Eylül dostluğumuza burada devam (:

hoşgeldin landfloves

kardeşini ve sözlüsünü tebrik ederim allah hayırlı ise tamamına erdirsin...

bende bugün hamile elbisesi almaya gideceğim ama senin hamile elbisesi almana gerek yok yazlık bütün elbiseler rahat olur sana

vafi gelmemede rekor kırıyorsunnnnnnnnnnnnnn :26::26::26::26::26:

işyerinde internette sorun vardı yapıldı, sonra kk yasaklı site oldu..düzeldi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz, eşimin tlf. girdiğimde görmüştüm eşin rahatsızdı, umarım önemli bir problem değildir..

sürekli birbirimize soruyoruz vafi nerde die inş daha sık gelirsin..

saol cnm daha ameliyat olmadı..hayırlısıyla atlatırız umarım

yetişiyorum size

Canım yaaa çok sevindim, bizde bekliyorduk hoşgeldin aramıza oğluşumun arkadaşları çoğalıyor..

Şimdi sana vakit geçmiyor gibi gelecek ama o kadar hızlı ilerleyecek ki sanki dün gibiydi, bak 100 den geri sayım başladı bende..

Oğluşum iyi teyzesi, bi tek hareketlerim yavaşladı biraz,yorulunca kalbim daha hızlı atıyor..

çok sağol canım aynen şimdi bide tehlikeli zaman korkuyorum bişey olur mu ne yapalım falan diye.

ne güzel kardeş kardeş büyüyecekler inşallah

o artık abi oldu kocaman oldu ya hareketli senide yoruyordur

yazlık bütün elbiseler olmuyor işte, yoksa evde var baya elbisem ama belden oturan dar elbiselerimin hiç biri olmadı. geniş bişeyler alacam, karın bölümünün geniş olması gerekiyor gögüs altından oturması gerekiyor. tabi özelliklede gidip hamile elbisesi almam daha şimdiden.

Selam kızlar

işlerin yoğunluğu, internetteki problemden dolayı gelemedim, özledim sizi

hoşgeldin vafimmm

ama nerelrdesin sen arada bi ses verseydin merak ettik seni oğlum da arkadaşını merak etti

zaten sen daha göbüş fotosu bile göstermedin ki bize

şaka bi yana keyfin nasıl paşa nasıl ?

bende geçen ün göğüs büzgülü aşağıya doğru bol gelen elbiselerden aldım çok rahat ama beni çok şişko gösterdi sana o modeller de çok yakışır artık ben hani salopetler oluyo ya onlardan alacağım sohbetlere falan giderken giymek için

berra beni hepinizden kopardı hiç fırsatını bulamıyorum
akşamları berra uyuduktan sonra benm hayatım başlıyo bir saati ev işlerine ayırıyorum sonrası kocamla benim
akşam eşim bişey istediğinde direkt "yapamam motor soğutuyorum" diyorm
berra hop oturtup hop kaldırıyo beni

hepinizi çok özlüyoruuummm

sağolun kızlar inşallah hayırlısı olur.

bu hafta kontrole gidecez bakalım ne kadar büyümüş akıllı bebeğim benim. cinsiyeti için bir ay daha zaman var sanırım. bana kız gibi geliyor.

işyerimdeki herkes biliyor geçen hafta başı söyledim, herkes çok sevindi.. fazla dışarı işi vermiyorlar artık bana çoğu zaman ofisteyim, kim ne yiyosa hemen banada getiriyor sen hamilesin ye ye diyorlar :) birde gıda müh. arkadaşım var şunu ye bunu yeme diyor sürekli :))

uyku durumunuz nasıl peki ?
eğitime başladın mı ?

hamileyken ben de hep göğüs altından büzgülü elbiseler giydim
ama son aylarım sonbahara denk geldiği için üşüyodum pantolon üstüne tünik tarzı trikolar almıştım bir kaç tane

aklına hiç kötü şeyler getirme canım, endişelenmeden tadını çıkar hamileliğinin, hayırlısıyla kucağına alacağın günleri düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…