Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar şu zarlardan bende sipariş vereyim, cumartesiye kadar gelir mi? benim bu sıcaklarda biyere çıkacağım yok bari eve gelsin. birde ben termos bardağıda aynı siteden sipariş vereyim istiyorum bi kere kargo parası vermiş olayım. termos bardak ve zarın satıldığı bildiğiniz bir site var mı? birde güvenilir ve hızlı bir site olsun mümkünse. birde termos bardak kaliteli bişey olsun. bende araştırıyorum bi yandan ama bulamadım.

Ben gitti gidiyordan sipariş verdim.

bi de çılgın site var hiç almadım ama almayı düşünüyorum problem çıkacağını sanmıyorum

ay inanmıyorum, şu zarları ararken nasıl bir siteye girdim ne oyuncaklar satılıyor ne oyuncaklaaaar :KK52::KK52: kostümler falan hahahaaaaa :KK52::KK52:

verimmi hanzadeciim sitenin adresinii

ne zarı bu yahuuu??? ben bi geçmişi okıyım ne diyosunuz anlamadım

sorma sekerim hanzade zarı ismi :KK53:

zarı atıyorsun 1 zarda mekan var diğerinde spor hareketi

mesela mutfak mı çıktı koşa koşa mutfağa gidip o spor hareketini yapıyorsun sonra yine atıyorsun banyomu çıktı hoppp donla banyoya koşup o spor hareketi öle bütün gece tavşanlar gibi spor yapıyorsun :KK53:

Son düzenleme:

mesela mutfak mı çıktı koşa koşa mutfağa gidip o spor hareketini yapıyorsun sonra yine atıyorsun banyomu çıktı hoppp dpnla banyoya koşup o spor hareketi öle bütün gece tavaşnlar gibi spor yapıyorsun :KK53:

Allah sana uzun uzun ömür versin emi :KK9:

ay inanmıyorum, şu zarları ararken nasıl bir siteye girdim ne oyuncaklar satılıyor ne oyuncaklaaaar :KK52::KK52: kostümler falan hahahaaaaa :KK52::KK52:

verimmi hanzadeciim sitenin adresinii

$issiz_adam_2312011_133230.jpg

aklıma bu geldi

mesela mutfak mı çıktı koşa koşa mutfağa gidip o spor hareketini yapıyorsun sonra yine atıyorsun banyomu çıktı hoppp dpnla banyoya koşup o spor hareketi öle bütün gece tavaşnlar gibi spor yapıyorsun :KK53:

allah iyiliğini versin gülmekten gözlerim yaşardı müdürde tam karşımda oturuyo ona çaktırmıcam diye göbeğim çatladı kız

allah iyiliğini versin ya çok güldüm,walla ben zar alsam kurtulamam,koş koş mutfak koş koş banyo,o ne yaa bünye kaldırmaz,her dk atar ondan sonra:)

aa o zaman sana antalya ya yakınsan eğer landfloves annesigilin damına tur düzenliyoruz orayı öneririm 12. kat gözden uzak koştur koştur derdin de yok:KK52:

Son düzenleme:
X