- 11 Eylül 2021
- 1.490
- 1.009
- Konu Sahibi YogurtSever
Ayni gün iğne olmuşuz seninle canım . Bir belirtin var mı ?Bu aksam eczaneden test alayım sabah yapsam 11 eylülde iğne oldum 12 gun oluyor igne dahil etkisi devam ediyorsa .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni gün iğne olmuşuz seninle canım . Bir belirtin var mı ?Bu aksam eczaneden test alayım sabah yapsam 11 eylülde iğne oldum 12 gun oluyor igne dahil etkisi devam ediyorsa .
Kasıklarımda ağrı var sanki adet sancısı gibi 5 gün var büyük ihtimal adet olacağımAyni gün iğne olmuşuz seninle canım . Bir belirtin var mı ?
Hiiii . Benim de 8 gün var adetime . İki gündür kasık ağrım var önceki gün sağ kasık dün de sol kasık ağrısı vardı geçti çok şükür bugün . Büyük ihtimal ben de adet olacam ondandır bu ağrılarKasıklarımda ağrı var sanki adet sancısı gibi 5 gün var büyük ihtimal adet olacağım
Canım çok bariz bence tebrik ederim Kaçıncı günün iğneden sonraBı bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum acaba Eki Görüntüle 2920612
İgne gününü sayarsak 12 saymazsak 11.gun pazartesi günü test yaptığımda negatif kan değerim 2 çıkmıştı . Şimdi silik görünce heyecan yaptım olmaz diyordum açıkçası kaç gündür üzülüyordum şimdi birazcık umitlendim yine de erken sevinmeyeyimCanım çok bariz bence tebrik ederim Kaçıncı günün iğneden sonra
İğne gününü sayma canım. 13. Günün o zamam senin süper benim aşırı silik çıktı muhtemelen restin kendi çizgisi ama senin bariz benceİgne gününü sayarsak 12 saymazsak 11.gun pazartesi günü test yaptığımda negatif kan değerim 2 çıkmıştı . Şimdi silik görünce heyecan yaptım olmaz diyordum açıkçası kaç gündür üzülüyordum şimdi birazcık umitlendim yine de erken sevinmeyeyim
İnsallah senin de benim de isteyen herkesin de burda olan herkesin de vardır hep birlikte seviniriz çok heyecan yapmak istemiyorum ama bugün spor yaparken sol kasığımda ağrı oluyordu bir yumru var gibi şüphelenip test yaptım yoksa yapmayacaktim. pazartesi günü negatifi gördükten sonra adet olurum diye düşünüyordum .İğne gününü sayma canım. 13. Günün o zamam senin süper benim aşırı silik çıktı muhtemelen restin kendi çizgisi ama senin bariz bence
Valla bilmiyorum canım ama heyecan yaptım ümidi kesmistim şimdi öyle görünce inşallah vardırSen zaten erkenden ümidini kesmiştin bence igneden sonra bence bi 2 hafta gecmesi lazım idrarda çıkması için
Görünür bi cizgin var testte
Valla yakın olsa hastane şimdi gidip veririm . Ama sonra ya hayalet çizgi de olsa yoksa diye korkuyorum yine negatif görmekten o yüzden bir iki gün daha beklerim olmazsaNe zaman kan testi vericeksin
Yok ama çıkıp alırım olmazsaElinde testin varsa sabah bi tane daha yap emin olursun iyice ❤
Tebrik ederimmm bence hemen kan testi ver sonucu netlestirBı bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum acaba Eki Görüntüle 2920612
Teşekkür ederim Dayanamam meraktan çatlarim yarın sabah gidip kan verecem Allah nasip ederseTebrik ederimmm bence hemen kan testi ver sonucu netlestir
Bencede kan testi derim maşallah var gibi duruyo tebriklerTebrik ederimmm bence hemen kan testi ver sonucu netlestir
Benimde igne gunum 13 eylul inşallah guzel haberleraliriz topluca kasık agrilarinuz varmi yoksa benmi yasiyorum buagriyi ara ara batiyo geciyo bugun 2.5 saatlik seyahat yaptim mahvoldum yaAyni gün iğne olmuşuz seninle canım . Bir belirtin var mı ?
Benim asilama oldu 15inde kasik agrim varbol bolBenimde igne gunum 13 eylul inşallah guzel haberleraliriz topluca kasık agrilarinuz varmi yoksa benmi yasiyorum buagriyi ara ara batiyo geciyo bugun 2.5 saatlik seyahat yaptim mahvoldum ya