TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HEPİMİZİN İNŞALLAH SORUNSUZ AKSİLİKSİZ GECER =))
UFAK TEFEK ŞEYLER KALMIŞ HALLOLUR EN KISA ZAMNDA STRES YAPMA UNUTURSUN HERŞEYİ bayanssulusmile
nişanım oldu bitti kızlar herşey güzel geçti biraz stres oldu ilk anlar saçım başım derken atlattık çok şükürzemuszemusşuanda nişanlımla bizdeyiz oturuyoruz artık sıra sizde Allah kolaylık versin hepinize bohçalarımın resmini atıcam sonra öpüyorum hepinizi
,inş. canım hepimizinzemuszemus eşarp demişsin bende tam bulamadım tutmuyor renkler tek renk saten eşarp alacaksın dimi abiyeye uyan eşarp tek renk satenler kumaşçılara bakacağım ben ince saten , çok yakın bir tonunu bulurum inş. tam tonu olması şart değil çok hafif ton değişikliği de olması daha iyi sanki sende kumaşçılara bak bence kenarlrını yaptırırsın kolay onun birşeyi yok zaten
Benimde Nisanim 24.09. olacak kizlar ve hic heyecanli degilim normalmi bu sizce?:uhm:
ay birimizin telaşı bitti şükür. benim daha isteme olmadı bile. cumartesi gelecekler.
gününüz aydıın olsun kızllaarrr son 2 napcam yaa başladı uykusuzluklarımm mafoldumben
drndrn nerelerdesnn
harika bi uyumunuz var canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh =)
canım burdayımmm allah yardımcın olsun az kaldı ay ınsallah stressız gecer
bende uykusuzlukdan ölmezsem ıyıyımmm:sinifsinif:
ah bana sorun stresin dibine vurdum ilk anlarda işte misafirler nerde kaldı pastam anca geldi bursaspor maçı vardı trafik alt üst falan derken ne zamanki yüzükler takıldı sonra bir hafifledim sormayın tavsiyem herşeyi kafaya takıp kendinizi strese sokmayın o anlar bir daha gelmeyecek anın tadını çıkarın ve benim gibi her işe ayaklanmayın bana çok kızdılar sen gelinsin otur nişanlınla diyeolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?