Eylül dostluğumuza burada devam (:

bizim evin oraya spor salonu açıldı eşim dün başladı bakalım inş.kilo verir artık
ankarada teyzemin kızı nişanlanmıştı ya onun da düğün tarihi beli olmuş söyledim mi bilmiyorum 10 ekim kına 12 ekim düğün arkası kurban bayramı düğün için iznimden 1 hafta kullanıcam erken gidicem çeyiz yerleştirme mevzuları

benim miniş ayakta duruyor bugün seslerede tepki veriyor , köpek havlaması değilde sadece baba sesine tepki veriyor

bide düdüklü tencere patlayınca hoplamıştı

benim miniş ayakta duruyor bugün seslerede tepki veriyor , köpek havlaması değilde sadece baba sesine tepki veriyor

Gözün aydın özden, bizde bu gün evimize geçiyoruz kızlar. Ustalar yetiştirmeye çalışıyoruz dedi. Bu gün bitecek tesisat işleri inşallah Yuvama kavuşuyorum sonunda

Gözün aydın özden, bizde bu gün evimize geçiyoruz kızlar. Ustalar yetiştirmeye çalışıyoruz dedi. Bu gün bitecek tesisat işleri inşallah Yuvama kavuşuyorum sonunda

ay artık kavuş evine ohhh ne güzelll bir daha yerinizden yurdunuzdan olmazsınız umarım

daphne sevindim canım eve geçeceginize, çok şükür bu kadarla atlattınız

ayakta duruyor demek
şaka maka sen de ikinci yarıya geçtin ya rüya gibi di mi:))

daphne sevindim canım eve geçeceginize, çok şükür bu kadarla atlattınız

ayakta duruyor demek
şaka maka sen de ikinci yarıya geçtin ya rüya gibi di mi:))

ileri sayıyordum şimdi geri sayıyorum

ama hala hamile gibi değilim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanki hiç bu bebek cıkmayacak ömür boyu böyle olacak gibi ,

sanırım biraz değişik bir anne olucağım

bebek doğana kadar öye oluyo
doğup kucağına alınca da "böyle bişeymiş" diyosun

annelik öyle bişey tuhaf bişey zaten :)

özdn sen zaten hep bi değişiksin hep böyle değişik ol olur mu bayılıyorum sana

sabah ilker soruyor ne yapıyor kızım diye ne yapsın bu benim annem mi olacak acaba diye kara kara düşünüyordur dedim

mesela insanlarda soruyor bebek ne yapıyor diye iyi diyorum insanlar istiyor ki abartarak anlatayım ne anlatayım ki miniş büyüyor işte karnımda bana gün gün anne bunu yapıyorum diye rapor vermiyor ki ,

umarım anne olma sıfatını hakederim bazen üzülüyorum minişe onu bana bakacak ben mi ona görücez

Son düzenleme:

Sakın öyle düşünme. Benim adım gibi eminim şahane bir anne olacaksın

simillayı yolucammmm

buraya gelsin yaaaaa whatsappa giremiyorum ben başka giremeyenler de var ama buraya herkes girebiliyo ikisi de aktif olsun fırsat buldukça ona da girerim yine ama burdan yazışmak da güzel

günaydın yavru kuşlaaaaar...

nasılsınız bugün?

biz iyiyiz oğluşumla çok şükür kahvaltımızı yaptık geldik.

oğlumu diyete soktum kızlar artık günde sadece 1 dilim kepekli ekmek var ona başka da hamur işi yok çünkü paşa 2750 gr olmuş.

bu durumdan ne anlıyoruz bebeğin kilosunun annenin yiyip içtiği ile ilgisi yok çünkü ben tatlı asitli şekerli hiç yemiyorum ve içmiyorum hamur işine de çok dikkat ediyorum.

birde elektirik faturamız 2 klima sürekli çalıştığı için 199,9 gelmiş rakam şaka gibi bu sebeble tasarrufa başladık sıcakta kendimi ıslatarak serinlemeye çalışıyorum kaç gün dayanırım bilmiyorum tabii.:26:

ahsen afiyet olsun kuzum valla benim canım tatlı asla istemiyor o yüzden rahatça söyleyebilirsin diğer annecikleri bilemem tabii

daphne hadi gözünüz aydın evinize ve birbirinize kavuşuyorsunuz..

ayy başka ne var unuttum hepsini

Son düzenleme:
evet adana hatırladım söylemişti ama telden giriyo zaten ihmal etmesin bizi

miraclecim eltiminde doğuma 1 ay kala gittiğinde 2750 gr dı kilosu bebeğin bu ayın 20 sinde doğum yapacak bi aksilik olmazsa son ay fazla kilo almazsa 3250-3500 e kadar en fazla doğar demiş doktoru bakalım ne kadar doğacak merak ediyorum ben de

kaynanam akşam tutturdu artık serbest bırakın diyo başka bşy demiyo bebek yapın 2 sene oldu ne kadar bekliceksiniz diyo öyle çok beklersiniz bu sefer de hemen olmuyo diyo zaten şimdi istesen bi kaç aya anca olur diyo
beni iyice gaza getirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…