- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.041
Bakalım nasip kısmet artık. Ne mutlusundur sen şimdi anneciğinle babacığın geliyor. Bizimkiler hep yanımda olduğu için ayrılık nasıl bir şey bilemiyorum hiç ama her akşam iş dönüşü mutlaka uğruyorum yanlarına.
Günaydın batunun anası
aman aman hamileler ne heyecanlı he heyecanlı yerim siziibebekten sonra hızlı yoğun bi hayat bekliyo sizi. çok anlatıp korkutmayayım
daphne
Rabbım hıc bı zaman da ayrılıgı tattırmasın canım, hıc ayrılmayın ınsallah... Cok zor bırsey cunku, ıkı gune bır netten gorusuyoruz her seferınde aglamaklı kapatıyor annem ben daha dırayetlıyım ona nazaran ama ınsan alısamıyor ıste...
pingum ben de suan cahıl cesaretı var hıc korkmuyom
sadece sezeryan olursam dıye tırsıyom o kaa
bana bazen cesaret geliyor kızları dinlerken mesela en son ahseni dinledim hala karar vermedim acaba normal mi sezeryan mı ama normal derlerse itiraz etmem o imkan varsa doğururum sadece tamamen bayıltmasınlar yeter ameliyathanede ayık olmam lazım
Aydasu anneyle baban dogum icinmi geliyor yoksa ozamana kadar kalacaklarmi
aydasu cesur ol canım zaten. doğum içinde bakım içinde. sende sofiş gibi yanlız büyüteceksin bebişini işallah uslu bi bebeğin olur.
Bizim eylul gelinlerinin bebisleri beklemiyor walla aceleciler..benim eltimin bebegi 42 de hala gelmiyordu.
Bizim eylul gelinlerinin bebisleri beklemiyor walla aceleciler..benim eltimin bebegi 42 de hala gelmiyordu.
regl sancısı halt etmiş yanında
şimdiki aklım olsa bişey demezdim aydasum ya ben o çıkış anını görmek istiyodum doktora uyuştur dedim o bayıltmış.
suni sancı verdiler bana 4 saat. ağrı var tabi yok diyemem ama şuan sana anlatmak istemiyorum
doğum yap sonra konuşuruz ama normal doğuma uygunsa durumun normal yap ben pişman değilim.
böyle bekletilmek zararlı değil mi yabizim arkadaşı 3 gün önce 9 ay 10 günü tamamladı diye doğurttular hatta suni sancı veridler olmayınca sezeryan oldu
aydasu bana kalırsa sende kolay bir doğum yapacaksın
Ya bebegi surekli takip ediyorlar.saglikliysa bekliyorlar.artik son gunlerde kaka yapma ihtimali vardi..sezeryan dediler fln ama o normal dogum die tutturdu..suni muni halletti :) dogum sonrasi kim bana regl sancisi gibi demisti die dolaniyodu
regl sancısı halt etmiş yanında
günaydın kızlar...
aydasu 7.5 aylık mı oldun sen maşallah size
miracle canım bu halden nasıl çıkılır bilmem ama arkadaşlarınla fln daha çok mu vakit geçirsen acaba belki iyi gelebilir:26:
daphane eşinde mi karataya başladı..süper bişi ama ya gerçekten biz eşimle 6 haftadır yapıyoruz..eşim 11 kg,ben 6.5 kg verdik..
diyet gb hissetmiyorum zaten.en güzeli bu..hiç acıkmıyorum..eşin sakın sakın bırakmasın tavsiyem..kitabını sende okusan inan kesinlikle işlenmiş hiçbirşey yemem dersin..bizim beslenme düzenimiz tamamen buna döndü ve çok da iyi oldu..ekmek nedir unuttuk ve aramıyoruz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?