Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aman yurutmesınler bosver...
Adımız gleın ne olursa olsun ılla dencek bıse bulur...

Ahsen yardım ediyo yine eşim. Sofra kurarken kaldırırken yaardım eder hakkını yemiyim. Salatayı hazırlar, h.sonu kahvaltı hazırlar. Benim işm varken batuyla ilgilenir.Bunları söylemeden yapar. Ben söylediğimde de yapar söylediklerimi. İnsanoğlu memnuniyetsiz. Halimize bin şükür. Ama bünye yoruluyo işte. Oğlumla vakit geçirmek oynaşmak istiyorum. Ama öte yanda yapılması gereken işler ordusu beni bekliyo. Onlar siniriimi bozuyo.

pingu, eşinin baştan beri sana yardım ettiğini, bu konuda seni üzmediğini biliyorum, şanslısın
benim söylemek istediğim şey daha farklı
hani diyosun ya"çocugumla oynaşmak isterken yapılması gereken işleri düşünüyorum" diye. İşte onun olmaması için yapman gerekeni söylüyorum

mesela batuş emmek istediğinde eşin herhangi bir sorumluluk hissediyor mu? Hayır, çünkü onu emzirme işi senin. Aynı şekilde bulaşıklar toparlanacaksa (örneğin yani) sofra toplanacaksa sen bu konuda hiç sorumluluk hissetmemelisin, başka bişey yapmalısın, oturmalısın tv izlemelisin ya da batuyla oynamalısın

yani demek istediğim şey sorumluluğunu hafifletmek için yardım etmesi yeterli değil, o işin yapılacak olmasıyla ilgili düşünceden de kurtulman lazım. Bazı sorumlulukların tamamını üstlenmesi gerekir.

anlatabildim mi bilmiyorum

iyi bir eşin var, sana destek oluyor, söylediğimi yap kafan daha da rahat olacak
benim hiç çamaşır asıp toplamakla ilgili bir sorumluuğum yok, bulaşıkları dizmiyorum, sabahları berranın günlük bakımını yapmakla ilgili sorumluluğum yok bunları hiç düşünmüyorum, eşim düşünüyo:)

bunları ben söylesem de yapar zaten ama o işleri düşünmemek başka bir beyin rahatlığı yapıyor insanda
dene göreceksin

mıraclem nasılsın canım?

daphnem sız naptınız, aldı mı esın gonlunu, sen sevmezsın kırgınlıgı cunku

şuan anne olmayanlar bizi anlamıyo ama çocuk olunca bunların ne kadar önemli ve hayati detaylar oldugunu anlayacaklar

hamileler için artık çok geç nnihahahahahahaha

smillia, hanzade, daphne , zahter hadi yine iyisiniz

Son düzenleme:

sağol ya tam duymak ıstedıgımız cumleler bunlar

Günaydın herkese
sofis allah sabır versin arkadaşım bende dedemi kaybedince böyle canım yandı kabul edemedim ama zaman herşeyin ilacı senin sarılıp acını hafifletecek kuzun var sana muhtaç senin sevgin ilgin ikinize de iyi gelecek canım
mekanı cennet olsun
bu aralar herkesin sinirleri yıpranmis yaz bize iyi gelmedi

DAvulun sesi uzaktan hos geliyor ahseeennn :)
BEn size demistim dersin

Sofis canim benim insallah mekani cennettir babaciginin. Rabbim sabrini verecektir. Ahsen Allah yardim etsin. Bebek bakimi gercekten zor is. Babanneyi sevmez berra :) Ben kendimden biliyorum. Babannemi 5 kere bile gormemisimdir omrumde hani Allah gecinden versin olup gitse damla goz yasi dokmem. Bu kis gelmisti en yakin hissettigim zaman o zamandi iste ama anneannemi sor öleli 7 ay oldu hic aklimdan cikmaz. Ruyalarimdanda oyle. Fotografina bakar bakar konusurum onunla oyle ozledimki. Sesi yuzu hep aklimda. Diyecegim o ki cocuk buyudukce o ayrimi kendi icinde ister istemez yapiyor. Bu arada bizim apartmanin su borularini bu gun takiyorlar. Cok sukur. Esim ve babam oradalar. Birde elektrik saatini taksalar yeter. Tv internet telefon kablolarida iptal tabi. Neyse zamanla olacak insallah. Bu arada dun gece evde kaldik esimle. Yangin sirasinda evde mahsur kalan bir aile vardi onlarin kucuk kizi sabaha karsi inmis asagiya tum siteyi turlamis sonrada bagirmaya basladi. 5. Blokta dogalgaz kacagi var evimiz yaniyor olecegiz. İki tane esmer adam girdi apartmana bizi yakacaklar daha neler neler. Herkes camlara cikti ailesi sasirdi senin ne isin var orada diyorlar. Sonra oturdu yolun ortasina aglamaya basladi bagira bagira yarim saat agladi belki. Psikolojisi bozulmus kizin. O saatte o karanlikta nasil indi asagiya bilmiyorum.

Şimdi anladım dediğini. İşte benim kafamın yorulmasına neden o. Ben herşeyi düşünmek zorundayım. Şunuda düşünmiyeyim o yapsın kendi düşünsün yok bizde. İşten gelirim yemek yaparım tamam batuyla ilgilenir. Ama yemek yaptım ocakta ya mesela yemek o arada yoruldum al biraz der o arada batuyla ilgilenirim. Sonra tekrar sofra hazırlarım. SOfrada batu uyuyosa rahat uyumuyosa ikimizde ilgileniriz. Sonra bulaşıklara koyulurum yine o ara batu eşimde sonra yine o yorulur işim biter batuyu alırım. Sonra uyuturum vs. Sonra zaten iş ev batu derken erkenden uyumak istiyorum. Evin ince temizliğine asla zamanım kalmıyo. H.sonuda çamaşır as topla katla yeerleri yüzeysel sil kahvaltı yemek bulaşık BATUŞUM derken dinlenmeden hızlı bi hayat akıp gidiyo.

DAvulun sesi uzaktan hos geliyor ahseeennn :)
BEn size demistim dersin

davulun sesi yakından da çok hoş bak onu inkar edemem
evet çok yorgunum çok çok yorgunum ama aynı zamanda çok mutluyum
5 dk önce uyandı, attığı gülücüğü, yatığı şımarıklığın tarifi yok
hele büyüdükçe yeni şeyler yapmayı başarması o kadar heyecanlı ki. Mesela büyük insan gibi dönmeyi öğrendi uykusunda. Onu gece başka türlü bırakıp sonra beşiğin diğer yanında bulmak çok keyifli geliyor insana

şuan kahvaltı yapıyorum anakucağında oturuyo
kucağıma almam için mırıldanıyo, almayınca öksürük numarası yapıyo valla bak
1 aydr çok kez denedik gördük, doktor bile şahid oldu, ama ilk öksürük numarası yapan bebek berra değilmiş bazı bebekler bunu yaparmış:))

büyüdkçe güzelleşen bişey annelik

Bebekler ne kadar akıllı, suna bak numara yapıyor bı de anneye, Rabbım bıze de gostersın o gunlerı

ayy kıyamam daphne, o çocuk o çığlıklar arasnda ne olup bittiğini anlamadığı için korkmuş ve tramva gecirmiş. bir an önce uzmana gösterilip tedavi edilmeli biliyo musun ilerde o kadar farklı o kadar korkunç sonuçları olabilir ki(

anlatabildiğime sevindim :)
dediğimi yap lütfen farkı farkedeceksin bir de bakmışsın ki kafan yarı yarıya boşalmış

Bebekler ne kadar akıllı, suna bak numara yapıyor bı de anneye, Rabbım bıze de gostersın o gunlerı

hee göstersin göstersin :d

Ya batuda yapıyo öksürük numarasını bana çok tuhaf gelmişti bak sen şımarıklara :) batu sabah uyanır uyanmaz arkasını dönüyo nerdeymiş oğlum deyince kocamaan sırıtıp dönüyo hemen. Bu oyunu çok seviyo. Sürekli yapıyoruz. yanıma yatırıp sevince hemen bu oyunu yaapar. ÇArşafı ikimizin üstüne kapatıp sesler çıkartıyoruz beraber. NEye güleceği belli olmuyo. GEçen mesela yatıyodu bacağımı oynatıyorum kafasının üstünde bide sesler çıkartıyorum kıkır kıkır kahkahayla gülüyo sevinçten çığlıklar atıyo deli. Kimiz başbaşa olup karyolada oynadığımız zaman çok zevk alıyo. Annelik güzel ya zorluklarına rağmen süper ötesi. İyiki doğurmuşum. Gitmek istediği yere yuvarlana yuvarlana gidiyo batu emeklemekten daha kolay geliyo Gece kendikendine bi yüzüstü bi sırtüstü yatıyo

üçkağıtcı gerçekten :))
bunu huy edindi, ilk zamanlar canı çıkıyodu öksürebilmek için şimdi profosyenel oldu kucaga alınmayınca direkt "öhö öhö" yapabiliyo
bir ayda biz anca çözdük bu durumu tabi. Doktorumuz da onay verince daha da emin olduk

ay dimi bunlar çok güzel mutluluklar çok heyecanlı :))
bizimki de emeklesin diye az öteye sevdiği oyuncakları koyuyoz
o emekleme girişimde bile bulunmadan direkt yana dönüp yuvarlanıyo :d

Ahsen kucuk kizi dedim ama kiz 22 23 yasinda. Evin kucuk kizi o yanlis yazdim sanirim canim. cok korktum ben ya acil destege ihtiyaci var kizcagizin. Pingu ya sizin bu bebeklerinizle yatak keyifleriniz o kadar guzel geliyor ki bana. Birde sofis demisti sanirim gece uykularini aldiklari icin sabah daha keyifli oluyorlar diye. Hayalini cok kuruyorum. Boyle kocisimle hafta sonu yataga uzanmisiz bebegimizde ortamizda ah ahh:)

Daphne Allah herkese bu günleri göstersin. Keyifli gerçekten. Bazen stres yapıp sinirli davranıyorum çocuğuma sonra bi vicdan azabı çekiyorum. Yatakta ikimizin ortasında yatında bi sağa dönüyo bna sırıtıyo bi sola babasına. sonra çığlık atıyo sevinçten kuzum benim

Ama ananne ve dedeyi daha çok gördüğünden onlara daha düşkün acaip bozuluyorum

oo büyükmüş ben de 4-5 yaşlarında sandım :)
ama bence destek alması gerek yinede

elif dün berra babasıyla banyoya girdi duş aldılar beraber
ikisi de o kadar mutlu gözüküyodu ki kıskandım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…