• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
valla herseyı aldımm ama tabı sınırlenerek

dıyebılırım ama günlük giyebılecegım bıseyler almadım

sana bısey sorucam sana nısanda ne takacaklar bılıyormusunn

hayırdır canm neden sinirlendin yine? guclubacismile

inci set takıcaklar bilezik takıcakalr diye biliyorum daha almadık canım bayramdan sonra çıkıcaz almaya nedenki

kızlar nısandada gun sayılırmı demeyın 74 günümüz kaldı sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan cok bekledık olcak ınsallah hayırlısyla kaydirigubbakcemile2 eylülde sadece bu heycanı yasayacak olan benmıyım ? (=
:teytey:

Canım bende bu ay nişanlanıyorum inşallah :) ben 20 kasım 2009'da sözlendim şimdide nişanımız olucak. :)

kızlar herkezın gemıs bayramı mubarek olsunn

ayrıca aramıza hosgeldınız

benımde 26 eylulde nısanım var ınsallah bırsey olmaz

rsuperisi canım nasılsın heyecan var mı

GÜNAYDIIIINNNN CANLARRR =) NERLERDESİNİZ ARAMIZA YENİ KATILANLAR BOL HEYECANLAR HOŞGELDİNİZ a.s. DRNDRN ÖYLE BİR HEYECAN VARKİ ANLATAMAM CUMARTESİ GÜNÜ BOHÇA GELDİ SERDİK EVE PERŞEMBE TOPLICAM ÖYLE HARİKA ŞEYLERKİ HAYRAN KALDIM HEPSİNE AYRI AYRI=) BU ARADA NİŞANLIĞIMI DENEDİM KİLO ALMAMIŞIM kaydirigubbakcemile3 SOOONNN 6 kaydirigubbakcemile2 ÇABUK GEÇSİN BU HAFTA DUA EDİN BANA sempatiksalakcinni

YANİ YARIN DİMİ CANM İNŞALLAH AKSİLİKSİZ SORUNSUZ GEÇER =) bayanssulusmile

evet canım nişanım yarın çok heyecanlıyım acayip stres oldum ya mutluluğumu yaşayamıyorum bu yüzden off ya derler ya hani insan kendi düğününde eğlenemez diye aynen o şekil şu anları doyasıya yaşayamıyorum telaşeden İNŞALLAH GÜZEL GEÇER HEPİMİZİN NİŞANLARIopuyorumnanaktan ben size anlatıcam nasıl geçti diyehihoyyyt

evet canım nişanım yarın çok heyecanlıyım acayip stres oldum ya mutluluğumu yaşayamıyorum bu yüzden off ya derler ya hani insan kendi düğününde eğlenemez diye aynen o şekil şu anları doyasıya yaşayamıyorum telaşeden İNŞALLAH GÜZEL GEÇER HEPİMİZİN NİŞANLARIopuyorumnanaktan ben size anlatıcam nasıl geçti diyehihoyyyt

AY İNŞALLAH CANIM YA DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ =) EVDEMİ OLCAK NİŞAN boshayallersmile

rsuperisi canımmm benım allah utandırmasınnn

neler vardı bohcandaa

benımkınıde cumartesı getırıcekler

kızlar herkezın gemıs bayramı mubarek olsunn

ayrıca aramıza hosgeldınız

benımde 26 eylulde nısanım var ınsallah bırsey olmaz

rsuperisi canım nasılsın heyecan var mı

mrbaa benimde belli oldu ve seninkiyle aynı tarih canım :) 26 eylül pazar inşallahdelikafadulden

mrb canım herşey gönlünce olsun aksilik çıkmasın hiç inş.a.s.

Back