Eylül dostluğumuza burada devam (:

hepimize cuma rehaveti çöktü sanırım, kimsecikler yok
Müdürümüz bize yemek ısmarladı dışarı çıktık, ordanda kahve içmeye gittik açık hava iyi geldi

Aman Allahım kabus gibi, bu kadar rahatlığada müstehak

Simdi demetle gorustum. Lemanla bulusup esralara geciyorlarmis.

daphne whatsapp kalan alışkanlık kullanıcı adı yerine isimleri kullanıyorsun

ben valla onların yerinde olmak isterdim o kağanı kucağıma alıp bende sevmek isterdim bizim yerimizde öpüp koklarlar

12 bucukta bı cııktım evden yenı gırdım daha coook yoruldum galıba
bebek sekerı, lohusa pıjaması falan bakındım, alcak ne cok sey var dıye ısyan ettım

oh ya kızlar ne guzel bulusuyoorlar masallah, ıns resım cekerler bol bol...
Yaaa bana da gelın doğumdan sonra banane

sımılla o neymıs oyle kadın delı mı ne, tovbe cektım okuyunca...

ozden takvımde yazan kılo kısmına mı takıldın?
Hıııc takılma valla ben her ya ha sımdı alcam ha aldım derken bu ay da kılo almamısım nasıl oluyor bu anlamadım
sen baslamamıssındır almaya zaten, fıstık gıbısın masllah...

yemekte hazır olunca attın kendini dışarı ne lazımsa alman lazım artıkın sonra bebiş izin vermez

yemekte hazır olunca attın kendini dışarı ne lazımsa alman lazım artıkın sonra bebiş izin vermez

Attım valla kuzum, aynen annem gelmeden azcık on arastırma yapayım dedım...
tek sıkıntım kolay yoruluyorum artık...

Yemegın adı bellı, daha pısırmedım
Esım 8 gıbı geldıgı ıcın daha coook vaktım var bı bamya bı pılav salata cacık bittiii

aydasu evet kilo kısmına taktım yarın doktordan diyet isteyeceğim pehlivan gibi oldum yağlanıp güreşsem recep kara yı yenerim valla

aydasu evet kilo kısmına taktım yarın doktordan diyet isteyeceğim pehlivan gibi oldum yağlanıp güreşsem recep kara yı yenerim valla

ay sacmalamazmısın lutfen, gorduk ıste gecen gun koydugun resmını, he doktoruna soyle de azarı ısıt

ay sacmalamazmısın lutfen, gorduk ıste gecen gun koydugun resmını, he doktoruna soyle de azarı ısıt

yaa öyle deme kollarımı falan görsen anlamıyorum ablam kilo almamış annem almamış ben neden böyle oldum ama bende en kilomun fazla olduğu zaman hamile kaldım :26:

neyse allahtan sonu hayırlı ben gidip kim kardashian fotolarına bakayımda moralim yerine gelsin en azıntan benim totom o kadar değil onun memeleride büyük

Son düzenleme:

sızın evdekı aynadan suphe duymaya basladım artık
tamam alıstıgın kılonun dısında olabılırsın ama fıstık gıbısın guzelım...
Sen benım hamıle kaldıgım kıloda hamıle kalsaydın lokma yemezdın kız

günaydın kızlaaaaaaarrrrr....

smilla sana özel günaydın çünkü topikimizi açmışsın haftasonu bile olsa

dünün yorgunluğu geçti gibi herşey iyiydi bugün ne yapsam diye kara kara düşünmeye başladım

zahter smilla hadi bana kahvaltıya gelin çok güzel böreklerim poğaçalarım var yalnız kahvaltı yapasım gelmiyor

afiyet bal şeker olsun paşamıza benim kocam uyuyor hala uyansın kahvaltı yapıp bi ev baktım dün onu göstereceğim.

Gunaydın guzeller...
Mıraclem agır topları atlatmıssın bugun de mı mısafırın var kuzucum?

Sımılla, zahter gunaydın şekerler...

Yarın annemle babam gelıyor çoook heyecanlıyım, bisürü mama yapcam onlara
Yalnız kendımı azcuk tuhaf hıssedıyorum babam benı boyle koca gobek gorcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…