Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şunu tam öğrenemedim doktorada her detayi soramıyorum igneden sonra ki 36.saatte mi oluyor yoksa ilk saatlerde de oluyor mu dediğin gibi agrim hemen oldu

Canım genel kabul görür 36.saattir. Tüp bebekte yumurta toplamada bile 36.saate yakın zamanda topluyorlar diye okumuştum. Zaten yumurta ortalama 24 saat yaşadığına göre sen çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 15.saatte çatlasa bile yakalıyorsun yinede

Yumurtaya açık kapı bırakmamaya çalıştım of kızlar inşallah tutmuştur ya. Herkesten çift çizgiler gelir umarım. Hsziranda bir düşüğüm var düşük sonrası 2. İğne ile ilk denemem.

Şunu tam öğrenemedim doktorada her detayi soramıyorum igneden sonra ki 36.saatte mi oluyor yoksa ilk saatlerde de oluyor mu dediğin gibi agrim hemen oldu
Benim doktorum saat vermedi iğneyi yap ilişki yapma ertesi gün ve diğer gün ilişki sonra günaşırı dedi . Saat yok çünkü yumurtanın gelişimi kişiden kişiye değişir ilacın etkisi de . Kiminin 20 kiminin 19 iken çatlatma veriliyor . Kiminin vücudu da erken catlatiyor çabuk büyüttüğü için. O yüzden saat diye sartlamayin bence. Yumurta toplama işlemi tüp bebek işlemi ayrı bir tedavi onun gibi düşünmeyin bence

Ben de bunu mrk ediyorum ovulasyonda silik çizgiye gecti mi yaptınız mi yoksa cift devam etti mi çünkü ovulasyonda iğneden dolayı yaniltabilir mi ne oldu sonuç? :))
Az önce yaptım bugünkü ovülasyon testini merak ediyordun ekliyorum canım. Bana silikleşmiş gibi geldi sanki

Eklentiler

• 3887F490-8CFC-4F6C-99F5-E362BDC304F0.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 45
Canım kaybın için üzüldüm. Hamile kalabiliyor olman ise iç rahatlatıcı. Bir kere hamile kaldıysan yine kolaylıkla kalabilirsin Doktorlar her zaman gün aşırı ilişki diyor ya aslında öyle yapmak lazım. Hangi gün çatlarsa çatlasın her türlü denk gelir o zaman ama işte bazende müsait olmuyor insan. Bence senin çatlamana denk geldi hiç telaşlanma

Kızlar benim 13.günüm yarın test yapıcam ama benim yumurtlamadan beri beyaz akıntım var losyon gibi hiç azalmadı sizde de oldu mu?
İyi yapmışsın canım ama çatlatma iğnesi olduysan ovulasyon testi yapma çünkü iğnenin içinde hcg hormonu var hamilelik hormonu yani gebelik testi de yapsan ovulasyon testi de yapsan iğne etkisi geçene kadar hepsi pozitif çıkar boşuna uğraşma o testlerle yanlış sonuç verecek çünkü

Oo yumurtan cok buyumus bugün aksam iğneyi vur yarin aksam ve ertesi aksam girin dedi ama iğneyi vurundugum gibi şiddetli gaz sancisi ve kasik agrisi basladi inanilmaz şişkinlik oldu 5 aylık hamile gibi oldum :) yani bence hemen çatladı cok hazirdi ve tahminim tutarsa 24 saati sadece ucundan yakaladik ve ilk 12 saat kacti ama nasip demekki yapacak birsey yok

Bende birkaç defa yumurtlamadaki gibi beyaz şeffaf arası yapışkan akıntı oldu

Evet evet canım biliyorum yanlış sonuç verdiğini merak ettim ne zaman silikleşir diye. Test aldığım yer bir süre çift çizgi çıkması gerekir yumurtaların uyarıldığını iğnenin işe yaradığını öyle anlarsın dedi doğru mu acaba ?
Çok teşekkür ederim canım. Bir kez tattım o duyguyu ama yarım kaldı..umarım tamamlanırım evet doktorlar gün aşırı diyor ben de hep öyle denedim bugüne kadar ama bu ay dedim full olsun eşimin sperm değerleri de iyiydi ona güvendim biraz.

Benimde öyle diye düşünüyorum . Ama zaten 24 saat canlı kalıyor yumurta spermde 72 saat canlı kalıyor . 24 saat içinde ilişki olduysa tutar diye düşünüyorum . Benim de iğneden sonra hemen ağrı akıntı duygusallık vs belirtiler oldu dün iğne vurdum sabah 11 gibi o gün ilişki yoktu bugün de 10.30 gibi ilişki oldu . İnşallah tutmuştur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…