Eylül dostluğumuza burada devam (:

jelooo erkekmiymiş :KK1:
eski doktor cinsiyetini bile tutturamamış baksana
sağlıkla kucağına al bebeğini bu konularla ilgili bir bilgim yok ama .. tıp ilerledikçe insanın kafası daha çok karışıyor

Çok saol canım aynen cinsiyeti bile tutturamadı :KK1:Erkekmiş pipiyi gördük biz ,işte ancak böyle şeyler başına gelince bilgileniyorsun canım Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri:KK34:

Valla canım sokuyolar işte geçen defa eşim ıkamıştı bu sefer ona söylemeden yıkadım ben görünce kızdı o da niye yıkadın diye aman zaten incelemdim ya maksat yıkanmış görüntüsü olsun.

Jelocumm oğlun olucak demek seninde :KK1: İşallah çook sağlıklı olucak bebeğin canım yarın güzel haberler alıcaksın. Babada sevinmiş istediği olmuş :KK1: Bende çarşamba günü gidicem doktoruma cinsiyeti kesin söyler artık. Bugün hastanedekine gidicem ama
oranın ultrasonu iyi değil göremez cinsiyeti.

Evet oğlum olucak pipimiz var bizim:KK1:Büyük bir pipi hemde:KK1:İnşallah canım sağlıklı olucak yarınki haberi bekliyoruz inşallah temiz çıkar sonuçlarımız,babamız havalarda uçuyor,evet artık seninkide kesinleşir bakalım hangisi olucak ama önce sağlık versin pingum
Sen yapma artık böyle işler eşin haklı kızmakta ne gerek var eşin yıkardı sen girişme bakim artık böyle işlere

canım benm allhın izniyle çok sağlıklı bi bebiş olacak oğluşun aldığınız oyuncaklarıyla oynucak güle oynaya büyütüceksiniz yavrunuzu :KK55:

Saol canım benim inşallah Rabbim sağlığını sıhhatini versin,evet oğluşumuz oynuycak babasının aldığı oyuncaklarla şimdiden kumandalı araba uçak ve gemileri araştırıyor sanki çocuk doğar doğmaz oynuycak onlarla:KK1: kendi deniycekmiş önce oğlu oynayabilirmi diye :KK1:

penguen erkek bebeklerin arasına bir kız senin ki olur belki

cinsiyeti kız olan yok sanırım belli olanlardan

penguen erkek bebeklerin arasına bir kız senin ki olur belki

cinsiyeti kız olan yok sanırım belli olanlardan

benimkinede %70 erkek dedi canım. Bizim dönem erkek bebek dönemi heralde :KK1: Valla biz erkeğe alıştırdık kendimizi isim bile düşündük Batu koyucaz erkek olursa. İşallah Rabbim sağlıklı evlat versin de gerisi hiç öenemli değil.
Ben cuma günü limangodan kıyafet bile aldım oğluşuma çok beğendim dayanamadım. ekliyim sizede fotosunu :KK1:

$Essential-tips-for-raising-baby-boys.jpg

benim oğlum kızlar şimdilik internetten indirdim.. yakında olur inşallah bak bak doyama :KK49:

benimkinede %70 erkek dedi canım. Bizim dönem erkek bebek dönemi heralde :KK1: Valla biz erkeğe alıştırdık kendimizi isim bile düşündük Batu koyucaz erkek olursa. İşallah Rabbim sağlıklı evlat versin de gerisi hiç öenemli değil.
Ben cuma günü limangodan kıyafet bile aldım oğluşuma çok beğendim dayanamadım. ekliyim sizede fotosunu :KK1:

ayy senin bebekte erkek :) evet erkek bebek bu yıl çok fazla bir arkadaşımızda hamile ikiz onlarda erkek :)

$2.jpg
$1.jpg

birini 6-9 aylık diğeri 9-12 aylık için. Büyükler yani ama dayanamadım çok beğendim :KK16:
Eğer kız olursada ona göre kombin yaparım artık saç bantlarıyla filan onada giydiririm :KK1:

günaydın hanımlar nasılsınız görüşmeyeli jelo seninde şehzaden olcak demek canım inş tertemiz çıkar sonuçların Allah kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu.Haftasonu annem gitti :KK43:(

özdencim o ne yakışıklı bi erkekmiş maşallah. Allah sanada nasip etsin.
Bu da benim masaüstü resmim hergün bu şeker karşılıyo beni :KK1: Ama bizden böle bi maviş çıkmaz heralde :KK1:

$bebekk.JPG

Birde bizimki hep önden gidiyordu şimdide 13+3 falan olması gerekirken 14+2 çıktık tekrar öndeyiz önemli değilmiş bu ama doğucağı tarih ve haftasını hep karıştırıyoruz sat tarihimi hep değiştiriyorlar :KK31:

alın bakalım bebeklerinize ... ayy nasıl olacaklar acaba kime benzeyecek merak ediyormusunuz ben bile merak ediyorum

alın bakalım bebeklerinize ... ayy nasıl olacaklar acaba kime benzeyecek merak ediyormusunuz ben bile merak ediyorum

o kadar çok meraklarım var ki özdencim öncelikle Herşeyi tam sağlıklı bi bebek ilk doğduğunda zaten heralde ona bakarım. Sonra kime benziycek nasıl bişey olucak :KK1: Yaramaz olucakmı, gece çok uyanacakmı, hırçın huysuz bi çocuk mu olucak.. İstiyorum ki güleryüzlü sıcakkanlı herkesin kucağına giden sevimli bişey olsun. Benim kardeşim çok huysuzdu küçükken annemden başkasına asla gitmezdi babama bile. Annem çok çekti kıyamam deprasyon hapları içti onun yüzünden. 2 yaşına gelmmişti hala geceleri ağlayarak uyanır dakikalarca ağlardı ya. işallah teyzesine çekmez bebişim o yönden ama zeka yönnünden çekebilir :KK1: Sevimlilik usluluk yönünden bana çeksin ben çok tatlı bi çocukmuşm

X