Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bir kizimiz daha oluyor. Ozdenin gobegi bu sefer cikmisti. Gobusu baya belirgindi. Ben buradayim diyor artik :) Batusta cok tatliydi. Opmelere doyamadim. O kadar guzel bir bebek ki kizlar. Hic huysuzluk yapmadi. Guzel guzel sevdirdi kendini :))))

özden çok sevindim canım senin gibi tatlı nazlı bi kız olacak yani :)
kızlar biz bugün sıcakta yandık piştik ama bir sürü ev baktık. eşim evdeyken bakalım dedik. ay sonuna taşınmak istiyoruz. bina çok karıştı. temelinden su alıyordu ya o artık ilk katlara kadar çıktı. üstüne birde geçen yıl olan bir olaydan belediye ile problem çıkmış bina icraya verildi. yarın toplantı var. artık ev sahibine durumu anlatıp çıkacağız. uğraşmak istemiyoruz. gönlümüze göre ev bulamadık ama inşallah yarın baktıklarımızdan birine karar vermek zorundayız. dua edinde güzel bir ev olsun. ufaktan uafaktan toplamaya başladım ben. akşamları eşim iş yerinin arabasıyla kırılacak elde taşınacakları götürmeye başlayacak.

Kimse yok sanirim.telefondan goremiyorum kim var kim yok...

Saol burcu bana cok cekmesin

Biraz akilli olsun kizim

Günaydın herkese biz dün evimizi tuttuk kızlar hem seviniyorum hem içim buruk buraya severek geldim ama çok problemleri var eşyaları topluyorum ama böyle aglayasım geliyo galiba ilk evim olduğu için inşallah yeni ev hayırlı olur bize sizide orada ağırlarım artık

Yeni evinizdede guzel gunleriniz olur insallah. Hayirli olsun.

Gunaydinlar....zahtercim hayirli olur ins..

BEn tasindim.citlenbik ozden ... ahsen ve sofiste tasinacak..2 sene olmadan degistik evleri.ins kendi evinize de tasinirsiniz tez zamanda

günaydınnn

biz geldikkk

analı kızlı halen alışamadım kızım olacağıma pazar günü evde bol bol uyuduk baba kız ana kız akşam mangala gittik temiz hava aldık

bugünde çok sıcak babetleri bırakıp parmak arası giyme zamanı gelmiş

bu arada kızımın ilk erkek arkadası batu oldu birlikte uslu uslı oturdular batu maşallah çok uslu bir bebek hiç zorluk cıkartmadı

eliff hakkını yiyiyor cocuğun

bende de aynısı oldu zahter hala oradan geçerken içim burkulur aklıma hep düğünden sonra eve ilk girdiğimiz gün geliyor bu evde yeni daha güzel anılarınız olur zamanla geçiyor

hayırlı uğurlu bebeli olsun

Gunaydinlar....zahtercim hayirli olur ins..

BEn tasindim.citlenbik ozden ... ahsen ve sofiste tasinacak..2 sene olmadan degistik evleri.ins kendi evinize de tasinirsiniz tez zamanda

hakketten ya ne çok taşınan var siz kendi evlerinize gittiniz umarım bizde bu evi alırız bir daha taşınmayı gözüm yemiyor

Dün kurs yoktu. Sabah kalkıp camları, koltukları, yerleri sildim. Sarma yaptım. Eşim kalktı kahvaltıdan sonra ütü yaptım. Sonrada kız kardeşim annemler yazlıkta olduğu için tek onunla takıldık. Cumartesi batuşu sevdik bol bol. Yanımızda çok usluydu. Maşallah çok güzel bir bebek.

günaydın kızlar tatil bitti iş başı bugün.

sınavım berrrbatt geçti, kaldım ağustos sınavına büyük ihtimalle..

özdeeen kızının olacağına çok sevindim, yavaş yavaş kız-erkek popülasyonunu dengeleyeceğiz gibi duruyor.

zahter hayırlı olsun yeni tuttuğunuz ev... bende dün eşime dedim taşınalım 3+1 eve geçelim dedim, o da kendi evimizi alınca çıkarız dedi, iki-üç sene daha beklememiz gerekiyor. yatak odasında hesaplar yaptık beşiği nereye koyarız diye, zar zor sığıyor, e dolap vs yok nereye koyacaz eşyalarını diyorum benim dolabın yarısını veririz diyor.. yazık garibim zaten 6 bölümden 1buçuğunu ancak kullanıyor :))

rüyamda miracle seni gördüm, ben seni çağırıyordum gel sana uygun çok güzel kıyafetler var diyordum, senin karnın kocaman olmuştu çok güzel çiçekli desenli ispanyol paça bir pantolon aldık sana, üstüne lacivert bir bluz o kadar yakıştı ki mağazadan aldıkların üstünde çıktın, sonra bize geçtik çay içtik eşin seni almaya geldi akşam olmuştu, beyaz bir mercedes almış eşin plakasında "cici" yazıyordu :))) hayırdır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…