• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
yaaa kızlar daha ben studyo resımlerını bıle secemedım ınsallah bugun secebılırımmm

en kısa zamanda eklıycemmm

kızlar aldım dun resmlerle nişan dvd'sini harika ya deli gibi oynamışım =)=)))

resm cd'sini almayı unuttuk bugün alıcam inşallah =))

KIZLAR FİKİR OLSUN SİZE KARDEŞİME YAPTIGIM NİŞAN YASTIGIM
Resim+427.jpg

İSTEYENE YAPABİLİRİMMMM

tırtıl kurabıye tesekur ederım cok guzel olmus ama bız nısanlandıkkk =))))

kızlar nerdesiniz ya hepimiz nişanlandık çekildik topicten
bugünde deprem oldu:::( allah hepimizin yardımcısı olsun

Canımm ya resımleri ekleyemıyorum kı
salondakı resımlerı bugun alıcam ama nasıl eklıycem bılmıyorum cıktı olarak alıcam cunku
studyo resımlerınıde 1 ay sonra alıcam cunku buyuk bı album yaptırıyoruzz
sen studyo resımlerını koy lutfennn
ama ben bohcayı goturdugumuz resımlerı koymaya calısıcamm
yarınnn tabıı

Canımm ya resımleri ekleyemıyorum kı
salondakı resımlerı bugun alıcam ama nasıl eklıycem bılmıyorum cıktı olarak alıcam cunku
studyo resımlerınıde 1 ay sonra alıcam cunku buyuk bı album yaptırıyoruzz
sen studyo resımlerını koy lutfennn
ama ben bohcayı goturdugumuz resımlerı koymaya calısıcamm
yarınnn tabıı

stüdyo resmlerini aldım fakat cd'sini almadım alınca koyarım.

eveet hepimiz nişanlandık galiba hepimize hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inş. :) benim müzik sistemi aksiliği dışında herşey çok güzeldi:)ama o da çook önemli bir mevzu neyse azcık ağladım ama nasip kısmet demekki böle olacakmış takmıyoum artıkın:) sizlerde aksilik oldumu merak ediyorum

eveet hepimiz nişanlandık galiba hepimize hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inş. :) benim müzik sistemi aksiliği dışında herşey çok güzeldi:)ama o da çook önemli bir mevzu neyse azcık ağladım ama nasip kısmet demekki böle olacakmış takmıyoum artıkın:) sizlerde aksilik oldumu merak ediyorum

bende ALLAH'a şükürler olsun hiç bi aksilik çıkmadı =)) kaydirigubbakcemile3

öncelikle nişanlanan herkese hayırlı olsun .Allah tamamına erdirsin inşlh hepinizin.

sizlere sorum olacaktı.nişanda erkek tarafı ne taktı acaba.bir de düğün bohçasında erkek tarafı neler koymuştu.bu konularda acemiyiz.yardıma ihtiyacımız var.yardım ederseniz sevinirim.

bizde düğünde bohça olmıcak nişanda yaptık.
bi inci set 3 tane bilezik bir taşlı yüzük bide alyamsmz takıldı saat ve bileklik sözde takılmıştı.
bohçada profilimde albüm yaptım bakabilirsin.

bi inci set 3 tane bilezik bir taşlı yüzük bide alyamsmz takıldı saat ve bileklik sözde takılmıştı.

benımde aynı sekılde nısanda yaptık dugunde yapmıycaz bohca
banada bı set takıldı 5 tas yuzuk saat ve alyansımız
o kadar

tşkr ederim .herşeyin çok güzel olmuş.Allah tamamına erdirsin.mutluluklar dilerim.

canım benim salonda yaptığım nişanımda bir inci set birde bileklik takıldı ha birde görümcem saat taktı o kadar, ama ben herşeyi bi kenara bırakıp doyasıya eğlendim çok da güzel oldu hala herkes konuşuyor,hiçbir aksilik çıkmadı,hava da süperdi,açıkhavada olduğu için terlemeden oynadık zıpladık ben çok mutluydum o gece,Allah herkese nasip eder inşallah....

Back