Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde igne gunum 13 eylul inşallah guzel haberleraliriz topluca kasık agrilarinuz varmi yoksa benmi yasiyorum buagriyi ara ara batiyo geciyo bugun 2.5 saatlik seyahat yaptim mahvoldum ya
Ben dün oldu ağrım bir de bugün sporda oldu ama 3 gündür tansiyonum düşüyor düştüğünde de midem bulanıyor ya çok stres yaptım olmuyor diye ondandır yada vardır diye bilemiyorum 🙃

Teşekkür ederim 🥰🙏 Dayanamam meraktan çatlarim yarın sabah gidip kan verecem

Benimde igne gunum 13 eylul inşallah guzel haberleraliriz topluca kasık agrilarinuz varmi yoksa benmi yasiyorum buagriyi ara ara batiyo geciyo bugun 2.5 saatlik seyahat yaptim mahvoldum ya
Bende dayanamayıp test aldım sabah yapacağımm 13. Gün olacak artık varsa çıksın kasıklarım çok fenaa🙄

Ben önce klomen kullandım.sonra ovitrella catlatma iğnesi yaptim. Seninde mi öyle cnm?
Ben femara + çatlatma iğnesi kullandım canım. İlk kez femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım . Daha önceden klomen kullandım 2 3 kez yumurtalarim oluşuyordu kendiliğinden catliyordu ama gebelik oluşmuyordu diye femaraya geçtik .

Ben femara + çatlatma iğnesi kullandım canım. İlk kez femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım . Daha önceden klomen kullandım 2 3 kez yumurtalarim oluşuyordu kendiliğinden catliyordu ama gebelik oluşmuyordu diye femaraya geçtik .
Anladım cnm. Bende 2. Kez. Kullandum klomeni. Benim arkadaşımda da klomen ise yaramamış. Femera ile gebe kalmış. İnslalaj seninde olur bu ay🥰

X