- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.701
oo büyükmüş ben de 4-5 yaşlarında sandım :)
ama bence destek alması gerek yinede
elif dün berra babasıyla banyoya girdi duş aldılar beraber
ikisi de o kadar mutlu gözüküyodu ki kıskandım valla :)
mıraclem nasılsın canım?
daphnem sız naptınız, aldı mı esın gonlunu, sen sevmezsın kırgınlıgı cunku
HAdi yaa. Ben cesaret edemiyrum ona işte ahsen. Ya ayağım kayarsa ya elimden kayarsa filan diye korkuyorum ama çok özeniyorum. Ne keyif almışlardır hemdeee
selam kızlaaaarrr
nasılsınız?
biz paşamla kahvaltımızı yaptık geldik.
iyiyim kuzum sen nasılsın?
göbek resmini hemencik kaldırmışsın ya hu ?
keyifli ama doğru değil ki elif ben kızdım sonradan kocama
bir sürü tehlikesi var bence daha erken bunun için
ama benim kocam ben arkamı döner dönmez illa bişey yaptığı için alıştım
gecen gün de üşenmemiş berranın küvetini doldurmuş atmış oyuncaklarını berrayı da içine oturtmuş oynuyodu
berra keyiften dört köşeydi ama doğru bişey mi sence
elinden kayar bişey olur Allah korusun bu kadar cesareti doğru bulmuyorum ben
taşınacağımız yerde teras var büyük. Orası için havuz alacakmış kızıyla beraber girecekmiş küçücük bebek havuzuna bana ne ben de girerim
Bız de ıyıyız canım ara ogunumuzu yaptık bızde sımdı...
Mıraclem kullanıcı adım kayıtlı, esım gorur dıye sıldımdı ekledım sımdı senın ıcın
Kız haberın var mı agustos bebelerınden dun 5.cısı doğdu :18:
ayy maşallah kuzum elif hanım nasıl büyümüş öyle azıcık kaldı ya dün benim karşı komşumun bebeğini görmeye gittim 3.250 doğmuş ama çok minnak dünden beri dert sardı beni nasıl bakıcam o kadar küçük bişeye ben :26:
5.si minasıl yanii ya ben daha doğurmak istemiyorum az daha dursunlar içerde
Buyuduk teyzesı, erdem paşa da kocaman olmustur ne zaman kontrol sızın?
Aslında kılosu cok ıyı bebegın ama ınsana kucuk gelıyor degıl mi..
Evet canım 2 tane ıkız annesı vardı 32. haftada doğum yaptılar, kuvezde bebeklerın 4 u de sımdı... Bı tanesı de 33. haftasında dun doğum yaptı o ıyımıs...
Okudukca ödüm kopmaya baslıyor benım de artık sona yaklastık dıye :18:
ahsen ya yenı halı yok mu berranın?
ya su alttakı yabancılara da delı oluyorum ha ne anlıyorlar bılmedıklerı ınsanların hayatlarını okumaktan, gdın dizi ızleyın orda entrıka daha cok
temmuzun başında gideceğiz doktor teyzemize o zaman öğreniriz ne kadar büyümüş sıpam..
aydasum ben artık bariz oğlumla iletişim kurabiliyorum önceden kendimi kandırdığımı düşünüyordum ama artık bildiğin birbirimizi hissediyoruz öyle mutlu ediyo ki bu beni o yüzden ufak tefek şeyleri kafaya takıp bunalıma falan girmememiz gerekiyo bence !
ay maşallah ya bi an önce küvezden çıkarlar inş. bebişler.
ee az kaldı tabii ama bence en güzel günlerimizi yaşıyoruz ben bu günleri çok özleyeceğimi düşünüyorum
Bende bendeAydasu az kaldı seninde kuzum. Ne çabuk geçiyor zaman.
geçen akşam eltimler bizdeydi otururken eşim 3 ay sonra başlıyoruz dedi eltim zaten yapın diyo ama kaynım acele etmeyin biraz daha toparlayın filan dedi bizi düşünüyo tabii haliyle ben bi anda heyecanlandım parladım biraz sert çıktım istemeden zaten başından beri 2 sene beklicez diyoduk 3 ay sonra 2 sene doluyo daha ne kadar beklicez borçları beklersek 8 sene daha kredi var dedim zaten eşim 30 oldu ben 27 biz başlayıp yapana kadar 1,5 sene daha geçer dedim yaşlanıyoruz sen niye evlenir evlenir evlenmez yaptın bi de şimdi 2 yi bile yaptın bir sürü borcum var diye söylüyosun sürekli demek ki yalandan söylüyosun o zman dedim sonra biraz fazla cvp verdim gibi düşündüm sustum 5 dk sonra özür dilerim ya fazla tepki verdim ben dedi pişman oldu ben de yeğen sevmek istiyorum artık yapın valla dedi o da çocukları çok sever ve bize destek olacağına eminim sadece bizi biraz fazla düşündü eşim yeni müdür oldu ya maaşı filan biraz otursun bi toparlanın diye söylemişti
mıracle vakıt gecmek bılmıyor doktor kontrollerı benım ıcın, ben haftaya carsamba gıtcem bı daha daha pazartesıcgordumcama doyamıyor ınsan ya
aynen canım bızde de ful ıletısım soz konusu ılk baslarda esım kendını kandırıyon derdı sımdı o da ınanıyor artık... Sabah ılk ıs uyanınca gunaydın annecım dıyorum konusuyorum kızımla her zaman kı tekmelerden cok daha guclu tekmeler atıyor cılve yapıyor resmen ıcımde, cıdden mukemmel bı duygu, her seferınde aglayasım gelıyor...
ben de cok ozlerım bu gunlerımızı, ozellıkle hareketlerı cok ozlenıyormus...
Sız naptınız bıtırdınız mı alısverısı?
Benım son posta unuttugum kıyafetler kaldı onları yıkıcam bugun...
ya bu arada vafıden haber alan var mı gelmıyor artık, cıtlenbık de snıperelıt de yok epeydır
sen maşallah çok gidiyorsun aydasum benim koca ultrasona karşı rahatsız oluyormuş oğlu
yok kuzum biz çok tembeliz tek yerden alacağımızın rahatlığı var gitmedik daha ama zaten daha vaktimiz var.
evet ya bende vafi citlenbik ve snipereliti merak ediyorum nerdeler acabaaaa?
Gel bı de bana sor daphnem gunler jet hızıyla gecıyor sankı...
hem artık kavusmak ıstıyorum kızıma hem 9 aylık bır beden butunlugunden sonra zor gelıyor degısık ruh hallerı ıste...
Dun belıme oyle bır agrı gırdıkı doğuruyom sandım, esım de sankı ebe sanarsın yıllardır doğurtturuyo, askım sakın ol bebek gelcek olsa belden gırmez kı o agrı kasıktan gırer, suyun gelır dıyoay o halımle guldurdu benı cok bılmıs
geçen akşam eltimler bizdeydi otururken eşim 3 ay sonra başlıyoruz dedi eltim zaten yapın diyo ama kaynım acele etmeyin biraz daha toparlayın filan dedi bizi düşünüyo tabii haliyle ben bi anda heyecanlandım parladım biraz sert çıktım istemeden zaten başından beri 2 sene beklicez diyoduk 3 ay sonra 2 sene doluyo daha ne kadar beklicez borçları beklersek 8 sene daha kredi var dedim zaten eşim 30 oldu ben 27 biz başlayıp yapana kadar 1,5 sene daha geçer dedim yaşlanıyoruz sen niye evlenir evlenir evlenmez yaptın bi de şimdi 2 yi bile yaptın bir sürü borcum var diye söylüyosun sürekli demek ki yalandan söylüyosun o zman dedim sonra biraz fazla cvp verdim gibi düşündüm sustum 5 dk sonra özür dilerim ya fazla tepki verdim ben dedi pişman oldu ben de yeğen sevmek istiyorum artık yapın valla dedi o da çocukları çok sever ve bize destek olacağına eminim sadece bizi biraz fazla düşündü eşim yeni müdür oldu ya maaşı filan biraz otursun bi toparlanın diye söylemişti
Elif hanımlar az sabretsinler bakalım. Kuduruk olacak bu kız tahminimce
Hanzade biz denk getireceğiz seninle. Birlikte göbeklerimlizi sallaya sallaya yürürüz artıkBu arada kız kardeşim ne güzel kız o öyle dedi senin için. Öyledir dedim bizim kızların hepsi çok güzeldir dedim. Havamızıda attım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?