- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #2.861
aynı mesajı 3 kez gönderirsen dolar tabiii mesaj kutuum
aaaa o kadar gelmiş mi ekran donmuştu bastım bastım gitmedi gibi görünüyodu yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı mesajı 3 kez gönderirsen dolar tabiii mesaj kutuum
kızlar şu zarlardan bende sipariş vereyim, cumartesiye kadar gelir mi? benim bu sıcaklarda biyere çıkacağım yok bari eve gelsin. birde ben termos bardağıda aynı siteden sipariş vereyim istiyorum bi kere kargo parası vermiş olayım. termos bardak ve zarın satıldığı bildiğiniz bir site var mı? birde güvenilir ve hızlı bir site olsun mümkünse. birde termos bardak kaliteli bişey olsun. bende araştırıyorum bi yandan ama bulamadım.
Bizde çizeriz kağıda. Hem kağıda çizeriz hem zar atarız. Bizde atraksiyon bol. Hem ne demişler atın ölümü arpadan olsun
yuh artık
zarlar gelsin iki dün sonra görürüm seni
yuh artık
zarlar gelsin iki dün sonra görürüm seni
ne zarı bu yahuuu??? ben bi geçmişi okıyım ne diyosunuz anlamadım
ne zarı bu yahuuu??? ben bi geçmişi okıyım ne diyosunuz anlamadım
sorma sekerim hanzade zarı ismi
zarı atıyorsun 1 zarda mekan var diğerinde spor hareketi
mesela mutfak mı çıktı koşa koşa mutfağa gidip o spor hareketini yapıyorsun sonra yine atıyorsun banyomu çıktı hoppp dpnla banyoya koşup o spor hareketi öle bütün gece tavaşnlar gibi spor yapıyorsun
sorma sekerim hanzade zarı ismi
zarı atıyorsun 1 zarda mekan var diğerinde spor hareketi
mesela mutfak mı çıktı koşa koşa mutfağa gidip o spor hareketini yapıyorsun sonra yine atıyorsun banyomu çıktı hoppp dpnla banyoya koşup o spor hareketi öle bütün gece tavaşnlar gibi spor yapıyorsun
allah iyiliğini versin ya çok güldüm,walla ben zar alsam kurtulamam,koş koş mutfak koş koş banyo,o ne yaa bünye kaldırmaz,her dk atar ondan sonra:)
aa o zaman sana antalya ya yakınsan eğer landfloves annesigilin danına tur düzenliyoruz orayı öneririm 12. kat gözden uzak koştur koştur derdin de yok
aa o zaman sana antalya ya yakınsan eğer landfloves annesigilin damına tur düzenliyoruz orayı öneririm 12. kat gözden uzak koştur koştur derdin de yok