- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.961
benim bir an önce alışverişe çıkmam gerekiyor, bir tane hamile pantolonu almam bişey değiştirmeyecek hergün aynı pantolunu giyemem, elbise almayı düşünüyorum bol bol.. sabah kaç tane elbisemi giydiysem fermuarı kapanmadı sinir oldum, gögüs altından büzgülü fıldır fıldır bir elbisem var onu giydim çok rahat ettim, bunun giibi bişeyler almam gerekiyor.
Selam kızlar
işlerin yoğunluğu, internetteki problemden dolayı gelemedim, özledim sizi
Selam kızlar
eneeeeee speddy hamileymişşşşşş
tebrikler canım
vafi gelmemede rekor kırıyorsunnnnnnnnnnnnnn :26::26::26::26::26:
işyerinde internette sorun vardı yapıldı, sonra kk yasaklı site oldu..düzeldi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz, eşimin tlf. girdiğimde görmüştüm eşin rahatsızdı, umarım önemli bir problem değildir..
yetişiyorum size
sürekli birbirimize soruyoruz vafi nerde dieinş daha sık gelirsin..
saol cnm daha ameliyat olmadı..hayırlısıyla atlatırız umarım
Canım yaaa çok sevindim, bizde bekliyorduk hoşgeldin aramıza oğluşumun arkadaşları çoğalıyor..
Şimdi sana vakit geçmiyor gibi gelecek ama o kadar hızlı ilerleyecek ki sanki dün gibiydi, bak 100 den geri sayım başladı bende..
Oğluşum iyi teyzesi, bi tek hareketlerim yavaşladı biraz,yorulunca kalbim daha hızlı atıyor..
hoşgeldin landfloves
kardeşini ve sözlüsünü tebrik ederim allah hayırlı ise tamamına erdirsin...
bende bugün hamile elbisesi almaya gideceğim ama senin hamile elbisesi almana gerek yok yazlık bütün elbiseler rahat olur sana
Selam kızlar
yazlık bütün elbiseler olmuyor işte, yoksa evde var baya elbisem ama belden oturan dar elbiselerimin hiç biri olmadı. geniş bişeyler alacam, karın bölümünün geniş olması gerekiyor gögüs altından oturması gerekiyor. tabi özelliklede gidip hamile elbisesi almam daha şimdiden.
berra beni hepinizden kopardı hiç fırsatını bulamıyorum
akşamları berra uyuduktan sonra benm hayatım başlıyo bir saati ev işlerine ayırıyorum sonrası kocamla benim
akşam eşim bişey istediğinde direkt "yapamam motor soğutuyorum" diyorm
berra hop oturtup hop kaldırıyo beni
hepinizi çok özlüyoruuummm
çok sağol canım aynen şimdi bide tehlikeli zaman korkuyorum bişey olur mu ne yapalım falan diye.
ne güzel kardeş kardeş büyüyecekler inşallah
o artık abi oldu kocaman oldu yahareketli senide yoruyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?