neden rengi begenmedın mı yoksaaaolumunekankayizsmile
pek benim rengim değil canım ama zevkler ve renkler tartışılmazmış sen beğendiysen gerisini boşver zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden rengi begenmedın mı yoksaaaolumunekankayizsmile
pek benim rengim değil canım ama zevkler ve renkler tartışılmazmış sen beğendiysen gerisini boşver zemuszemus
yaaa ben zaten rengini begendım ama sen dedin yaaa fena degıl dıyee nedenini merak ettımmm
sevmiyorum canım ondan =) ben genelde krem rengi siyah beyaz gri tercih ediyorum zevk meselesi opuyorumnanaktan
Anladım canımm
ee anlat bakalım hafta sonu neler yaptınn zemuszemus
cumartesi ayabbılarımı almaya gittik alıyoruz alıyoruz yıne bitmiyor sıkıldım artık bu işten hee boshayallersmile pazarıda uyuyarak geçirdim malum oruç çarpıyor kaydirigubbakcemile3
sen neler yaptın canım ?
bende cumartesi günü renge karar vermeye gittim
pazar günüde uyudummm ne olsunn
bende sıkıldım artık bıtsede kurtulsammm:1shok:
valla stres stres nereye kadar ya boshayallersmile
aynen
ama karar verdim bu kadar strese nişanda dagıtıcammmkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
ilk ben dağıtıcam =) ramazanında son 3 haftası şaka gibi yaklaştıkça yaklaşıyor benim daha kuaförüm belli değil kaydirigubbakcemile3
evetttt yaaaa
ama benimde kuaforumde bellı degıl,fotografcımda bellı degılll yaaaa
bilmiyorumkismileCADIARZU
fotografcım bellide kuaför değil ya napcam bilmiyorum eyvahedigeldismile
olsun bulursun canını sıkmaaa
ben fotografcının yakınlarında bır kuaför bulmayı dusunuyorumm
fotografcıyaaa ne kadar ücret verdınnn
ben fotografçımı buldum bütün iş arkadaşlarım aynı yerde yaptırdılar
15 poz albüm yapacak cep albümü var bir büyük birde masa üstü çerceveli resim yapacak cd şov hazırlayacak birde 4 tane aileye vermek için resim hazırlayacak 250 tl istedi çokmu acaba?
benimde eylül 13 :) Allah tamamına erdirsin :) stres bir taaraftan heyecan bir taraftan olan sözlüme oluyo:)
kızlar ben hala kıyafetimi seçemedim of çok stresliyim oruç tuttuğum içinde bu sıcakta çıkıp gezemiyorum vallahi bayramdan hemen sonra nişanımız bayram bitcek hop biz nişanlanıcaz tarih 20sinden 16sına alındı nasıl olcak bilmiyorum daha yüzüğüme bile tam karar veremedimbilmiyorumkismile