Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Progestan bnde kullaniyorum günde 3 tane
dediğin şikâyetler bnde yok ama progestan kullanıma bağlı aşırı şekilde beyaz akıntım var baska bi yan etki yapmadı
Evet kuzum beyaz akıntı bendede var ama bu kasık ağrısını anlayamadım aynı zamanda kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum ondan felan mı olduki dedim kendi kendime

Karnin alt bölgesinde kasiklara dogru ağrı normal bnm igneden sonra 10. Günüm hala ağrı oluyor ayakta kalınca ama sık idrara çıkmak normal mi bilemicem

Çok üzüldüm canim . Hayırlısı olsun yine bekle adeti yine olmazsan kan ver bazılarının kaset testte çıkmıyor çünkü

Regli olmamakta zor bekliyorum artık ne zaman gelecek. Sen ne yaptin doktora gösterdin mi sonuçlarını ilerleme güzeldir inşallahhh
Daha gösteremedim canım cumartesi kan testi yaptım 10.98 den 51.39 a yükselmiş . Dün tekrar kan tahlili yaptım 168.10 olmuş bugün gidip gosterecem inşallah bugün

Igneden sonra 14. Günüm test yapmamak için kendimi zor tutuyorum pazartesi kan testi için doktoruma gidicem çünkü insallah adet olmam da

Merhabalar ben 15eylulde adet gördüm
28eylulde sabah çatlatma iğnesi oldum nasıl bı yol izliycem bilgim yok açıkçası kasık ağrılarım var iğneden kaynaklı onu biliyorum ne kadar beklemem lazım test için nelere dikkat etmem lazim yardımcı olur musunuz ?

kızlar folik asit olarak 5mg kullanan var mı ? Folbiol yani devletin karsıladığı 5mg. ama bazı yerlerde 400mc olması gerek yazıyor.

aklım karıstı

kızlar folik asit olarak 5mg kullanan var mı ? Folbiol yani devletin karsıladığı 5mg. ama bazı yerlerde 400mc olması gerek yazıyor.

aklım karıstı
Eğer eksikliğiniz yoksa gebelik planladığınız için kullanacaksanı 400 mcg olanı alacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…