Eylül dostluğumuza burada devam (:

aman aman hamileler ne heyecanlı he heyecanlı yerim sizii bebekten sonra hızlı yoğun bi hayat bekliyo sizi. çok anlatıp korkutmayayım

daphne

Rabbım hıc bı zaman da ayrılıgı tattırmasın canım, hıc ayrılmayın ınsallah... Cok zor bırsey cunku, ıkı gune bır netten gorusuyoruz her seferınde aglamaklı kapatıyor annem ben daha dırayetlıyım ona nazaran ama ınsan alısamıyor ıste...

aman aman hamileler ne heyecanlı he heyecanlı yerim sizii bebekten sonra hızlı yoğun bi hayat bekliyo sizi. çok anlatıp korkutmayayım

daphne

pingum ben de suan cahıl cesaretı var hıc korkmuyom
sadece sezeryan olursam dıye tırsıyom o kaa

bana bazen cesaret geliyor kızları dinlerken mesela en son ahseni dinledim hala karar vermedim acaba normal mi sezeryan mı ama normal derlerse itiraz etmem o imkan varsa doğururum sadece tamamen bayıltmasınlar yeter ameliyathanede ayık olmam lazım

İşte ben de sezeryan olursam genel olsun ısterım galıba cok korkuyorum cunku uyanıkken ben kendılıgımden bayılırım dıyorum kesıldıgımı dusundukce ama ıste genelın zorlukları daha fazlaymıs uyanması anestezının etkısınden kurtulması falan cok zor oluyormus...

Ben de normalı cok ıstıyorum ve nedense normalden hıc korkuyorum ne cekersen o gun cekcen gıbı gelıyor sonrası Allah kerım...
bı tek Elıf normal doğum yaptı, ıkıncı ucuncu bız olurmuyuz bılmem ozden, hayırlısı ıse talıbım o dereceye

sen korkmazmısın ayık olmaktan?

aydasu cesur ol canım zaten. doğum içinde bakım içinde. sende sofiş gibi yanlız büyüteceksin bebişini işallah uslu bi bebeğin olur.

ben geçen anlattım dooğumumu watsupta özden tırstımı bilmem ama hanzade cesaretlendi bende normal istiyorum dedi dimi kız

Aydasu anneyle baban dogum icinmi geliyor yoksa ozamana kadar kalacaklarmi

yok canım babam ılk kez gelcek kıyamam ben ona... Bu normal zıyaret olcak, 1 hafta anca kalırlar... Sonra donecekler annem temmuz basında doğum ıcın gelecek ınsallah cunku doğum temmuzun 15 ınden sonra her an olabılır dıye malum bebekler beklemyor artık 40 haftayı

Bizim eylul gelinlerinin bebisleri beklemiyor walla aceleciler..benim eltimin bebegi 42 de hala gelmiyordu.

aydasu cesur ol canım zaten. doğum içinde bakım içinde. sende sofiş gibi yanlız büyüteceksin bebişini işallah uslu bi bebeğin olur.

sımdılık cok cesurum canım aynen oyle yalnız buyutucem Allah ona gore sabrını verır dıyorum... Ya bız bılmıyoz ama detaylı hıkayenı
şunu sorayım o zaman dayanılmıcakk gıbı mıydı? en cok korktugum doğum anı sancı falan degıl de dıkıs kısmı kı senı de orda bayıltmıslardı sanırım demı, ben o kısımdan korkuyom

Bizim eylul gelinlerinin bebisleri beklemiyor walla aceleciler..benim eltimin bebegi 42 de hala gelmiyordu.

hey masallah, ne bıleyım benım kız da 38 de gelcek gıbı gelyor bana hep...
Mesela hazıran annelerınden 9 kısı doğurmus bıle dusun

şimdiki aklım olsa bişey demezdim aydasum ya ben o çıkış anını görmek istiyodum doktora uyuştur dedim o bayıltmış.
suni sancı verdiler bana 4 saat. ağrı var tabi yok diyemem ama şuan sana anlatmak istemiyorum
doğum yap sonra konuşuruz ama normal doğuma uygunsa durumun normal yap ben pişman değilim.

böyle bekletilmek zararlı değil mi ya bizim arkadaşı 3 gün önce 9 ay 10 günü tamamladı diye doğurttular hatta suni sancı veridler olmayınca sezeryan oldu

aydasu bana kalırsa sende kolay bir doğum yapacaksın

Ya bebegi surekli takip ediyorlar.saglikliysa bekliyorlar.artik son gunlerde kaka yapma ihtimali vardi..sezeryan dediler fln ama o normal dogum die tutturdu..suni muni halletti :) dogum sonrasi kim bana regl sancisi gibi demisti die dolaniyodu

günaydın kızlar...

aydasu 7.5 aylık mı oldun sen maşallah size
miracle canım bu halden nasıl çıkılır bilmem ama arkadaşlarınla fln daha çok mu vakit geçirsen acaba belki iyi gelebilir:26:
daphane eşinde mi karataya başladı..süper bişi ama ya gerçekten biz eşimle 6 haftadır yapıyoruz..eşim 11 kg,ben 6.5 kg verdik..
diyet gb hissetmiyorum zaten.en güzeli bu..hiç acıkmıyorum..eşin sakın sakın bırakmasın tavsiyem..kitabını sende okusan inan kesinlikle işlenmiş hiçbirşey yemem dersin..bizim beslenme düzenimiz tamamen buna döndü ve çok da iyi oldu..ekmek nedir unuttuk ve aramıyoruz da.

eneee ben senı batu doğduktan sonra bayılttılar sanıyordum pıngum...
sunı sancı da pis bıseymıs herhal...
o kadar yanı anlatmayım dıyorsun... :18:
işte tamam dıyom kı ooof cok zordur cok acıyordur ama ertesı gune o acın gıttı bıttı demı, oyle dusunmeye calısıorum da

kalcası genıs olanlar kolay doğum yapar dıyorlar bu kez atalarıma guvenmek ıstıyorum, kalcama da basenıme de guvenıyorum

Ya bebegi surekli takip ediyorlar.saglikliysa bekliyorlar.artik son gunlerde kaka yapma ihtimali vardi..sezeryan dediler fln ama o normal dogum die tutturdu..suni muni halletti :) dogum sonrasi kim bana regl sancisi gibi demisti die dolaniyodu

enee o haftalarda olmasına ragmen normal mı yaptı hey masllah...

regl sancısı halt etmiş yanında

değilmıymıs :18:

la la la la laaaaaa korkmuyom kıııı

terem merhaba canım zaman su gıbı akıp gecıyor valla...
msallah sıze harıka kılo vermıssınız hem de 6 haftada, gıcık erkeklerın bunyesı daha hızlı calısıyor
karatay candır ya doğumdan sonra kurtarıcım olacak ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…