Eylül dostluğumuza burada devam (:

similla bu ay sıra sende bak haziran geldi inş. uğurlu gelecek canım sana

bende alıcam öle renkli bi kitap. çünkü marketlerin broşürlerine filan çok bakıyoda pis diye eline vermeye içim rahat etmiyo. herşeyide ellemek istiyo. batuda en çok benim annem güzel annem şarkısını benim oğlum güzel oğlum diye değiştirip sölüyorum onu seviyo :) evet ahsen yaa biz tam anlamıyla çocuk büyüttük diyebiliriz sanırım her zorluğunu yaşadık ama şükür bugünümüze. hele cuma günü öle hoşuma gitttiki mırıl mırıl sesine uyandım bi baktım uyanmış yatağında dönüyo kendikendine konuşuyo hiç seslenmedim baya oyalandı orda hayretler içinde kaldım. artık ayaklarını ağzına sokuyo onla oyalanıyo. sonra ters döndü kafayı ters kaldırdı beni gördü sırıtmaya başladı :)

simillia ewet tarhanaya alışmalı :) çokda besleyiciymiş bebekler için.

inşallah bu ay daphne ve similla güzel haber verecek bize sonra eee bi ben mi kaldım hadi siyahdeniz biz de birlikte yapalım bu hatunlara yetişelim

hanzade batuyla fotosu olan tişört yaptırayım dedim ama giyermi bilemedim. süperbaba yazan tişörtler var onlardanmı alsam ayy gün geldi ben hala bişey. düşünemedim.

Merhaba kızlar...

speddy canım cok sevındıım, Allah tamamına erdırsın, kucagında gostersın ınsallah... Ne kadar heyecanlısındır sımdı, ınan cok sevındım arkadasım...

çok teşekkürler canım size yetişemem herhalde senin epey büyümüş elif kızımız ya

speedy tebrikler...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

teşekkür ederim çok sağol. Darısı sana inşallah istediğinde nasip olur inşallah

kızlar bağdat caddesinde yürüyüş başladı

daphne izin al erken çık bence

ben nasıl giderim eve bilmiyorum

sanırım ilkeri beklerim

bu elbise nasıl? işe gelirken giyebilirim, butikbebe'de fiyatıda 25tl. gri ve fuşya rengide var, bu rengi hoşuma gitti benim.

hoşgeldin kuzuuum şükür iyiyiz biz bugün hamile salopet elbisesi almaya gideceğiz artık elbise giymem gerekiyo kıyafetlerim iyice daraldı..

siz nasılsınız kocaman olduk beeee

pingum ben babalar gününde şöyle bişey düşündüm

benim kocam motor delisidir..

güzel birebir küçültülmüş model motorlar var onlardan alacağım en sevdiği modeli içine de babacığım küçükken bununla oynarız büyüyünce gerçeğini isterim ama ona göreee yazacağım

landfloves elbise çok güzelmiş bi de fiyatı çok uygun

inşallah bu ay daphne ve similla güzel haber verecek bize sonra eee bi ben mi kaldım hadi siyahdeniz biz de birlikte yapalım bu hatunlara yetişelim

Biber gazı yiyip duruyorum şimdi olmaması sağlığı açısından faydalı olur zannımca yavrucağın

kızlar bağdat caddesinde yürüyüş başladı

daphne izin al erken çık bence

ben nasıl giderim eve bilmiyorum

sanırım ilkeri beklerim

17:30 da çıkacağız biz. Sağolsun bir saat erken çıkarıyor patron büyük fedakarlık bankalar ve diğer iş yerleri saat 15:00 de kapandı.

hanzade millet çatır çatır hamile kalıp doğuruyo... içimden bi his önce smilla sonra sen sonrada ben hamile kalcakmışız gibi geliyo
daphne haklısın bu kadar biber gazının içinde senden leyla gibi kafayı bulmuş bi bebe çıkar :)

Ahsen dün gece rüyamda seni gördüm. Berrayıda alıp bize gelmiştin. Berraya gelecek diye beşik almışım. İçinde gülücükler atıyor. O sırada işten eşim geliyor. Berrayı gösteriyordum ona. Oda kucağına alıp seviyordu.

ben de hep olayların dışında kalıyorum bu semtten bir kez daha nefret ettim daha gururlu onurlu bir semtte olmak isterdim bizim iş yerinin çevresi çok kötü ama evin orda beni şaşırttılar kaç akşamdır herkes sokaklarda balkonlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…