- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
-
- Konu Sahibi YogurtSever
İnşallah öyledir canım benimCanım acaba yeni artıyor olmasın ınsallah olur seninde hep birlikte seviniriz ya ❤ benim devam ediyor canım ama ara ara oluyor adet belirtileri hep ama aynu belirtiler diye umutluyum
Genelde 14 gün sonra etkisi gidiyormuş iğnenin test yaptıysan da bekle 14 gün geçmeden yapma canımInşallah canım ben 1 eylül akşamı oldum o yüzden o günü saymıyorum 11 gün oldu
14 gün sürüyormuş iğnenin etkisi 14gunden sonra test yap tekrar bak bakalım koyulaşma varsa vardırYapıcam yarın hem de kontrol ettiricem nedenini çatlatma iğnesinin 13.günü yaptığım test üzerine su damlattım silinir mi diye silinmedi iğnenin etkisi olabilir mi sizce
Canım sende iğnenin etkisi geçmiştir, sen vurulalı bugün 16.gün olmuş28nde oldum canım inşallah canım bakalım
İnşallah canım hayırlısı belki de iğnemin etkinden çıktı böyle14 gün sürüyormuş iğnenin etkisi 14gunden sonra test yap tekrar bak bakalım koyulaşma varsa vardır
Evet canım yarın gidicem doktoruma bakalım hayırlısı bu gün test olsaydı yapardımCanım sende iğnenin etkisi geçmiştir, sen vurulalı bugün 16.gün olmuşne zaman kan testi yaptıracaksın
İnşallah pozitif çıkar kan sonucunEvet canım yarın gidicem doktoruma bakalım hayırlısı bu gün test olsaydı yapardım
Ayy ınsallah kuzum ya ınsallah öyle olurİnşallah öyledir canım benimBu forumda okumuştum belirtiler hiç kesmeden devam edip hamile olduğunu öğrenenler varmış belki seninde öyle olacak Sen ne zamandır bebek istiyordun bu arada
Öyle yapacam canım adet günüm geçerse ancak o zaman test yapacağım ınsallah bekliyorum o yüzdenGenelde 14 gün sonra etkisi gidiyormuş iğnenin test yaptıysan da bekle 14 gün geçmeden yapma canım
Canım senin geç döllenme gibi inşallah öyledir28nde oldum canım inşallah canım bakalım
Canım hayırlı olsun tedavin bence Bu gun den başlayın iğneden sonra ağrısı baslayan çok var benim 36. Saat te başladı ve çatladı o anda bence degerlendir gecikmedenBayanlar dün aksam 7 de vurundum bir saat sonra cok agrim oldu gece 12 ye kadar, simdi nedeni hemen catladigindan midir yoksa catlayacak mi daha dr igne sonrası 24 saat sonra ilişki dedi gec mi kaliriz çünkü en son ilişki 3 gün önce olmuştu korkuyorum çatladıysa ve boşa geçiyorsa diye ne yapayım bilemedim((
Ya o zaman gec kaldik cunku agrim olali 20 saati gecti moralim cok bozukCanım hayırlı olsun tedavin bence Bu gun den başlayın iğneden sonra ağrısı baslayan çok var benim 36. Saat te başladı ve çatladı o anda bence degerlendir gecikmeden
Hayırlısı canım seninki de ve isteyen herkesin Pozitif çıkar inşallahİnşallah pozitif çıkar kan sonucuniğne etkisi olacağını sanmıyorum, 16 güne kadar etkisi süren bir iğneysede Allah bildiği gibi yapsın
Onun öyle çıkması iğneden canım uzun bir süre öyle çıkıyor geç kalmadın ınsallah en erken ne zaman yaparsan iyidir sakin moralini bozma akintin nasıl çatladığını öyle fe hissedersinYa o zaman gec kaldik cunku agrim olali 20 saati gecti moralim cok bozukbir de ovulasyon testi yaptım siliklesmedi hala cift cikiyor igne etkisinden mi acaba
İnşallah canım ama kimi yerlerde de kist olabilir diyorlar bende ondan korkuyorum kahverengi akıntı,bel ağrısı ve karın ağrısına bakalımCanım senin geç döllenme gibi inşallah öyledir
Akintim dün cok guzeldi bugün kuru gibiyim hayırlısı artik gec kaldik gibi geliyorOnun öyle çıkması iğneden canım uzun bir süre öyle çıkıyor geç kalmadın ınsallah en erken ne zaman yaparsan iyidir sakin moralini bozma akintin nasıl çatladığını öyle fe hissedersin
Yok kuzum sen akşam 7 de vuruldun yumurtan catladiktan sonra yumurta 24 saat canlı kalıyor o arada tutturmak önemli olan sen elinden geleni yap Rabbim verecekse her türlü verir hic uzulmeAkintim dün cok guzeldi bugün kuru gibiyim hayırlısı artik gec kaldik gibi geliyor
Inşallah kist değildir canım ya benim hep kahve akintim olur ama kist yok çok şükür yarın hayırlı haberler verirsin inşallahİnşallah canım ama kimi yerlerde de kist olabilir diyorlar bende ondan korkuyorum kahverengi akıntı,bel ağrısı ve karın ağrısına bakalım
Dr ilk 12 saat önemli dedi ama niye bu kadar iliskiyi sallatti anlamış değilim uc gün onceki ilişkiye güvendi ama spermler herkeste 3 gün yaşamıyor 48 saatte olan da var ki neyse hayırlısı artik zaten bizimkiyle de tartıştık bu gidişle tüm tedavim yanacak gibiYok kuzum sen akşam 7 de vuruldun yumurtan catladiktan sonra yumurta 24 saat canlı kalıyor o arada tutturmak önemli olan sen elinden geleni yap Rabbim verecekse her türlü verir hic uzulme