim

dün eşim 3 tane but kızartmalık hazırlar mısınız demiş kasap da 3 tana bütün tavuğu o şekil yapmış vermiş adam doğradı diye sesini çıkartmamış almış eşim de ben de ayrı ayrı paketleyip buzluğa koydum tavuklu yemeklere kullanırım napiiim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…