- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.681
şuan tanımaz ama büyüynce tanıyacak tabi ki. Babaannesini sevsin, sevmezse çok üzülürüm
ama anneanneyi ayrı tutacak tabi ki o ister istemez olacak.
berranın İlerde yapacağı ayrımın sorumlusu ben ya da annem olmayacak ama onlar bunu da yanlş anlayacak ben biliyorum
"bu çocuk bize ayrımcılık yapıyo" diyecekler, her zaman oldugu gibi bunda da mantık ve akıl yürütmeyecekler bir an bile
şuan anne olmayanlar bizi anlamıyo ama çocuk olunca bunların ne kadar önemli ve hayati detaylar oldugunu anlayacaklar
hamileler için artık çok geç nnihahahahahahaha
smillia, hanzade, daphne , zahter hadi yine iyisiniz
şuan anne olmayanlar bizi anlamıyo ama çocuk olunca bunların ne kadar önemli ve hayati detaylar oldugunu anlayacaklar
hamileler için artık çok geç nnihahahahahahaha
smillia, hanzade, daphne , zahter hadi yine iyisiniz
DAvulun sesi uzaktan hos geliyor ahseeennn :)
BEn size demistim dersin
davulun sesi yakından da çok hoş bak onu inkar edemem
evet çok yorgunum çok çok yorgunum ama aynı zamanda çok mutluyum
5 dk önce uyandı, attığı gülücüğü, yatığı şımarıklığın tarifi yok
hele büyüdükçe yeni şeyler yapmayı başarması o kadar heyecanlı ki. Mesela büyük insan gibi dönmeyi öğrendi uykusunda. Onu gece başka türlü bırakıp sonra beşiğin diğer yanında bulmak çok keyifli geliyor insana
şuan kahvaltı yapıyorum anakucağında oturuyo
kucağıma almam için mırıldanıyo, almayınca öksürük numarası yapıyo valla bak
1 aydr çok kez denedik gördük, doktor bile şahid oldu, ama ilk öksürük numarası yapan bebek berra değilmiş bazı bebekler bunu yaparmış:))
büyüdkçe güzelleşen bişey annelik
Şimdi anladım dediğini. İşte benim kafamın yorulmasına neden o. Ben herşeyi düşünmek zorundayım. Şunuda düşünmiyeyim o yapsın kendi düşünsün yok bizde. İşten gelirim yemek yaparım tamam batuyla ilgilenir. Ama yemek yaptım ocakta ya mesela yemek o arada yoruldum al biraz der o arada batuyla ilgilenirim. Sonra tekrar sofra hazırlarım. SOfrada batu uyuyosa rahat uyumuyosa ikimizde ilgileniriz. Sonra bulaşıklara koyulurum yine o ara batu eşimde sonra yine o yorulur işim biter batuyu alırım. Sonra uyuturum vs. Sonra zaten iş ev batu derken erkenden uyumak istiyorum. Evin ince temizliğine asla zamanım kalmıyo. H.sonuda çamaşır as topla katla yeerleri yüzeysel sil kahvaltı yemek bulaşık BATUŞUM derken dinlenmeden hızlı bi hayat akıp gidiyo.
Bebekler ne kadar akıllı, suna bak numara yapıyor bı de anneye, Rabbım bıze de gostersın o gunlerı
davulun sesi yakından da çok hoş bak onu inkar edemem
evet çok yorgunum çok çok yorgunum ama aynı zamanda çok mutluyum
5 dk önce uyandı, attığı gülücüğü, yatığı şımarıklığın tarifi yok
hele büyüdükçe yeni şeyler yapmayı başarması o kadar heyecanlı ki. Mesela büyük insan gibi dönmeyi öğrendi uykusunda. Onu gece başka türlü bırakıp sonra beşiğin diğer yanında bulmak çok keyifli geliyor insana
şuan kahvaltı yapıyorum anakucağında oturuyo
kucağıma almam için mırıldanıyo, almayınca öksürük numarası yapıyo valla bak
1 aydr çok kez denedik gördük, doktor bile şahid oldu, ama ilk öksürük numarası yapan bebek berra değilmiş bazı bebekler bunu yaparmış:))
büyüdkçe güzelleşen bişey annelik
Ya batuda yapıyo öksürük numarasını bana çok tuhaf gelmişti bak sen şımarıklara :) batu sabah uyanır uyanmaz arkasını dönüyo nerdeymiş oğlum deyince kocamaan sırıtıp dönüyo hemen. Bu oyunu çok seviyo. Sürekli yapıyoruz. yanıma yatırıp sevince hemen bu oyunu yaapar. ÇArşafı ikimizin üstüne kapatıp sesler çıkartıyoruz beraber. NEye güleceği belli olmuyo. GEçen mesela yatıyodu bacağımı oynatıyorum kafasının üstünde bide sesler çıkartıyorum kıkır kıkır kahkahayla gülüyo sevinçten çığlıklar atıyo deli.Kimiz başbaşa olup karyolada oynadığımız zaman çok zevk alıyo. Annelik güzel ya zorluklarına rağmen süper ötesi. İyiki doğurmuşum. Gitmek istediği yere yuvarlana yuvarlana gidiyo batu emeklemekten daha kolay geliyo Gece kendikendine bi yüzüstü bi sırtüstü yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?