• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hayirli Olsun Canim cok sevindim senin adina inanki :)
Bizim dügün tarihi henüz belli degil Mayis düsünüyoruz ama tarih falan belli degil...

Ya ben resimleri hala görmedim catlicam meraktan babam bugün yollamis pazartesi alirim artik umarim güzeldir resimler fotografci son anda sorun cikardi yok tarihi falan yanlis yazmis cdlere falan filan sinirimi bozdu adam alsanaalsanasmile

herkez işini sağlam yapsa şaşarım zaten şaşalaklar sositososito

o kadar çok yakınki şaşırcaksın 26 aralık =) 2011 de evli olcam ALLAH'IN izniyle.. ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile4

:teytey:oy oy oyyyy nişanla düğün arası ne kadarda tadında bırakılmış süper:lepi: Allah tamamına erdirsin inşallah istediğin gibi olur düğünün ayyyyyyyyyyyy özendim ya hiç birbirimizi kaybetmeyelim ilerde bebişlerimizinde resmini koyalım o günleride görmek nasip olunca hihoyyyt

:teytey:oy oy oyyyy nişanla düğün arası ne kadarda tadında bırakılmış süper:lepi: Allah tamamına erdirsin inşallah istediğin gibi olur düğünün ayyyyyyyyyyyy özendim ya hiç birbirimizi kaybetmeyelim ilerde bebişlerimizinde resmini koyalım o günleride görmek nasip olunca hihoyyyt

ohoo şimdiden bebek ohaoldumsmile olumunekankayizsmile :2:

çok güzel oldu ya 2010 yılı bizim yılımız tam 1 yıl oldu çıkmaya başlayalı evleniyoruz rüya gibi.. 25 aralıkta tanıştık 26 aralıkta evleniyoruzz... kaydirigubbakcemile4

ohoo şimdiden bebek ohaoldumsmile olumunekankayizsmile :2:

çok güzel oldu ya 2010 yılı bizim yılımız tam 1 yıl oldu çıkmaya başlayalı evleniyoruz rüya gibi.. 25 aralıkta tanıştık 26 aralıkta evleniyoruzz... kaydirigubbakcemile4

ben acayip bebişim olsun istiyorum ee yaşım 24 evlenene kadar 25 hamişlik falan derken 26da olsunkaydirigubbakcemile3 ya bizde aralık 2009da tanıştık eylülde nişanlandık biz bu sene evlenemiyoruz canım vallahi yerinde olmak isterdim nişanlılık dönemi uzun olmamasından yanayım ama kısmet bakalım düğün resimlerinide görcez desene hey maşallaholumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ben acayip bebişim olsun istiyorum ee yaşım 24 evlenene kadar 25 hamişlik falan derken 26da olsunkaydirigubbakcemile3 ya bizde aralık 2009da tanıştık eylülde nişanlandık biz bu sene evlenemiyoruz canım vallahi yerinde olmak isterdim nişanlılık dönemi uzun olmamasından yanayım ama kısmet bakalım düğün resimlerinide görcez desene hey maşallaholumunekankayizsmile

İNŞALLAH CANIM ÇOK YAKINDA =)) bayanssulusmile

Kızlarrr facebookdada birbirimizi ekleyelım kopmayız demışdımm ama kımseden ses çıkmadıı

eee hanı diğer facebook kullanıcılarııı kımse kullanmıyor mu yaaaaaaaaa=)

kızlar valla bende kullanmıyorum kullanıyordum nişanlımın isteği üzerine kapatmak durumunda kaldım malesef ama kandırırsam yakın zamanda açarım

canımm ben sadece salonda takıdakı resımlerı fln alabıldım onun dısında cok fazla resım cekemedık zaten kız kardesım hep benımle kosturdu ,yanı dogru duzgun resmım yok
ama studyodakılerı alınca hemen koyıcam sen merak etmeee sekerımmm

studyodakılerıde 10 gün sonra alıcam ekliycem

yaaa abıraz anlat barı gelınlıgınıııııııı cok merak ettımmmmmmmmm nerden aldın satılık mı kıra mı ?

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla giymek nasip olur inşallah resmini at kısa zamanda:asigim:

$PA180135.jpg

$PA180136.jpg

BUDA GELİNLİĞİMM =) kaydirigubbakcemile3

Rsuperisi gelinliğin güzelmiş cnm allh ağız tadıyla giymeyi nasip etsin..Arkadada hoş şeyler gördüm neresi burası acep?aklinialirimsmile bide sen kiraladın mı satın mı aldın?fiyatlar nasıldı?

Rsuperisi gelinliğin güzelmiş cnm allh ağız tadıyla giymeyi nasip etsin..Arkadada hoş şeyler gördüm neresi burası acep?aklinialirimsmile bide sen kiraladın mı satın mı aldın?fiyatlar nasıldı?

valla ben kiraladım hemde 500 tl'ye =) bayrampaşa 500 evlerden bi gelinlik evinden 2 tane kiraladık bi arkadaşıma daha aslında 750 diyordu birini ama ikisini 1000 tl'ye bıraktı kuaförüde içinde ama ben başka yerde yaptırıcam türbanımı..

Back