Eylül dostluğumuza burada devam (:

berra da göstermemişti hatırlarsanız
ayrıntılıda görmüştük anca

kzılar mıydı geç gösteren? bakalım bizimki ne çıkacak..

bu arada biz bu eve sığamayacaz, 3+1 eve taşınmak istiyorum, ama eşimde şimdi olmaz taşınırsak ancak kendi evimizi aldığımızda taşınırız diyor ama ona daha çok var. 3-4 yıl daha oturalım burda diyor.. anlamıyor bir tane bebekle iş bitmiyor, 6-7 aylık olduğumda bebeğin beşiğiydi, arabasıydı, yürüteciydi, anakucağıydı, banyo küvetiydi, beziydi, kıyafetiydi bunlar alınınca anlayacak koyacak bir yerimiz olmadığını ama o zamanda çok geç olacak karnım burnumda taşınamam..

Günaydın kızlar, landfloves haklısın aslında ama biliyorsun erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar. Nasıl olsa en ince ayrıntıları yine biz kadınlar düşünüp yaratıcı zekamızı kullanmak durumunda kalacağız Allah isteyen herkese ev nasip etsin. Kirada oturunca hep böyle şeyler sorun oluyor. Sen bir kaç kez daha anlatmaya çalış bakalım. Belki değişir fikri.

Gunaydinlarrrrr....

EVde olunca is bitmiyor yada insan is ariyor kendine..dun tum camlarin cercevelerini cifleyip sildim...bugunde utu yapiyrm

Vafi bi gorunup bi kaciyor.sniperelit cok nadir geliyor citlenbikte oyle..hele jelo.dogum yapali kac ay oldu..demekki artik bizi birakti...

Vafi bi gorunup bi kaciyor.sniperelit cok nadir geliyor citlenbikte oyle..hele jelo.dogum yapali kac ay oldu..demekki artik bizi birakti...

gerçekten de amaa yaaa bende fırsat buldukça hemen açıyorum bakıyorum kimse bişey yazmamış, üzülüyorum. eskiden ne sohbetler ederdik burda..

jelo ile telde falan görüşüyomusunuz doğumdan sonra nerdeyse hiç gelmedi..

hııı bu arada aklıma geldi size soracağım bişey vardı kaç gündür unutuyorum. hani doğum iznindeyken maaşın veriliyor ya bunu sgk karşılıyor değil mi? peki maaşını ne üzerinden veriyorlar sigorta da yatan kısmını mı? bunu bilen var mı? eğer sigortada görünen şekilde ödeme yapılıyorsa iş değiştirebilirim sigortamın maaş üzerinden yatacağı başka bir iş var ona geçerim en azından, 6 ay doğum izni olacak o dönemde düzgün almış olayım maaşımı...

Ilk recelimm......

ooo çilek reçeli mi buu? güzel görünüyor tam zamanı aslında.. bende dün düşünüyordum az bişey yapsam diye, biz fazla reçel yemiyoruz özellikle ben kahvaltıda tatlı türü hiç bişey yemem. bir kavanoz yapsam yeter. eline sağlık

Jelo whatsup a 1 kere geldi.gidis o gidis :)

SGk tabi senin maasini ne goruyorsa onu yatirir.uzerini isyeri verir.vermeli yani konusmak gerek sanirim

BEnde recel yemem yersemde sadece cilek yerim..
Bunuda sirf ogrenmek icin yaptim.bole geleneklerimizi devam ettirmek coxugumada ogretmek istiyorum...hani tarhana yoguran anne salca yapan anne modeli olmak istiyorum.bakalim becerebilirsek

BEnde recel yemem yersemde sadece cilek yerim..
Bunuda sirf ogrenmek icin yaptim.bole geleneklerimizi devam ettirmek coxugumada ogretmek istiyorum...hani tarhana yoguran anne salca yapan anne modeli olmak istiyorum.bakalim becerebilirsek
ben de severim öyle şeyler reçel çok güzel görünüyo ellerine sağlık evde mis gibi çilek kokuyodur hee

landfloves ben doğum iznindeyken maaş almadım. sgk toplu olarak ödedi 15-20 gün önce. asgari ücret üzerinden aldım ben ama kesintide yapılmış.

landfloves ben doğum iznindeyken maaş almadım. sgk toplu olarak ödedi 15-20 gün önce. asgari ücret üzerinden aldım ben ama kesintide yapılmış.

tamam toplu olarak ödeniyomuş onu biliyodum sen söylemiştin sanırım daha önce.. peki senin sigortan asgari ücret mi yatıyordu da asgari ücret olarak ödediler. acaba maaşın ne olursa olsun sigortan ne yatarsa yatsın her türlü asgari ücret mi veriliyor?

benim maaşım asgari ücret üzerinden ödeniyor. işyeri bize %5 fazla ve + yemek parası ödüyo ama sgk da asgari olarak görünüyo bizim. Sizinkini hiç iblmiyorum canım

landfloves benm bildiğim sigortada ne kadar göründüğü önemli ona göre ödüyolar ama onun üzerinden de belli oranda kesinti yapılıyo net maaşını vermiyor yine işvereninle konuş en azından doğuma kadar fazla göstersin bu senin hakkın bizim maaşlarımız tam yatıyo çok şükür ama hamile kalınca konuşcam mümkünse daha fazla göstersinler diye

tamam kızlar sağolun, bakalım bu ay belgem gelsin maaşımda artacak zaten o zaman konuşurum sigorta durumunu, burda da zaten maaşlar üzerinden yatıyor, ama başka bir iş var orda maaşınında üstünde yatıyor belirlenen bir mühendislik asgari ücreti var çünkü, o yüzden düşünmüştüm doğuma kadar çalışmasam belgemi kiraya bile versem daha karlı olacam sanırım.

smilla en iyi sen anlarsın beni, çevre görevlisi maaşlarını biliyorsun çok düşük ama sigortada min. 3.250 tl olarak göstermek zorundalar, o işten bahsediyorum burda uzman olarak o kadar alamayacam. acaba müh. dan. firmasına geçip çevre görevlisi olarak mı çalışsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…