- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
- Konu Sahibi landfloves
- #2.841
kız özden sen böle yemekten anlamam deyip duruyon ama ben inanmıyorum illa ki ewde yemek yapıyosundur. Mütevazilik mi yapıyon yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumuşatıcı demişken kızlar hala sürekli olarak kullandığım bir yumuşatıcım yok. Her seferinde farklı bir şey kullanıyorum. sürekli kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mı? Benim hala çok beğendim bir koku çıkmadı.
ya kızlar boschun ankastre setini kullanan var mı aranızda? fırını beni deli ediyo 180 derecede ne koyarsan koy 1buçuk saatten aşağı pişmiyo sizin de öyle mi kızlar ya
benim annem patlıcanları alacalı soyup önce boydan ikiye sonra onlarıda enine 3e filan böler hafif kızartır teflon tavaya koyar. üstünede sarımsaklı domatesli sos ayrı biyerde kavurup döker birazda su gezdirir üstüne. kapaını kapatıp patlıcanlar yumuşayana kadar tutar kısık ateşte. hatta biberde kızartır içine. çok nefis olur.
Patlıcan demişken bilmiyorum heryerde yapılırmı ama çok lezzetli ve kolay bi tarifim var. Patlıcanları alaca soyuyosun sonra onları uzunlamasına dörde kesiyosun ama tam ayrılmıyolar. Püskül gibi düşünün. Sonrada haşlıyosun tuzlu suda iyice yumuşayacak ama erimesin. Soğuduktan sonra mısır ununa bulayıp az yağda kızartıyosun. Sarımsaklı yoğurtla şüper oluyor
landfloves bugün gelmedi dün akşam kliması takıldı heralde serin serin yatıyo keyif yapıyo
Burdayı sofısım gecmısı okuyordum...
Sabah operasyon yapıldı evde yatıyorum sımdı...
dur şu zarları alalım siz görürsünüz ne fanteziler yapıcaz size de sonuçları söyleriz
ilk önce daphne Valla kocalarınız ilk gördüğünde tepkisi ne olucak merak ettim he.. Sölersiniz dimii
Amaann nolucak canım kızkızayız şurdaaayyy 2 gündür ar damarım çatladı yani ben böyle biri değilim aslında yani olabilirim de bu kadar değilim canımmmmmmmm
kızlar dün seksenleri izliyorduk ayran içiyolardı canım istedi kalktım hemen ayran yaptım geldim, derken dizide sahur gösterdiler baktım kek var masada canım istedi kalktım bu seferde kek yaptım. eşim şaşkın şaşkın bakıp gülüyor.
sahura ekmekleri dilimleyip (pide olduğu için dilimlemedim ikiye kestim kare parçalar yaptım) ,üstü için bir kapta iki yumurta, beyaz peynir, biraz maydonoz,bir biber, bir domates, tuz, k.biber doğrayın karıştırın ekmeklerin üstüne yayıp ekmekleri fırına verin. fırının üst ızgarasını açıp pişirin, yanına da çay.. çok güzel oluyor kızlar dün gece sahura yaptım.
bugün iftarada kuru fasulye pilav cacık yapacam. fasulyelerimi ıslattım sabahtan ama o kadar yorgunum ki yemek yapmaya mecalim kalmadı.
kız özden sen böle yemekten anlamam deyip duruyon ama ben inanmıyorum illa ki ewde yemek yapıyosundur. Mütevazilik mi yapıyon yoksa
aayyy 2 gündür ar damarım çatladı yani ben böyle biri değilim aslında yani olabilirim de bu kadar değilim canımmmmmmmm
landfloves msj kutunu boşalt çabukkkkk
O ancak bizden zarlarımızı istesin
ayy sizin zarınıza kalmadım ben istediğim spor hareketlerini kağıda cizip kocama kura cektiririm hemde amuda kalkmalı falan hareketlerde çıkmaz
atın zarları kolunuz bacağınız acısında görün