Eylül dostluğumuza burada devam (:

onun tarifi nasıl yazsanıza bende çok beğendim ocağım yok ama haftaya bende yaparım

Canım tahminimce yazıyorum
Çok basit patlıcanları alacalı soyup küçük küçük doğramış, tuzlu suda beklettikten sonra bir güzel kızartmıştır ahsen Sonrada üzerine bol sarımsaklı yoğurdu dökmüştür üzerine. Hepsi bu kadar

Son düzenleme:

evet canım sen sen yazmıştın kadın almışsın bitti diye inan ben rahatlamıştım..darısı benim başıma..zaten havalar pek ısınmadı..
halılarımı yarın inşallah eşimle yıkayacağız onu bekliyorum zaten..bu akşam işten gelince yine eşim..storları yıkacaz beraber..sonra bitiyor..
benim uzun sürmesinin sebebi boyada yaptık bazı yerleri..şimdi düşündüm de salon hariç heryeri boyamışız..yatak odamda bir duvarımda şişmeler oldu oralara alçı işleri oldu derken..kaç haftadır uğraşıyorum..burası bitince bide annemin evini temizlemeye gidicem

Ben kasindim ve aksama misafir cagirdim.yaprak hasladim simdi.ilk defa tek basima sarma yapicam.cok heyecanliyim.heheh
Menun su ins :
Mantar corba
Sarma
Garniturlu enginar
SAlata
Hasanpasa kofte
Tatli (mechul)

inşallah canım 1 avaz da doğurursun.
bu gece bende rüyam da çatala oturmuş normal doğum yapmaya çalışıyordum
sabah kalktığımda öyle çok korkmuştum ki hayır olsun inşallah.

ınsallah canım...,
sen de kım bılır neyden etkılendın onun arkan sagın solun hamıle sobe
ruyalarına gırmıs

Evet pıngum 6 kılo aldım 1 gerı verdım 5-6 arası gıdıp gelıyor ama ben kılolu hamıle kaldım...
Senın doğum sonuna kadar aldıgın kılo gayet ıdeal bakalım ben kacla bıtırcem...
cıdden cok sanslıymıssın canım mıllet 6 cm acılma olana kadar yatak parcalıyormus sen farketmeden o asamaya gelmıssın...
darısı basımıza ınsallah...

bayılırım patlıcan kızartmasına ama eccuk sekerden dolayı dıkkat etmem gerekıyor daphnem Allah tan canım hıc bıse cekmıyor da gozum kalmıyor tatlılarda falan yoksa cok zor gebelıkte...

ara öğünümü aldım geldım agzımız bos kalmasın kızı besleyım bı yandan

uff ben ne pısırsem ya kıyamlı kabak mı yapsamm (bayılırım ya ) pırasa mı karar veremedım neyse kıymamı cıkardım elbet ılham gelır...

terem ben hıc nohutu sucuklu yemedım lezzetlı oluyor mu?

sımılla kasınmıssın hakketten menu harıka
ben bayılırım yaprak sarmaya ızmırde olaydım beraber sarardık cok yavas elım ama kalem gıbı yaparım,
Bazen fılmlerdekı sarmalara ozenıyom soole kalın kalın o da guzel aslında yemesı tatlı olur
tatlı olarak aklında bıse yoksa tıramısu ya da yas pasta yapabılırsın cok basıt bı tarıfım var lınk atabılırım canım, hem cok az malzeme hem de cok harıka bı lezzet...

canım eşim çok seviyor sucuklu nohutu...ama bizim sucuğumuz kendi kurban etimizden kendi kasabımız yapıyor..baharatı fln bizim istediğimiz gb..o sebepten çok lezzetli oluyor...
ama fabrikasyon sucuklarla nasıl olur bilmiyorum kuzum

denemek lazım hep alısmısız etlıye arada degısıklık ıyıdır...
Ben nadıren kuru fasulyeyı oyle yaparım ama etten zıyade pastırmalı da sevıyorum...
Heyecanla annemlere guvecte fasulye yapcagım gunu beklıyom

kızartma o kadar yumuşak olur mu ?

dur ben sorayım ona

evet bide aksilik oldu eğitime gittim mecbur kayınvalidem yapmak zorunda kaldı kadına da ayıp oldu :2::2:
ama allah razı olsun fena rahatladım ya evim mis gibi oldu haftasonu ufaktan el atarsam temizliğini korumuş olacağım..
eşinle birlikte daha az yorulursun ağır işleri eşine yaptır
evde boyandı ne güzel senin bitince tam temizlik olacak vallahi uzun süre rahat edersin

Ben kasindim ve aksama misafir cagirdim.yaprak hasladim simdi.ilk defa tek basima sarma yapicam.cok heyecanliyim.heheh
Menun su ins :
Mantar corba
Sarma
Garniturlu enginar
SAlata
Hasanpasa kofte
Tatli (mechul)

ben gelecektim akşama
epey yemek olacak tatlıyı basit bişey seç bence tavuk gögsü falan yap

ınsallah canım...,
sen de kım bılır neyden etkılendın onun arkan sagın solun hamıle sobe
ruyalarına gırmıs

yatarken kitap okuyorum ondan etkilenmiş olma ihtimalim çok yüksek

Sarmayi sardim.ufacik tencereydi zaten.yapraklar koca kocaydi hic sevmem ole minik minik olcakti.neyse oldugu kadar.

Aydasum tiramisu guzel oldurdu ama labne lazimmi .gidip almaya usenebilirim.versene linki

Benden de bir haber duyabilirsiniz küçük ve olsa bir ihtimal bir kaza bebeği :)

yanımdaki kızın oturduğu ev bahçeli meyveleri sebzeleri bolmuş geçen konuştuk da bana biraz yaprak getirmiş çok güzel 1 haftadır burda işyerinde unutuyorum ama sbah dolaptan çıkardım yanıma aldım ki unutmayım akşam bi haşlarım buzluğa koyarım bozulmasın müsait olduğumda sararım artık güzel olur

zahter senden hbr bekliyoruz o zaman ne zaman belli olur

Benden de bir haber duyabilirsiniz küçük ve olsa bir ihtimal bir kaza bebeği :)
Hayirlisi olsun :)))

Benim manisadan geliyor yapraklarim. Kayinvalidem kendisi topluyor onlari. Cok guzel olur.

çok fecii uykum var ölüyorummm

herkese merhabalar..sizleri hep okuyorum ama işyeri hem açık ofis hemde inanılmaz yoğun olduğundan nadiren yazabiliyorum..tam yazıcak oluyorum pat biri geliyor kapatıyorum sonra işlere dalıyorum falan..bizde bebek istiyoruz demiştim bi ara 3 aydır deniyoruz henüz yok..bu ayda eşmin yurtdışı seyahati var bugün gitti 10 gün yok bu ayda olmaz..biraz canım sıkılıyor benimde..hep ilk 1 sene çok normal olmaması diyorlar ama insan yinede sıkılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…