- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.021
özden göbek şahane
haareketlerini hissetmeye başladın mı
ben yanılmıyosam 18. haftada ilk hissetmiştim 1 agustosta
bu hafta 18. haftam konusuyorum konusuyorum ama tık yok sadece ilker gelince bir dalgalanıyor o kadar birde sabahları dalgalanıyor
özden göbek şahane
haareketlerini hissetmeye başladın mı
ben yanılmıyosam 18. haftada ilk hissetmiştim 1 agustosta
bu hafta 18. haftam konusuyorum konusuyorum ama tık yok sadece ilker gelince bir dalgalanıyor o kadar birde sabahları dalgalanıyor
zaten şimdilik öyle az hissedersin. yakın zamanda coşmalar başlıycak o zaman daha iyi anlıycaksın hamileliğini özdencim.
valla geçen gün sormuştun ben de düşünüyorum aklıma değişik bşy gelmedi gelirse paylaşıcam canımahsen babalar günü için eşine bişey yapmayı düşünüyomusun
Merhaba kızlar...
speddy canım cok sevındıım, Allah tamamına erdırsın, kucagında gostersın ınsallah... Ne kadar heyecanlısındır sımdı, ınan cok sevındım arkadasım...
speedy tebrikler...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
hanzade batuyla fotosu olan tişört yaptırayım dedim ama giyermi bilemedim. süperbaba yazan tişörtler var onlardanmı alsam ayy gün geldi ben hala bişey. düşünemedim.
Eki Görüntüle 727284
bu elbise nasıl? işe gelirken giyebilirim, butikbebe'de fiyatıda 25tl. gri ve fuşya rengide var, bu rengi hoşuma gitti benim.
Merhaba kızlar...
speddy canım cok sevındıım, Allah tamamına erdırsın, kucagında gostersın ınsallah... Ne kadar heyecanlısındır sımdı, ınan cok sevındım arkadasım...
landfloves sözünüz guzel gecmıs hayırlısıyla Allah tamanına erdırsn canım... Senın bıdık erkenden daraltmıs kıyafetlerı, sımdı sızın oraların sıcagında en ıyısı bol elbıseler dedıgın gıbı...
mıraclem naber kuzum?
ahsen ozluyoruz canım senı, kım blır 2 ay sonra ben ne halde olcam
Berrayı mıncırsana benım ıcın...
inşallah bu ay daphne ve similla güzel haber verecek bize sonra eee bi ben mi kaldım hadi siyahdeniz biz de birlikte yapalım bu hatunlara yetişelim
kızlar bağdat caddesinde yürüyüş başladı
daphne izin al erken çık bence
ben nasıl giderim eve bilmiyorum
sanırım ilkeri beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?