- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.001
hamile olmayan yokmu yaaaa
yalnızım dostlarımmm yalnızım yalnızzzzz
kod adı ahsen gelmiş
ahsen naberr kızım senin şu tulumu giymek için sabırsızlanıyor ,
içinede demet teyzesinin badısini giyecek
iyiym çok şükür uzandım, berra da totosunu ağzıma sokmakla meşgul
doğsun da daha neler alırız ona
eee sen konuşursan o konuşurs bu konuşursa benim elim de armut toplamaz yani
eger kanın düşükse 20. haftada falan başlarsın demir ilacına muhtemelen
eleviti 3. aydan itibaren kullanmıştım ama haftada bir iki tane içiyordum
mide bulantısından çok çektiğim için korkuyodum hap içmeye
sen tiroidlerini hiç kontrol ettirdin mi?
ah yavrum aynı dertten bende muzdaribim
haftasonu bişeyler aldım bende elbise alıcam hatta demet ve elifle bir magazaya girmiştim gebe elbiseleri vardı oaradan alıcam elbiselerimi
pantalonlarımın fermuarı hep acık
bu arada canım saatine denk gelir beben emmez sonra emsin diye üzülürsün. bişeyleri dilerken dikkat etmeliymişiz Allah korusun emsin bol bol işallah.
ben bunları düşünürken özden senin hamilelik takvimindekileri okudum gözlerim pörtledi:
Önümzüdeki iki gün içinde kulaklar nihayi konumuna gelecektir. Bu haftadan itibaren kalbiniz hamileliğinizi desteklemek için %40-50 daha fazla çalışacaktır. Genellikle bu fazla iş yükü sorun teşkil etmez. Sağlıklı bir kalp artan bu ihtiyaç ile baş edebilir. Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir.
bende doğduktan sonra hayatım ne hale gelecek merak ediyorum. dünyam şaşacak, kaldırabilecekmiyim bakalım..
ben ki herşeyden çok çabuk sıkılan bazen nefes almakta güçlük çeken daralan biriyim, iki kilo alsam kilom fazla geliyor kendimi taşımakta zorlanıyorum gibi hissediyorum, hantallığa gelemiyorum hoplayıp zıplayayım istiyorum aklıma bişey gelir gelmez kendimi ayakta bulurum evin içinde odalar arası koşarak giderim kolumu bacağımı çarparım sürekli biyerlere... bu çocuğu 9 ay karnımda nasıl taşıyacam hiç bilmiyorum.. eşimde annemde sen 9 ay sabredemezsin 8 aya kadar durursa iyi yine diyor. bazen ver birazda ben taşıyayım diyor. neyseki son aylarım kışa denk geliyor biraz daha serin olur hava falan..
benim ağzıma soksun o totoyu :)
bazen bir an önce doğsun istiyorum
sonra biraz dursun istiyorum
sonra bir çıksın bakıayım nasıl bişey sonra tekrar geri girsin istiyorum
mememi emmesin istiyorum
gazı çıksın istiyorum
pış diyince uyusun istiyorum
bunlaru yapacaksa ne güzelama yapacak mı hayır
ilk 3 ay için kendimi hazırlamam lazım
ahsen nasılsın bebişim
ahsen batuş nazlı emiyo ya bide çalıştığım için gün boyu uğraşamıyorumki mecbur mama ek gıda. elma resndesi ve arımama diye bi mama var eskiden bizde yermişiz ondan aldırdı annem :) bugünde tarhana corbası yaptı yağsız pişirip sonradan az z.yağ koymuş annem beğendi batu bey. iyi yapmışın ahsen ya artık büyüdüler yetmez sütün tabi. hem karnı doyarda senı azıcık rahat bırakır belki. ahsende batu gibi uzun sure memede kalmıyo sonra cabuk acıkıyo.
ya batuş öle tatlı oldukiii doyamıyorum ona ahsen yaa 5 aylık tam sevilmelik kıcam bebelerde. şükür zor günleri atlattık. uykusundada beyimiz artık sağa sola istediği yere dönerek uyuyo yaa koca insanlar gibi çok tatlıı. kıkır kıkır gülmelerede başladı. bide oyun yapıyo mesela arkasını dönüyo batu nerdee diyorum sırıtarak dönüyo, aynısını yüzüne bişey kapatarakta yapıyoruz.
bu ay da sana şanslı gelecek inşallah
ahsen batuş nazlı emiyo ya bide çalıştığım için gün boyu uğraşamıyorumki mecbur mama ek gıda. elma resndesi ve arımama diye bi mama var eskiden bizde yermişiz ondan aldırdı annem :) bugünde tarhana corbası yaptı yağsız pişirip sonradan az z.yağ koymuş annem beğendi batu bey. iyi yapmışın ahsen ya artık büyüdüler yetmez sütün tabi. hem karnı doyarda senı azıcık rahat bırakır belki. ahsende batu gibi uzun sure memede kalmıyo sonra cabuk acıkıyo.
ya batuş öle tatlı oldukiii doyamıyorum ona ahsen yaa 5 aylık tam sevilmelik zaman bebelerde. şükür zor günleri atlattık. uykusundada beyimiz artık sağa sola istediği yere dönerek uyuyo yaa koca insanlar gibi çok tatlıı. kıkır kıkır gülmelerede başladı. bide oyun yapıyo mesela arkasını dönüyo batu nerdee diyorum sırıtarak dönüyo, aynısını yüzüne bişey kapatarakta yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?