Eylül dostluğumuza burada devam (:

kız özden sen böle yemekten anlamam deyip duruyon ama ben inanmıyorum illa ki ewde yemek yapıyosundur. Mütevazilik mi yapıyon yoksa :KK37:

dur şu zarları alalım siz görürsünüz ne fanteziler yapıcaz size de sonuçları söyleriz :KK23:

kızlar ben geldim, geldim de geçmişi oku oku bitiremedim. çeneniz düşmüş yine, iki gün giremesem okuyamayacam heralde.

klimamız normalde bugün gelecekti ama dün eşimi aramışlar bizim işimiz erken bitti sizinkinide takalım demişler, akşam akşam geldiler, ama iyiki gelmişler dün gece fena sıcaktı bugünde öyle.

geçmişi silmişler miii çok şaşırdım yaaaa, teknik arızanın da denk geleceği güne bak :KK1::KK1: aldınız mı kızlar zarları? bende mi sipariş versem acabaa :KK23::KK23:

Yumuşatıcı demişken kızlar hala sürekli olarak kullandığım bir yumuşatıcım yok. Her seferinde farklı bir şey kullanıyorum. sürekli kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mı? Benim hala çok beğendim bir koku çıkmadı.

ben vernelin parfüm incilerini yeni bitirdim. iki gündür tüllerimi yıkıyorum bol bol yumuşatıcı koydum evim miss gibi kokuyor :KK16::KK16::KK16: ama tekrar aynısından almayacam bingonun beyazını daha çok seviyorum ben. gerçi vernelinkide baya kalıcı bir koku ama beyaz olanların kokusu hep daha hoşuma gidiyor. belki vernelin beyazı varsa onuda alabilirim.

parfüm olarakta ben 9 yıldır falan avonun celebresini kullandım. o kokuyu alanın aklına ben geliyordum :KK16: geçen yıl değiştirdim parfümümü avon artık bozdu iyice hiç kalıcı olmamamaya başladı dp den doldurttum jadore hoşuma gitti. hemde gayet kalıcı sanırım bi 8-10 yılda bu kokuyu kullanırım.

ya kızlar boschun ankastre setini kullanan var mı aranızda? fırını beni deli ediyo 180 derecede ne koyarsan koy 1buçuk saatten aşağı pişmiyo :KK47: sizin de öyle mi kızlar ya

bizim evimizdeki bütün elektrikli aletler beyaz eşyalar bosch, sadece fırın, ocak davlumbaz evin kendinde vardı oda arçelik. normalde arçeliği sevmem ama fırınına bayıldımm. kendi evimiz olurda ankastre fırın alırsam bunun modelinin aynısını alırım, o kadar çabuk pişiriyor ki herşeyi çok kullanışlı. keki 15 dak.da pişiriyor, etli tavuklu yemekler yarım saatte falan pişiyor.

benim annem patlıcanları alacalı soyup önce boydan ikiye sonra onlarıda enine 3e filan böler hafif kızartır teflon tavaya koyar. üstünede sarımsaklı domatesli sos ayrı biyerde kavurup döker birazda su gezdirir üstüne. kapaını kapatıp patlıcanlar yumuşayana kadar tutar kısık ateşte. hatta biberde kızartır içine. çok nefis olur. :KK56:

hımm bu tarifi benim annemde yapar, yanında yoğurt çok güzel yakışır. bende geçen hafta yaptım eşimde çok sevdi.

Patlıcan demişken bilmiyorum heryerde yapılırmı ama çok lezzetli ve kolay bi tarifim var. Patlıcanları alaca soyuyosun sonra onları uzunlamasına dörde kesiyosun ama tam ayrılmıyolar. Püskül gibi düşünün. Sonrada haşlıyosun tuzlu suda iyice yumuşayacak ama erimesin. Soğuduktan sonra mısır ununa bulayıp az yağda kızartıyosun. Sarımsaklı yoğurtla şüper oluyor

bu tarifte güzelmiş, aklımda olsun yaparım bi gün.

landfloves bugün gelmedi dün akşam kliması takıldı heralde serin serin yatıyo keyif yapıyo

canım bugün kalktığımdan beri temizlik yapıyorum. dün klimacılar gittikten sonra ben yemek hazırlarken eşimde odayı süpürdü güyaa, masanın altı falan hep toz kalmış. koltukları çektim heryeri süpürüp sildim güzelce. bide tüllerimi yıkadım. mekanizmalı olduğu için uğraştırıyor söküp takması. bir parçası kaldı yıkanmayan onuda eşim geldikten sonra ona çıkarttıracam.

Burdayı sofısım gecmısı okuyordum...
Sabah operasyon yapıldı evde yatıyorum sımdı...

aydasuuuuu canım benim geçmiş olsun, atlattın inşaallah yaa valla seni gördüğüme çok sevindim.

aayyy 2 gündür ar damarım çatladı yani ben böyle biri değilim aslında yani olabilirim de bu kadar değilim canımmmmmmmm:KK53:

kızlar dün seksenleri izliyorduk ayran içiyolardı canım istedi kalktım hemen ayran yaptım geldim, derken dizide sahur gösterdiler baktım kek var masada canım istedi kalktım bu seferde kek yaptım. eşim şaşkın şaşkın bakıp gülüyor.

sahura ekmekleri dilimleyip (pide olduğu için dilimlemedim ikiye kestim kare parçalar yaptım) ,üstü için bir kapta iki yumurta, beyaz peynir, biraz maydonoz,bir biber, bir domates, tuz, k.biber doğrayın karıştırın ekmeklerin üstüne yayıp ekmekleri fırına verin. fırının üst ızgarasını açıp pişirin, yanına da çay.. çok güzel oluyor kızlar dün gece sahura yaptım.

bugün iftarada kuru fasulye pilav cacık yapacam. fasulyelerimi ıslattım sabahtan ama o kadar yorgunum ki yemek yapmaya mecalim kalmadı.

kızlar dün seksenleri izliyorduk ayran içiyolardı canım istedi kalktım hemen ayran yaptım geldim, derken dizide sahur gösterdiler baktım kek var masada canım istedi kalktım bu seferde kek yaptım. eşim şaşkın şaşkın bakıp gülüyor.

sahura ekmekleri dilimleyip (pide olduğu için dilimlemedim ikiye kestim kare parçalar yaptım) ,üstü için bir kapta iki yumurta, beyaz peynir, biraz maydonoz,bir biber, bir domates, tuz, k.biber doğrayın karıştırın ekmeklerin üstüne yayıp ekmekleri fırına verin. fırının üst ızgarasını açıp pişirin, yanına da çay.. çok güzel oluyor kızlar dün gece sahura yaptım.

bugün iftarada kuru fasulye pilav cacık yapacam. fasulyelerimi ıslattım sabahtan ama o kadar yorgunum ki yemek yapmaya mecalim kalmadı.

Bizde çok seviyoruz 80 leri. Ama o sahur sofraları nedir ya. Makarnalar, kekler, çiğ börekler :KK1:

yaptım iki dk içerisinde yedim
ama şuan midem çok bulanıyo başım döndü ateş bastı
hızlı yediğim için sanırım:KK37:
ay ben biraz yatcam kızlar bana bişeyler oluyo:KK53:
hadi by

kız özden sen böle yemekten anlamam deyip duruyon ama ben inanmıyorum illa ki ewde yemek yapıyosundur. Mütevazilik mi yapıyon yoksa :KK37:

yapıyorum yemek ama basit yemekler pilav makarna yeşil fasulye gibi, yaptım mı yeniyor yemeklerim eşimde çok beğeniyor ki kendisi öle her yemeği beğenmez benim sorunum hevesim yok :KK5:

O ancak bizden zarlarımızı istesin :KK24:

ayy sizin zarınıza kalmadım :KK53: ben istediğim spor hareketlerini kağıda cizip kocama kura cektiririm hemde amuda kalkmalı falan hareketlerde çıkmaz :KK52:

atın zarları kolunuz bacağınız acısında görün :KK37::KK53::KK52:

Ya bir gün de sevgili eşim bugün şu yemeği yap desin.Hep sen bilirsin hep sen bilirsin olmuyor.Cevap vermektense kolayına ne gidiyorsa onu yap diyor.Karar versem,aklıma birşey gelse kolayıma gitmesede yapacağım da...
Hayret bugün 3'e kadar ben sana haber veririm arayıp dedi,saat 5.Ses yok...

Yaptıklarımı da ben yiyeceğim işte,ona yok :KK56:

kızlar şu zarlardan bende sipariş vereyim, cumartesiye kadar gelir mi? benim bu sıcaklarda biyere çıkacağım yok bari eve gelsin. birde ben termos bardağıda aynı siteden sipariş vereyim istiyorum bi kere kargo parası vermiş olayım. termos bardak ve zarın satıldığı bildiğiniz bir site var mı? birde güvenilir ve hızlı bir site olsun mümkünse. birde termos bardak kaliteli bişey olsun. bende araştırıyorum bi yandan ama bulamadım.

ayy sizin zarınıza kalmadım :KK53: ben istediğim spor hareketlerini kağıda cizip kocama kura cektiririm hemde amuda kalkmalı falan hareketlerde çıkmaz :KK52:

atın zarları kolunuz bacağınız acısında görün :KK37::KK53::KK52:

Bizde çizeriz kağıda. Hem kağıda çizeriz hem zar atarız. Bizde atraksiyon bol. Hem ne demişler atın ölümü arpadan olsun :KK37:

X