• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bendeee senın studyo resımlerını gormek ıstıyorummm

ben bıray sonra anca ekleyebılırım canım

evet sizler nişanlandınız atlattınız şimdi bana yardımcı olcak biri var mı
pasta şarkısı bulamadım siz neler yaptınız

o zaman görünüşü yürüyüşü bir başka görünce düştüm ben aşka çıtı pıtı birşey çok tatlı nede olsa tokatlı yı çal canım =)))

KIZLAAAAARRRR nişanlılık nasıl gidiyor benim sevgili nişanlım bursada artık erzuruma gelin gitmiycem inşallah çook mutluyum anlatamam.gerçi ben daha nişanlılıktan bişey anlamadım ama olsun yinede süpperboshayallersmile

KIZLAAAAARRRR nişanlılık nasıl gidiyor benim sevgili nişanlım bursada artık erzuruma gelin gitmiycem inşallah çook mutluyum anlatamam.gerçi ben daha nişanlılıktan bişey anlamadım ama olsun yinede süpperboshayallersmile

NE GÜZEL CANIM SENN ADINA SEVİNDİM..

BENDE DAHA BİRŞEY ANLAMADIM AMA EVLENİYORUZZ =)))

kaydirigubbakcemile4

NE GÜZEL CANIM SENN ADINA SEVİNDİM..

BENDE DAHA BİRŞEY ANLAMADIM AMA EVLENİYORUZZ =)))

kaydirigubbakcemile4

düğün ne zamandı senin? benim düğüne daha çook var seneye kızmetse ama belli değil tarih falan yok yani belki 2sene sonra bile olabilir evlilik heyecanını hiiiiç yaşamıyorum nişanlılık sürem uzun olcak benim hayırlısı artık:asigim:

düğün ne zamandı senin? benim düğüne daha çook var seneye kızmetse ama belli değil tarih falan yok yani belki 2sene sonra bile olabilir evlilik heyecanını hiiiiç yaşamıyorum nişanlılık sürem uzun olcak benim hayırlısı artık:asigim:

o kadar çok yakınki şaşırcaksın 26 aralık =) 2011 de evli olcam ALLAH'IN izniyle.. ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile4

o kadar çok yakınki şaşırcaksın 26 aralık =) 2011 de evli olcam ALLAH'IN izniyle.. ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile4

Hayirli Olsun Canim cok sevindim senin adina inanki :)
Bizim dügün tarihi henüz belli degil Mayis düsünüyoruz ama tarih falan belli degil...

Ya ben resimleri hala görmedim catlicam meraktan babam bugün yollamis pazartesi alirim artik umarim güzeldir resimler fotografci son anda sorun cikardi yok tarihi falan yanlis yazmis cdlere falan filan sinirimi bozdu adam alsanaalsanasmile

Back