• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Aaa gerçekten mii hangi moda evi acaba özelime mesj atar mısın cnm? Nişanlımda orada oturuyor da bende gidip bir araştırıyım daha tarihimiz belli değil ama aklımızda bulunsun aklinialirimsmile teşekkür ettim şimdiden..

Mobilyalarmız ve beyaz eşyalarımız kaldı ufak tefek çok eksiğimiz var ama eşyalarımızı götürünce anlıcaz işte çok şükür RABB'me herşey yolunda gidiyor.. sn ne yapıyorsun düğün tarihi belli oldumu bu arada resimler ne oldu eklemıceksın sanırım 1 ay gectı nerdeyse.

canım bı kaç güne kalmaz resımlerımı burda gorursunnn

tarihde nisan gıbı allah ızın verırseeee
allah yardımcınız oluyor yanı cok sevındımmm tatlımmm

merhaba kızlar, nişan törenini atlatmış hatunlar olarak size sormak istedim
bizim nişanımız bir restaurantta yapılacak müzikli yemekli olacak fakat benim akış hakkında soru işaretlerim var, üstelik bırakın ailede sülalede bile ilk nişanlanan kız benim:)
dolayısı ile büyüklerden maalesef hemen hemen kimse akış hakkında bilgi sahibi değil.
şimdi; misafirler geldikten sonra biz mekana gideceğiz ve hemen yüzükler mi takılacak? ardından takı merasimi sonrasında göbek atma sonra da pasta kesimi? ben pastayı geç kesmek istiyorum çünkü misafirlere yemekten sonra kahve ile birlikte ikram etmek istiyorum.
sizce akış böyle olursa abes mi olur?
bana kız erkek birlikte salona girdikten sonra hemen dans etmeleri garip geliyor ama bir de size sormak istedim. 13 kasım cumartesi günü nişanımız var:)

merhaba kızlar, nişan törenini atlatmış hatunlar olarak size sormak istedim
bizim nişanımız bir restaurantta yapılacak müzikli yemekli olacak fakat benim akış hakkında soru işaretlerim var, üstelik bırakın ailede sülalede bile ilk nişanlanan kız benim:)
dolayısı ile büyüklerden maalesef hemen hemen kimse akış hakkında bilgi sahibi değil.
şimdi; misafirler geldikten sonra biz mekana gideceğiz ve hemen yüzükler mi takılacak? Ardından takı merasimi sonrasında göbek atma sonra da pasta kesimi? Ben pastayı geç kesmek istiyorum çünkü misafirlere yemekten sonra kahve ile birlikte ikram etmek istiyorum.
Sizce akış böyle olursa abes mi olur?
Bana kız erkek birlikte salona girdikten sonra hemen dans etmeleri garip geliyor ama bir de size sormak istedim. 13 kasım cumartesi günü nişanımız var:)

ilk önce bol heyecanlar diliyorum.. :9: Ilk giriş dans sonra pasta kesimi sonra yüzükler sonra takı merasimi ve ardından vur patlasın çal oynasın :8: :54: Bizim böyleydi genelde böyle olur ama nişan olacağı yer ile görüşüp sırayı siz belirleyebilirsiniz mutluluklar :69:

Kızlar nişan resımlerımı ekledım profılımden bakabılırsınn

rsuperisi nasılsınnn=)))

nisanda ama sımdılık tarıh bellı degıl yanı ayın kacında olacagı bellı degıl yatak odanı fln aldın mı

yaaa bısey dıycem nerden aldın yada resımlerını eklermısın bana fıkır lazım cunku

Back