- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.181
berra da göstermemişti hatırlarsanız
ayrıntılıda görmüştük anca
kzılar mıydı geç gösteren? bakalım bizimki ne çıkacak..
bu arada biz bu eve sığamayacaz, 3+1 eve taşınmak istiyorum, ama eşimde şimdi olmaz taşınırsak ancak kendi evimizi aldığımızda taşınırız diyor ama ona daha çok var. 3-4 yıl daha oturalım burda diyor.. anlamıyor bir tane bebekle iş bitmiyor, 6-7 aylık olduğumda bebeğin beşiğiydi, arabasıydı, yürüteciydi, anakucağıydı, banyo küvetiydi, beziydi, kıyafetiydi bunlar alınınca anlayacak koyacak bir yerimiz olmadığını ama o zamanda çok geç olacak karnım burnumda taşınamam..
Vafi bi gorunup bi kaciyor.sniperelit cok nadir geliyor citlenbikte oyle..hele jelo.dogum yapali kac ay oldu..demekki artik bizi birakti...
Vafi bi gorunup bi kaciyor.sniperelit cok nadir geliyor citlenbikte oyle..hele jelo.dogum yapali kac ay oldu..demekki artik bizi birakti...
Ilk recelimm......
ooo çilek reçeli mi buu? güzel görünüyor tam zamanı aslında.. bende dün düşünüyordum az bişey yapsam diye, biz fazla reçel yemiyoruz özellikle ben kahvaltıda tatlı türü hiç bişey yemem. bir kavanoz yapsam yeter. eline sağlık
ben de severim öyle şeyler reçel çok güzel görünüyo ellerine sağlık evde mis gibi çilek kokuyodur heeBEnde recel yemem yersemde sadece cilek yerim..
Bunuda sirf ogrenmek icin yaptim.bole geleneklerimizi devam ettirmek coxugumada ogretmek istiyorum...hani tarhana yoguran anne salca yapan anne modeli olmak istiyorum.bakalim becerebilirsek
BEnde recel yemem yersemde sadece cilek yerim..
Bunuda sirf ogrenmek icin yaptim.bole geleneklerimizi devam ettirmek coxugumada ogretmek istiyorum...hani tarhana yoguran anne salca yapan anne modeli olmak istiyorum.bakalim becerebilirsek
landfloves ben doğum iznindeyken maaş almadım. sgk toplu olarak ödedi 15-20 gün önce. asgari ücret üzerinden aldım ben ama kesintide yapılmış.
tamam toplu olarak ödeniyomuş onu biliyodum sen söylemiştin sanırım daha önce.. peki senin sigortan asgari ücret mi yatıyordu da asgari ücret olarak ödediler. acaba maaşın ne olursa olsun sigortan ne yatarsa yatsın her türlü asgari ücret mi veriliyor?
landfloves benm bildiğim sigortada ne kadar göründüğü önemli ona göre ödüyolar ama onun üzerinden de belli oranda kesinti yapılıyo net maaşını vermiyor yine işvereninle konuş en azından doğuma kadar fazla göstersin bu senin hakkın bizim maaşlarımız tam yatıyo çok şükür ama hamile kalınca konuşcam mümkünse daha fazla göstersinler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?