Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
slm kızlar cumartesi nişanım var hepinizi beopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanklerim

Benimde Nisanima 1 Hafta kaldi düsündükce yavas yavas heyecanlanmaya basliyorum, elbisemlede bir derdim olmasaydi tam süper olacakti ya hadi neyse. Ama ben Nisanda bir aksilik cikacak diye cok korkuyorum yaaa

şimdi sizler ne heyecanlısınızdır son hazırlıklar falan ya benim bitti ve bittiği için üzülüyorum insan hep o heyecanları heran yaşamak istiyormafoldumben artık evlenmeyi bekliyorum

şimdi sizler ne heyecanlısınızdır son hazırlıklar falan ya benim bitti ve bittiği için üzülüyorum insan hep o heyecanları heran yaşamak istiyormafoldumben artık evlenmeyi bekliyorum

olsun oda heyecanı farklı olan cok guzel bısey

benim telaşım vardı dün akşam :) istemeye geldiler. allahım bir an dedim konuya giremeyecekler. siyaset konuşuldu . dedesiyle dayım başladı. susmak bilmedi.

benim telaşım vardı dün akşam :) istemeye geldiler. allahım bir an dedim konuya giremeyecekler. siyaset konuşuldu . dedesiyle dayım başladı. susmak bilmedi.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy bilirim o muhabbetleri hadi gözün aydın canım hayırlı olsun

KIZLAR GÜNAYDIN NERELERDESINIZ YAAAA

RSUPERİSİ NERDESIN ANLAT NELER OLDU NASIL GECDI RESIMLER NEREDEEEEE???
opuyorumnanaktan

KIZLAR GÜNAYDIN NERELERDESINIZ YAAAA

RSUPERİSİ NERDESIN ANLAT NELER OLDU NASIL GECDI RESIMLER NEREDEEEEE???
opuyorumnanaktan

BEN BURDAYIIMMMMMMMMM HARİKAYDIII HERŞEYYYYYY MUHTEŞEM BİR GÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR RABB'ME HİÇ Bİ AKSİLİK ÇIKMADI =))) YARN KOYCM KZLAR RESMLERİ ATMADIM DAHA kaydirigubbakcemile2

BEN BURDAYIIMMMMMMMMM HARİKAYDIII HERŞEYYYYYY MUHTEŞEM BİR GÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR RABB'ME HİÇ Bİ AKSİLİK ÇIKMADI =))) YARN KOYCM KZLAR RESMLERİ ATMADIM DAHA kaydirigubbakcemile2

ahhh canım benım cok sevındım dua edın bana sıra bende resımlerı görmek ıstıyorummm artıkk

ee nısanlılıgın ılk gunlerı nasıl bıraz bahset bızeee

resimleri dört gözle beklıyorummm

canim hayirli ugurlu olsun :) darisi benim ve tüm arkadaslarimin basinaaaa aminnn :Saruboceq: fotolari bende cok merak etim aksama ekle muakak canim :) allah hepimizi kavustursun nazarlardan saklasin insallah

senin adına çok sevindim canım insan bi terslik çıkacak diye çok korkuyo gerçekten, darısı benim ve diğer arkadaşların başına en kısa zamanda fotoğraflarını ekle de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…