Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar babalar günü geliyo ben kocama nasıl bir sürpriz yapsam ne alsa. ilk babalar günü. o anneler gününde beni çok mtlu etti bende karşılığı vermeliyim ama aklıma bişey gelmiyoo

günaydın kızlar çok sağolun taa liseden kalma işte o zaman hep yapardık bşy olmuyo diye bi de zaten çok uğraşmıcam diye düzleştirici açmaya üşendim bi tutam saçım yanmış arkadan tam göremiyorum ama elledikçe yanan kısım sert ve elime geliyo kopuyo gidip biraz uçlarından kestirip kat verdirmeyi düşünüyorum fazla kestiremem zaten yeni kırıklarını aldırmıştım saçlarımı sadece düğüne filan giderken yaparım az ama parlak ve sağlıklıdır saçlarım hiç boya da yapmadığım için akşam haraket ettikçe buram buram yanık koktum

Herkese selam sabah geldim ama yazmaya fırsatım olmadı dün akşam bir koli şoku daha yaşadım evde birşey kalmadı ağlayınca eşim alırım sana dedi bu sebeple alışveriş yapmak gerek
dün kasa eksiğini bulamadık arkadaş bin lira ödeyecek ama hala umurunda değil ben çok takılmıyorum onlara tecrübe veriyorum ama alana bana çok bilmiş takılıyorlar bende umursamıyorum artık

Ne bugün burası böyle yahu neyse haftanın son günü benim için yarın temizlik vakti

Günaydın kızlar HAMİLEYİM..
henüz 3 haftalık sanırım ne zaman doğacak nasıl olacak çok planım yok akşam muayene için başka doktora gideceğim
kan testi yaptırdık hastanede 2338 çıktı 2-3 haftaya denk geliyor ama son adet tarihim 28 nisan internetten hesapladıpımda 5 haftaya denk geliyor akşam kesin öğreneceğim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin

günaydınnnn

tencere tavadan uyuyabildiğim kadar uyuduk kızımla babamız uyumadı tabi

böyle bir semtte oturduğum için gurur duydum insanlar en azından bilincli bunu görmüş olduk

speeddd çok sevindim canıımmm beniimmm
ayy sen ne mutlusundur şimdi
hadi bakalım bütün göbekler dolmaya başladı

son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor yani 5 haftalık hamilesin
ama bebeğin oluşmaya başlayalı 3 haftack olmuş tabi

aynen canım çok mutluyum şaşkınım çok garibim bugün hiç iş yapasım falan da yok
kocaman olmuş ya takvim 6 hafta gösteriyoer ama bakalım
çok teşekkür ederim minik kuzuyu öp benim için

günaydın hanımlar

biz oğlumla kahvaltımızı yaptık tv keyfi yapıyoruz.

sipidiiii çok güzel bi haber hz.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

günaydınlar kızlar, kardeşimin sözü güzel oldu, bir terslik vs çıkmadı, gece gittik sabah ordaydın ertesi gün dönüşte geze geze geldik yolculuğumuz güzel geçti. ama gece 1.30 da evdeydik geç yattım yorgunluk var biraz.

speedy tebrik ederim, sağlıkla kucağına alman nasip olsun.

bir millet uyanıyor olaylar gittikçe büyüyor nolacak bakalım.

çok teşekkür ederim amin inşallah

benim bir an önce alışverişe çıkmam gerekiyor, bir tane hamile pantolonu almam bişey değiştirmeyecek hergün aynı pantolunu giyemem, elbise almayı düşünüyorum bol bol.. sabah kaç tane elbisemi giydiysem fermuarı kapanmadı sinir oldum, gögüs altından büzgülü fıldır fıldır bir elbisem var onu giydim çok rahat ettim, bunun giibi bişeyler almam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…