Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar acil bir sorum var bugün iğne vuruldugum gün dahil 13 gün 10 günden itibaren testler tertemizdi bugün ilk 5 dk beliren kıl gibi bı çizgi oldu çektim ama zor görünüyor bende ışık tutunca gördüm doğru mudur yoksa testte sıkıntı olabilir mi testin markası surelab
İmkaniniz varsa kandan baktirin derim sonuc garanti oluyor biiznillah evet bi cizgi belli oluyor ama yaniltmak istemem

Kızlar acil bir sorum var bugün iğne vuruldugum gün dahil 13 gün 10 günden itibaren testler tertemizdi bugün ilk 5 dk beliren kıl gibi bı çizgi oldu çektim ama zor görünüyor bende ışık tutunca gördüm doğru mudur yoksa testte sıkıntı olabilir mi testin markası surelab
Valla canım sanki gözüküyor 🙄 hadi inşallah bebek bebek vardır 😍🙏 bence kan testi ver daha sağlıklı olur 🙏

Valla canım sanki gözüküyor 🙄 hadi inşallah bebek bebek vardır 😍🙏 bence kan testi ver daha sağlıklı olur 🙏
İnşallah vardır canım ben hep laboquick kullanıyordum o hiç yanıltmadı surelab nasıl bilmiyorum umarım yanlış değildir yarında test yaparım net çizgi olursa kan veririm kanda negatif görmekten korkuyorum

Benimim biarkadasimda ayni yillarca tedavigordu sonra yeter dedi birakti rabbim o anda verdi bende 15yildir bekliyom 2.tedavi surecim birincide ilacla dogal denedik klomen progestan olmadi yine biraktim buda igne ve asilama denedik Allahtan hayirlisi artik
Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin ve isteyen herkese bizlere de 🙏🙏

Ben de sabah gölge çizgi gördüm ilk 5 dk da ama kuruma çizgisi %99. Zaten iğneden sonraki 13. Gün bu kadar hayalet çizgi çıkmamalı

Eklentiler

• CB171B04-E3E9-420D-8B74-D194B78B031D.jpeg
    CB171B04-E3E9-420D-8B74-D194B78B031D.jpeg
    44,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 7044FCB8-565A-4D72-A83E-497C79CC8782.jpeg
    7044FCB8-565A-4D72-A83E-497C79CC8782.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 866616D1-0916-4BF3-8834-C351BC011008.jpeg
    866616D1-0916-4BF3-8834-C351BC011008.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar gülmeyin ama sabah afedersiniz kötü bir bulantı geldi kustum ben kolay kolay kusmam ve korkarım bundan 😅 midemi mi usuttum acaba ama karnım falan agrimiyo sadece sağ kasigim agriyo devamlı ya bu belirtiler boşa ciksrsa psikologa giderim bı kafa gidiyo galiba 😂😂

Ben de sabah gölge çizgi gördüm ilk 5 dk da ama kuruma çizgisi %99. Zaten iğneden sonraki 13. Gün bu kadar hayalet çizgi çıkmamalı
Niye olmasın canım bu günlerden sonra çıkar zaten artık. Benim testte böyleydi ip gibi ince çizgi vardı ama akşam da tekrarla inşallah vardır 🤲

Benimim biarkadasimda ayni yillarca tedavigordu sonra yeter dedi birakti rabbim o anda verdi bende 15yildir bekliyom 2.tedavi surecim birincide ilacla dogal denedik klomen progestan olmadi yine biraktim buda igne ve asilama denedik Allahtan hayirlisi artik

Bencede kan testi garanti imkan varsa kanda baktırın bir gün öndesiniz benden belirtileriniz var mı kasıklarim agriyir sanki adet olucak gibi

X