• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ya ben sabahları işten kafamı kaldırıp hiçbirşy bakamıyorum. akşamdan akşama iki saat yetmiyor bana. aslında pekçok şeyi bende istemiyorum. gelenek diye diye birsürü şey yaptım. ama inanın çok bunaldım. beğenmiyorum zaten kolay kolay. saçıma karar vermedim. kuaförüm tamam ama ücretleri konuşmadım. herşey tamam diyorum. evde nişan olmaz hop biryer tut diye fikir değişti. bir ay kaldı şurda ya. ona göre kendimi ayarladım. ikramları düşündüm. çok zor çok.

ya ben sabahları işten kafamı kaldırıp hiçbirşy bakamıyorum. akşamdan akşama iki saat yetmiyor bana. aslında pekçok şeyi bende istemiyorum. gelenek diye diye birsürü şey yaptım. ama inanın çok bunaldım. beğenmiyorum zaten kolay kolay. saçıma karar vermedim. kuaförüm tamam ama ücretleri konuşmadım. herşey tamam diyorum. evde nişan olmaz hop biryer tut diye fikir değişti. bir ay kaldı şurda ya. ona göre kendimi ayarladım. ikramları düşündüm. çok zor çok.

valla nişan bu kadar zorsa düğünde napıcaz bilmiiyorum. boshayallersmile

biz aramızda konuşdukk seneye olsun dedıkkk

ama annesi nişandan sonra olsun diyorr da
biz hemen istemıyoruz kolay mı ev kurmak bir sürü borç

biz aralıkta istiyoruz ALLAH kısmet ederse dua et bize aillerde kabul etsin :Saruboceq:

düğünde başımı rahibe duvak yaptırmayı düşünüyorum ama tam karar vermedim daha tepeden duvakta yaptırabilirim gelinlik hiç bakmadım ayrıca napcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

sen nasıl düşünüyorsun canım kaydirigubbakcemile4

biz aralıkta istiyoruz ALLAH kısmet ederse dua et bize aillerde kabul etsin :Saruboceq:

düğünde başımı rahibe duvak yaptırmayı düşünüyorum ama tam karar vermedim daha tepeden duvakta yaptırabilirim gelinlik hiç bakmadım ayrıca napcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

sen nasıl düşünüyorsun canım kaydirigubbakcemile4

insallahhhh
olabılır bende gelınlık hıc bakmadımm

ben senın nısanda nasıl basortu yapıcagını sormustumm şekıl olarakkk:3:

insallahhhh
olabılır bende gelınlık hıc bakmadımm

ben senın nısanda nasıl basortu yapıcagını sormustumm şekıl olarakkk:3:

şimdi farketttim yuh bana oruç başıma vurmuş kaydirigubbakcemile3

sade birşey yaptırcam arkadan hafif marullu gibi olcak ama tam karar vermedim sen nasıl düşünüyorsun

şimdi farketttim yuh bana oruç başıma vurmuş kaydirigubbakcemile3

sade birşey yaptırcam arkadan hafif marullu gibi olcak ama tam karar vermedim sen nasıl düşünüyorsun

ben duz yaptırmayı dusunuyorum basortunun uzerine nişanlıgımdakı sargaçlardan olucakkk

sence nasıl olur

günaydınn naber nasılsınn
hafta sonu neler yaptınn ?

soooon 27 =) baya baya azaldı artık ya eyvahedigeldismile

valla haftasonu pek birşey yapmadım dinlendim bol bol sen neler yaptın?

bu haftaiçi kuaför işini halledicem sonrada bi eksiğim kalmıyor çok şükür herşey yolunda..

masa için çiçek bakmam gerek el çiçeği alıyım mı ona karar veremedim.

soooon 27 =) baya baya azaldı artık ya eyvahedigeldismile

valla haftasonu pek birşey yapmadım dinlendim bol bol sen neler yaptın?

bu haftaiçi kuaför işini halledicem sonrada bi eksiğim kalmıyor çok şükür herşey yolunda..

masa için çiçek bakmam gerek el çiçeği alıyım mı ona karar veremedim.

benimdeee 34 günüm kaldııı =)
aklıma gelince bile heyecanlanıyorumm

bende cumartesı gunu kuaför ve fotograf stüdyosunu ayarladımm
kuaför salonun verdıgı yerdı gittim oraya bu zamana kadar yaptıkları nişan başı modellerine baktımm baya hosuma gıttı düşündüğümden daha iyi

fotograf stüdyosuda cok güzell

benim suan yapılacak ayakkabım var nısan bohcam var birde alyans takılar fln kaldı

bence el çiçegı alma derım bana cok gereksiz gelıyor ama yinede sen bılırsın derımm

benimdeee 34 günüm kaldııı =)
aklıma gelince bile heyecanlanıyorumm

bende cumartesı gunu kuaför ve fotograf stüdyosunu ayarladımm
kuaför salonun verdıgı yerdı gittim oraya bu zamana kadar yaptıkları nişan başı modellerine baktımm baya hosuma gıttı düşündüğümden daha iyi

fotograf stüdyosuda cok güzell

benim suan yapılacak ayakkabım var nısan bohcam var birde alyans takılar fln kaldı

bence el çiçegı alma derım bana cok gereksiz gelıyor ama yinede sen bılırsın derımm

resim çekilirken falan elim boş olsun istemedim ya bakalım daha var kararsızım suanda =)

kaça yaptırcaksın başını canım ?

benımde sadece takılarım kaldı baska eskiğim yok çok şükür..

erkek bohçasını ne zaman götürceksiniz ?

Back