Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Birde geçen ayki belirtilerin nelerdi canım
Hoşbuldum canım .inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır çocuk istiyorum . Ben klomeni 3 defa kullandım iki defa birer yumurta oluştu sonuncusu da 4 yumurta hepside catladi çok şükür ama gebelik olmadı bende pcos var onun için glifor adlı ilacı da kullanıyorum 3 aydır. En son doktoru değiştirdim doktorum klomenden sonra femara verdi adetin 5. Günü başladım kullanmaya 5 gün kullanıp bıraktırdı kontrole çağırdı bugun. Benim her seferinde sol kasık ağrısı oluyordu rahimin bulunduğu tarafta ağrı batıp çıkıyordu nefesimi kesecek şekilde ve akıntım oluyordu beyaz kokusuz . Yumurta büyüyünce ve catlayinca bende ağrı yapıyordu karnım geriliyor ve kalp atıyor gibi bir his oluyordu . Vücut sicakligim artıyordu . Adete yakın 5- 6 gün kala da klomen ile göğüs hassasiyetim oluyordu adet olunca bütün belirtiler geçiyordu. Bakalım femara ve çatlatma iğnesi ile oluşacak mi gebelik

canım bende 8 eylülde çatlatma iğnesi oldum. 3 gundur ovulasyon teti yapıyorum t çizgisi hep koyu. acaba iğnenin etkisi mi sonuçta gebelik hormonu iğnenin içeriği

Canım ınsallah umduğundan daha da güzel olur bu ay hepimiz mutlu sonla bitiririz farklı bi belirtin olursa yaz mutlaka

canım bende 8 eylülde çatlatma iğnesi oldum. 3 gundur ovulasyon teti yapıyorum t çizgisi hep koyu. acaba iğnenin etkisi mi sonuçta gebelik hormonu iğnenin içeriği
Evet iğnenin etkisi yüzünden koyu çıkıyor

bende çatlamadı sandım canım valla sağol
Yok canım çatlamıştır, içinde bayağı beta hcg ve hormon olduğu için o yüzden test koyu çıkıyor hep diye biliyorum inşallah pozitifi görürsün 14.gününde

i

Merhabalar doktorunuz ilişki günlerini hangi aralıkda yapcağını söyledi mi acaba

Kizlar sanırım ben iğneyi yaptıktan sonra yumurtalarim çatladı. Vücut sicakligim arttı cok duygusal oldum oturdum bir ara hiç birşey yokken ağladım ve iğne sonrası vajinal ıslaklık ve akıntı arttı . Şuan belirtilerim bitti bir tek kasık ağrısı var o da düne göre hafif .

Inşallah tutar canım Benimde 1 hafta sonra falan kasik ağrılarım başlamıştı hala da devam ediyor

Ne durumdasın canım ? Senin 13 gün oldu

İğne benide mahvetti ya bu kadar yan etkisinin olacağını düşünmemiştim

Inşallah tutar canım Benimde 1 hafta sonra falan kasik ağrılarım başlamıştı hala da devam ediyor
Canım benim bütün belirtlerim bitti. Kasık ağrısı bacak ağrısı adet olacakmış hissi vs. Pek umudum yok açıkçası. Dün gittim beta hcg baktırdım 3,23 çıktı bence iğnenin etkisi devam ediyor. Çünkü gebelik testlerim silik pozitif hayalet çizgisi var. iğne beni duygusal olarakta mahvetti. İnşallah bir mucize olurda yüzüm güler. Sizler için umutluyum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…