• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bence bı an önce bakman lazm çünkü bu işler hemen 1 günde olan biten işler değil ben 2 ay önce başladım halen eksik var ALLAH yardımcın olsun..

amiinnnnn araya ramazan girdi ben iyice saldım kendimi haklısın biran önce başlamalıyım bukadar rahatlık iyi değil :icecream:

hergün ayrı bir stres ya
nişan çiçeğimi bakaya başladım fikrim olsun diye. aman allahım nekadar pahalı ya :( millet evlelenleri nasıl yolsak diye bekliyor. 400 tl bir çiçek ya

hergün ayrı bir stres ya
nişan çiçeğimi bakaya başladım fikrim olsun diye. aman allahım nekadar pahalı ya :( millet evlelenleri nasıl yolsak diye bekliyor. 400 tl bir çiçek ya

nerelerden bakıyorsun çiçeğe bu kadar pahalı =) uzaydan falanmı indiriyorlarmış hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı canım onlarıda aldıkmı tamamdır süslemesini nasıl yapmayı düşünüyorsun canım bide traş seti için kutu aldnmı kaydirigubbakcemile2

traş seti için sandık aldım canımmm

süslemesinin bohçalar koyucamm beyaz tül e kurdela baglıycammm
nasıl olur senceeee?????

sen nasıl yapmayı düşünüyosunnn
a.s.

kızlar merhaba bizde kısmetse bayramdan sonra nişan düşünüyoruz ama hiç bişeye başlamadık daha 1 haftada yetişmezmi ya bu hazırlıklar sizi görünce korktum vallahi herseyi tamamlamıssınız masallah.

merhaba kızlar bizde bayramın arkasına nişan düsünüyoruz ama n yüzük ne kıyafet hiç bir şeye bakmadık ayrıca nişanı nerde yapacağımızıa müzikli yada müziksiz yapacağımıza karar veremedik.

salonda çalgılı nişan olmazsa nasıl olur ne yapılır hiç bir fikrim yok açıkçası su günlerde tek düşüncem o oldu..

traş seti için sandık aldım canımmm

süslemesinin bohçalar koyucamm beyaz tül e kurdela baglıycammm
nasıl olur senceeee?????

sen nasıl yapmayı düşünüyosunnn
a.s.

ben traş setini hasır bi kutuya koycam inşallah =)

bohçayı koyup tüllerle süslücem senin gibi ama üstüne minik kelebekler ve uğur böcekleri yapıştırcam kaydirigubbakcemile4

kızlar merhaba bizde kısmetse bayramdan sonra nişan düşünüyoruz ama hiç bişeye başlamadık daha 1 haftada yetişmezmi ya bu hazırlıklar sizi görünce korktum vallahi herseyi tamamlamıssınız masallah.

aramıza hoşgeldiiinnn a.s.

valla gözünü korkutmak gibi olmasın ama 1 haftada yetişmez ben 2 aydır uğraşıyorum nerdeyse hala tam hazır değil ALLAH yardımcın olsun şimdiden kaydirigubbakcemile4

Back