Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kasıklarımda ağrı var sanki adet sancısı gibi 5 gün var büyük ihtimal adet olacağım
Hiiii . Benim de 8 gün var adetime . İki gündür kasık ağrım var önceki gün sağ kasık dün de sol kasık ağrısı vardı geçti çok şükür bugün . Büyük ihtimal ben de adet olacam ondandır bu ağrılar

Bı bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum acaba 🙈
IMG_20210922_152636.jpg

Canım çok bariz bence tebrik ederim☺️☺️ Kaçıncı günün iğneden sonra
İgne gününü sayarsak 12 saymazsak 11.gun pazartesi günü test yaptığımda negatif kan değerim 2 çıkmıştı . Şimdi silik görünce heyecan yaptım olmaz diyordum açıkçası kaç gündür üzülüyordum şimdi birazcık umitlendim yine de erken sevinmeyeyim 🙈

İgne gününü sayarsak 12 saymazsak 11.gun pazartesi günü test yaptığımda negatif kan değerim 2 çıkmıştı . Şimdi silik görünce heyecan yaptım olmaz diyordum açıkçası kaç gündür üzülüyordum şimdi birazcık umitlendim yine de erken sevinmeyeyim 🙈
İğne gününü sayma canım. 13. Günün o zamam senin süper 🤩 benim aşırı silik çıktı muhtemelen restin kendi çizgisi ama senin bariz bence

Sen zaten erkenden ümidini kesmiştin bence igneden sonra bence bi 2 hafta gecmesi lazım idrarda çıkması için
Görünür bi cizgin var testte😊

Son düzenleme:
İğne gününü sayma canım. 13. Günün o zamam senin süper 🤩 benim aşırı silik çıktı muhtemelen restin kendi çizgisi ama senin bariz bence
İnsallah senin de benim de isteyen herkesin de burda olan herkesin de vardır hep birlikte seviniriz ❤️🙏 çok heyecan yapmak istemiyorum ama bugün spor yaparken sol kasığımda ağrı oluyordu bir yumru var gibi şüphelenip test yaptım yoksa yapmayacaktim. pazartesi günü negatifi gördükten sonra adet olurum diye düşünüyordum .

X