• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bohçaya damat için neler koydun canım ?

1 eşofman takımı,1pijama takımı,2 gömlek,2çorap,2 atlet,2 iç çamaşırı,traş takımı,havlu,seccade,tesbıh,lif,cuzdan ,kemer takım,kravat,terlik
takım elbisesini ayakkabısını ben aldımm yanlıs hatırlamıyorsam bu kadarkaydirigubbakcemile5

sen neler koydunn
yerimseniben

1 eşofman takımı,1pijama takımı,2 gömlek,2çorap,2 atlet,2 iç çamaşırı,traş takımı,havlu,seccade,tesbıh,lif,cuzdan ,kemer takım,kravat,terlik
takım elbisesini ayakkabısını ben aldımm yanlıs hatırlamıyorsam bu kadarkaydirigubbakcemile5

sen neler koydunn
yerimseniben

peki sözde bohça yaptınızmı?

1 takım rob
1 takım esofman
1 takım pijama
1 tane tshırt
1 tane pantalon
1 tane spor gömlek
tras seti içinde ayrıyetten diş macnu diş fırçası dove sabun tırnak makası falanda var
1 adet terlik
1 kemer-cüzdan seti
havlu
lif
seccade takke
tesbih
çorap
iç çamaşırı takımı

hepsi daha tam değil ama yavaş yavaş alıyorum

peki sözde bohça yaptınızmı?

1 takım rob
1 takım esofman
1 takım pijama
1 tane tshırt
1 tane pantalon
1 tane spor gömlek
tras seti içinde ayrıyetten diş macnu diş fırçası dove sabun tırnak makası falanda var
1 adet terlik
1 kemer-cüzdan seti
havlu
lif
seccade takke
tesbih
çorap
iç çamaşırı takımı

hepsi daha tam değil ama yavaş yavaş alıyorum

sözde bohça yapmadık onlar bana yaptılar ama benımkınde bır basortu bırde tülbent vardı

benimkiyle seninki aynı sayılır
benim traş setimdede var dis macunu kopuk,turnak makası flnnn

sana yaptılar mı ?
sen nişan bohçana ne aldırdınnn

sözde bohça yapmadık onlar bana yaptılar ama benımkınde bır basortu bırde tülbent vardı

benimkiyle seninki aynı sayılır
benim traş setimdede var dis macunu kopuk,turnak makası flnnn

sana yaptılar mı ?
sen nişan bohçana ne aldırdınnn

biz söz bohçasıda yaptık hem onlar hem biz opuyorumnanaktan

valla görcez ne getircekler eminim harika şeyler kayınvalidem çok marifetli :hulya:

oooo maşallah kızlar siz her bişeyi halletmişsiniz benim nişan da eylül'ün 26 sında ama biz bohçayı düğüne yakın yapmaya karar verdik evde boşuna buruşup kırışmasın dedik, o yüzden şimdilik rahatıma.s sadece buradaki yorumları okuyunca panik oluyorumeyvahedigeldismile inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız, ve herşey gönlümüzce olur:Saruboceq:

oooo maşallah kızlar siz her bişeyi halletmişsiniz benim nişan da eylül'ün 26 sında ama biz bohçayı düğüne yakın yapmaya karar verdik evde boşuna buruşup kırışmasın dedik, o yüzden şimdilik rahatıma.s sadece buradaki yorumları okuyunca panik oluyorumeyvahedigeldismile inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız, ve herşey gönlümüzce olur:Saruboceq:

RABB'im yardımcı oluyor canım merak etme =) inşallah sorunsuz atlatıcaz hepimiz 1 ekimde dedikodu yapıcaz kim ne yapmış sabırrr kaydirigubbakcemile3

allah ınsanın yardımcısı oluyor ınan bana evlılık cok kutsal bısey cunkii

inşallah hepimizinki hayırlısıyla bıter rsuperisinin dedigi gıbı 1 ekımde dedıkodu yapıcazzz

kaydirigubbakcemile2

Back