Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dr ilk 12 saat önemli dedi ama niye bu kadar iliskiyi sallatti anlamış değilim uc gün onceki ilişkiye güvendi ama spermler herkeste 3 gün yaşamıyor 48 saatte olan da var ki neyse hayırlısı artik zaten bizimkiyle de tartıştık bu gidişle tüm tedavim yanacak gibi 😄
Ay canım ya aranız hemen düzelsin inşallah sen canını sıkma olacaksa her türlü olur bu sitede neler neler okudum zamanı gelince yumurtlama zamanı bilr olmasa oluyor 🤗

Ayy ınsallah kuzum ya ınsallah öyle olur 🤗 4 yıldır istiyoruz ama ilk 1.5 yıl derdine hiç düşmemiştik sonradan olmayınca üstüne düştük daha çok canım ama ilk tedavim
İlk ve son tedaviniz olur umarım 🤗 Benimde ilk tedavim hiç bir problem yok ama olmuyor 1 yıldır, eğer bu ayda negatif olursa doktorum aşılama yapıcaz öbür ay dedi

İnşallah canım sende durumlar ne .Rabbim cümlemize hayırlısını versin inşallah 🤲🏻
Benim 11. Gün canım 1 eylül de vuruldun adet belirtileri bayadır devam ediyor kasik ağrısı göğüs hassasiyeti bacak ağrısı var biraz akintim bu gun çok yoktu ara da oda oluyor bu şekilde canım inşallah olur hayırlı şekilde hepimizin 🙏

Ay canım ya aranız hemen düzelsin inşallah sen canını sıkma olacaksa her türlü olur bu sitede neler neler okudum zamanı gelince yumurtlama zamanı bilr olmasa oluyor 🤗
Aynen nasip olmayacaksa olmuyor Allahım bize yardim etsin zor süreçler inşallah hayirli haberler alır umutlaniriz bu sayfadan:)

İlk ve son tedaviniz olur umarım 🤗 Benimde ilk tedavim hiç bir problem yok ama olmuyor 1 yıldır, eğer bu ayda negatif olursa doktorum aşılama yapıcaz öbür ay dedi
Insallah canim ya ❤Çok çabuk aşılamaya geçmiş sanki kuzum ama hayırlısı olsun nasıl olacaksa o şekilde olsun yaotirmayi dusunuyor musun canim benim

Insallah canim ya ❤Çok çabuk aşılamaya geçmiş sanki kuzum ama hayırlısı olsun nasıl olacaksa o şekilde olsun yaotirmayi dusunuyor musun canim benim
Canım ben çok sabırsızım.Çevremdeki herkesin hemen çocuğu oluyor hamilelik haberleri arka arkaya geliyor. Her adet olduğumda üzülüyorum. O yüzden beklemek istemiyorum açıkçası, yoksa hocam yapmayalım doğal deneyelim desem tamam der.Bu ay 3 yumurtaya rağmen doğal olmazsa beklemek istemiyorum açıkçası 😕

Test yok canım eczaneye de gitmeye üşeniyorum baya var evimle onun aradı araba da eşimde neyse yarına kadar böyle devam bakalım hayırlısı 😀
İyi yapıyosun boşver zaten yarına varsa kanda daha çok çıkar beta hcg 😁

Benim 11. Gün canım 1 eylül de vuruldun adet belirtileri bayadır devam ediyor kasik ağrısı göğüs hassasiyeti bacak ağrısı var biraz akintim bu gun çok yoktu ara da oda oluyor bu şekilde canım inşallah olur hayırlı şekilde hepimizin 🙏
Bende senin gibiydim canım çok belirti yaşadım ama bilmiyorum ilk iğneden olabilir belki diye düşündüm ama bu akıntılar korkuttu bakalım hayırlısı senin az kalmış 3 4 güne test yap bakalım inşallah tutmuştur 😘

Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonra örneğin 8 saat sonra da çatlayabiliyorsa yumurta, neden doktorlar 36 saat sonra ilk ilişki olsun diyorlar? Ya da 36 saat sonra çatlar diyorlarsa neden o tarihten sonra da gün aşırı ilişki olsun diyorlar? Benim kafam asla almadı bu çatlatma iğnesi konusunu🙈😂

Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonra örneğin 8 saat sonra da çatlayabiliyorsa yumurta, neden doktorlar 36 saat sonra ilk ilişki olsun diyorlar? Ya da 36 saat sonra çatlar diyorlarsa neden o tarihten sonra da gün aşırı ilişki olsun diyorlar? Benim kafam asla almadı bu çatlatma iğnesi konusunu🙈😂
Ortalama 36 saatte çatlıyor çünkü tüp bebekte bile yumurtalar 36. Saatte toplanır. Ayrıca yumurta 24 saat canlı kalıyor. Benim doktorum iğne vurulduğum günden sonraki 2 gün önemli gerisi önemsiz dedi. Bence de öyle. Gün aşırı devam etmeye gerek yok.

Aaa süper o zaman vallahi içim rahatladı teşekkür ederim 💓
Bir de ovülasyon testi var elimde sence onunla çatlama oldu mu diye takip etmeli miyim? Ve çatlama iğnesi etkisini gösterdiyse onda da silik çizgi mi çıkmalı? Çok soru sordum ama ilk defa kullandım 🙈
Ben de bunu mrk ediyorum ovulasyonda silik çizgiye gecti mi yaptınız mi yoksa cift devam etti mi çünkü ovulasyonda iğneden dolayı yaniltabilir mi ne oldu sonuç? :))

Ortalama 36 saatte çatlıyor çünkü tüp bebekte bile yumurtalar 36. Saatte toplanır. Ayrıca yumurta 24 saat canlı kalıyor. Benim doktorum iğne vurulduğum günden sonraki 2 gün önemli gerisi önemsiz dedi. Bence de öyle. Gün aşırı devam etmeye gerek yok.
Bence de öyle. Ama ovü testini aldığım yer test silikleşene kadar gün aşırı ilişkiye devam demişti. Test 4 gündür çift çizgi 😅 Benim doktorum da ilk ilişki 36 saat sonra, sonra da gün aşırı dedi. Burada iğne günü ağrım oldu çatlamıştır diyenleri gördüm. O sebeple kafam çok karıştı. Ne zaman çatlıyor bu yumurta diye.

Ben şöyle değerlendirdim. İğneyi perşembe 15.00 da oldum. (İğne olacağımı bilmiyordum kendiliğinden 18 mm yumurta oluşunca dokror yapalım dedi) ben çarşamba, perşembe gece, cuma gece 02.00 (yaklaşık 36 saat olsun diye), cumartesi öğlen 13.00(gece çatladıysa ortalar 12 saat yumurta canlı kalır diye) gibi değerlendirdim.
Doğru mu yaptım bilmiyorum 🤷‍♀️

bugünü es geçip yarın değerlendiririm sanırım bir daha..
Ben de bunu mrk ediyorum ovulasyonda silik çizgiye gecti mi yaptınız mi yoksa cift devam etti mi çünkü ovulasyonda iğneden dolayı yaniltabilir mi ne oldu sonuç? :))
İğneyi perşembe yapmıştık hala çift çizgi ovü testi hobi olarak yapıyorum 😅

Bence de öyle. Ama ovü testini aldığım yer test silikleşene kadar gün aşırı ilişkiye devam demişti. Test 4 gündür çift çizgi 😅 Benim doktorum da ilk ilişki 36 saat sonra, sonra da gün aşırı dedi. Burada iğne günü ağrım oldu çatlamıştır diyenleri gördüm. O sebeple kafam çok karıştı. Ne zaman çatlıyor bu yumurta diye.

Ben şöyle değerlendirdim. İğneyi perşembe 15.00 da oldum. (İğne olacağımı bilmiyordum kendiliğinden 18 mm yumurta oluşunca dokror yapalım dedi) ben çarşamba, perşembe gece, cuma gece 02.00 (yaklaşık 36 saat olsun diye), cumartesi öğlen 13.00(gece çatladıysa ortalar 12 saat yumurta canlı kalır diye) gibi değerlendirdim.
Doğru mu yaptım bilmiyorum 🤷‍♀️

bugünü es geçip yarın değerlendiririm sanırım bir daha..

İğneyi perşembe yapmıştık hala çift çizgi ovü testi hobi olarak yapıyorum 😅
Masallah guzel değerlendirmissin ben bilmiyorum zamanı kaçırdım gibi hissediyorum çünkü akşam cok ağrıdi ve bence çatladı ve biz kacirdik çünkü eşim işteydi evde olsaydi şüphemden dolayi degerlendirirdik 🤧

Masallah guzel değerlendirmissin ben bilmiyorum zamanı kaçırdım gibi hissediyorum çünkü akşam cok ağrıdi ve bence çatladı ve biz kacirdik çünkü eşim işteydi evde olsaydi şüphemden dolayi degerlendirirdik 🤧
Canım valla olacağı varsa tek ilişkide de oluyor. Ondan dolayı çok umut bağlamıyorum. Bu kadar değerlendirmeye çalışmak da strese sokuyor insanı. İyice görev gibi oluyor. İnşallah işe yaramıştır diyelim.

X