- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.321
benim miniş ayakta duruyor bugün seslerede tepki veriyor , köpek havlaması değilde sadece baba sesine tepki veriyor
bide düdüklü tencere patlayınca hoplamıştı
Gözün aydın özden, bizde bu gün evimize geçiyoruz kızlar. Ustalar yetiştirmeye çalışıyoruz dedi. Bu gün bitecek tesisat işleri inşallahYuvama kavuşuyorum sonunda
benim miniş ayakta duruyor bugün seslerede tepki veriyor , köpek havlaması değilde sadece baba sesine tepki veriyor
bide düdüklü tencere patlayınca hoplamıştı
daphne sevindim canım eve geçeceginize, çok şükür bu kadarla atlattınız
ayakta duruyor demek
şaka maka sen de ikinci yarıya geçtin ya rüya gibi di mi:))
ileri sayıyordum şimdi geri sayıyorum
ama hala hamile gibi değilim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanki hiç bu bebek cıkmayacak ömür boyu böyle olacak gibi ,
sanırım biraz değişik bir anne olucağım
ay artık kavuş evine ohhh ne güzelll bir daha yerinizden yurdunuzdan olmazsınız umarım
özdn sen zaten hep bi değişiksin hep böyle değişik ol olur mu bayılıyorum sana
sabah ilker soruyor ne yapıyor kızım diye ne yapsın bu benim annem mi olacak acaba diye kara kara düşünüyordur dedim
mesela insanlarda soruyor bebek ne yapıyor diye iyi diyorum insanlar istiyor ki abartarak anlatayım ne anlatayım ki miniş büyüyor işte karnımda bana gün gün anne bunu yapıyorum diye rapor vermiyor ki ,
umarım anne olma sıfatını hakederim bazen üzülüyorum minişe ona bana bakacak ben mi ona görücez
simillayı yolucammmm
buraya gelsin yaaaaa whatsappa giremiyorum ben başka giremeyenler de var ama buraya herkes girebiliyo ikisi de aktif olsun fırsat buldukça ona da girerim yine ama burdan yazışmak da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?