- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.061
Ya bebegi surekli takip ediyorlar.saglikliysa bekliyorlar.artik son gunlerde kaka yapma ihtimali vardi..sezeryan dediler fln ama o normal dogum die tutturdu..suni muni halletti :) dogum sonrasi kim bana regl sancisi gibi demisti die dolaniyodu
kalcası genıs olanlar kolay doğum yapar dıyorlar bu kez atalarıma guvenmek ıstıyorum, kalcama da basenıme de guvenıyorum
terem merhaba canım zaman su gıbı akıp gecıyor valla...
msallah sızeharıka kılo vermıssınız hem de 6 haftada, gıcık erkeklerın bunyesı daha hızlı calısıyor
karatay candır ya doğumdan sonra kurtarıcım olacak ınsallah...
Bizim yine işe alım sürecimiz başladı. İnsan kaynakları memuresi oldum bir süreliğine
beni de al yanına..
dogru aydasucum o gün oldu bitti. dikiş vardı alt tarafta o biraz rahatsız etti normalde o dikişler kendi atarmış ama benm doktorum 3. gün kontrole gittiğimde kendisi aldı dikişlerimi daha rahat ettim. kalçam basenlerim geniş canım doğru tespit. ben hastaneye gittiğimde 6cm açılmam vardı şanslıydım şükür. tırsıyodum normalden ama doktorum cesaretlendirdi sağolsun
EVET belli süre sonra kakasını yiyor falan diyorlar
bu bebekler ne ilginç ya
çok güldüm aydasu ya o zaman genişletelim kalçamızı
herkes son anda korkuyo demek ki konuşmamak lazım
melisde mesela ben dayanıklıyımdır filan normal doğururum diyodu ama şimdi bebek iri olacak diye korkuyo 3,5 kiloya kadar normal olablir bence
eltimin ilk çocuğunda bebek iri 3,500 kiloyu geçiyo omuzları geniş zor olur bilmem ne filan dediler bi doğdu 3,200 filandı normal olurmuş aslında korkutular sezeyanı bile bi kaç gün önce almıştı derdi belliymiş doktor tatile gidecekmiş ondan tabii keşke başka doktora da görünseydi pişman oldu
canım sen maşallah zaten sağlıklı kilo aldın..eminim %80 o kiloların doğumda gidecek..geriside emzirmede gider..şanslısın kuzum..
elifciklik fit dolaşırsınız
napayım kuzum ya bı ıse yarasınlar barıı demı
ben zayıflayınca hıc bırı kalmıyor ama suan kıvamındayım ınsllah ıse yarar
aksam ne pısırcenız sımdıden yazsanıza kopya cekeyım ıkı gundur canım yemek pısırmek ıstemıyor ama el mahkum...
zaten bugun cok sıkıcı...
Esım sabah geldı 9 da yattı, aksam 6 da kalkaca bı yemek yıcek 7 de ıse gıtcek , ben yıne yalnızları oynucam butun gece
sımdıde o uyanmasın dıye sessız sessız taklıyom yakında kendı sesımı unutcam
akşama;
mercimek çorbası
sucuklu nohut
ve bolca ayrannnnn
afiyet olsun canım
sen nasılsın bu arada kayıptın herşey yolunda mı
Kocam yok bu akşam spora gidecek. Dünkiler var bende. Ama ahsene gittiğimizde bize patlıcan kızarması yapmıştı üzerine sarımsaklı yoğurt dökmüştü. Tabağın dibini bile sıyıracaktık utanmasak. Ondan yapabilirsin canım. Otur tek başına ye kalk öyle bir lezzet
tşk ederim canım benim..şükür herşey yolunda hala evimin altı üstünde o yüzden pek gelemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?