- 11 Eylül 2021
- 1.490
- 1.009
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.001
İnsallah vardır teşekkür ederimBencede kan testi derim maşallah var gibi duruyo tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah vardır teşekkür ederimBencede kan testi derim maşallah var gibi duruyo tebrikler
Ben dün oldu ağrım bir de bugün sporda oldu ama 3 gündür tansiyonum düşüyor düştüğünde de midem bulanıyor ya çok stres yaptım olmuyor diye ondandır yada vardır diye bilemiyorumBenimde igne gunum 13 eylul inşallah guzel haberleraliriz topluca kasık agrilarinuz varmi yoksa benmi yasiyorum buagriyi ara ara batiyo geciyo bugun 2.5 saatlik seyahat yaptim mahvoldum ya
Umarım hepimizde hayırlısıyla vardır bebekBenimde igne gunum 13 eylul inşallah guzel haberleraliriz topluca kasık agrilarinuz varmi yoksa benmi yasiyorum buagriyi ara ara batiyo geciyo bugun 2.5 saatlik seyahat yaptim mahvoldum ya
Teşekkür ederim Dayanamam meraktan çatlarim yarın sabah gidip kan verecem
Bende dayanamayıp test aldım sabah yapacağımm 13. Gün olacak artık varsa çıksın kasıklarım çok fenaaBenimde igne gunum 13 eylul inşallah guzel haberleraliriz topluca kasık agrilarinuz varmi yoksa benmi yasiyorum buagriyi ara ara batiyo geciyo bugun 2.5 saatlik seyahat yaptim mahvoldum ya
Bnm aşılamanın 3. Günüydü bugün ama oyle ağrılarım felan yokta aşırı bi akıntım var daha önce hiç boyle olmamıştı hormon tedavilerinden mi böyle oldu bilmiyorumBenim asilama oldu 15inde kasik agrim varbol bol
Bnm aşılamanın 3. Günüydü bugün ama oyle ağrılarım felan yokta aşırı bi akıntım var daha önce hiç boyle olmamıştı hormon tedavilerinden mi böyle oldu bilmiyorum
İnşallah aminnnnUmarım hepimizde hayırlısıyla vardır bebek
Hadi hayırlısı inşallah vardır canım . Yapınca bizi de haberdar etBende dayanamayıp test aldım sabah yapacağımm 13. Gün olacak artık varsa çıksın kasıklarım çok fenaa
Oluyor canım . İğne yumurtaları büyütüp catlattigi için o tarz şeyler oluyor .Arkadaşlar bugün iğnenin 4. Günü sol kasığımda nokta şeklinde batma ve nabız gibi bazen atıyor ara ara. Sizde oldumu böyle bişi
Ben önce klomen kullandım.sonra ovitrella catlatma iğnesi yaptim. Seninde mi öyle cnm?Oluyor canım . İğne yumurtaları büyütüp catlattigi için o tarz şeyler oluyor .
Ben femara + çatlatma iğnesi kullandım canım. İlk kez femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım . Daha önceden klomen kullandım 2 3 kez yumurtalarim oluşuyordu kendiliğinden catliyordu ama gebelik oluşmuyordu diye femaraya geçtik .Ben önce klomen kullandım.sonra ovitrella catlatma iğnesi yaptim. Seninde mi öyle cnm?
Anladım cnm. Bende 2. Kez. Kullandum klomeni. Benim arkadaşımda da klomen ise yaramamış. Femera ile gebe kalmış. İnslalaj seninde olur bu ayBen femara + çatlatma iğnesi kullandım canım. İlk kez femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım . Daha önceden klomen kullandım 2 3 kez yumurtalarim oluşuyordu kendiliğinden catliyordu ama gebelik oluşmuyordu diye femaraya geçtik .
Aaa var valla net canım çok sevindim senin adına yarın kan ver bizede haber etBı bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum acaba Eki Görüntüle 2920612
Akıntın var mı peki canmValla yakın olsa hastane şimdi gidip veririm . Ama sonra ya hayalet çizgi de olsa yoksa diye korkuyorum yine negatif görmekten o yüzden bir iki gün daha beklerim olmazsa
İnşallah canım . İnşallah hepimizin olur bu ayAnladım cnm. Bende 2. Kez. Kullandum klomeni. Benim arkadaşımda da klomen ise yaramamış. Femera ile gebe kalmış. İnslalaj seninde olur bu ay
Çok sağol canım teşekkür ederim inşallah vardırAaa var valla net canım çok sevindim senin adına yarın kan ver bizede haber et
Var canım beyaz akıntı varAkıntın var mı peki canm
Yaparsam olumlu yada olumsuz öğrenir öğrenmez yazarım size deÇok sağol canım teşekkür ederim inşallah vardır