Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım catlatma ignesinden sonra en az 10 gün sonra bakmak lazım demişti doktorum geçen ay.
Bana da öyle dedi ama 3 gündür böyle hayalet çizgi beliriyor hemen tam negatife yarın mi dönecek acaba burda biraz daha net yakaladım karaca3443 karaca3443 Bezgininsan Bezgininsan kızlar sizin testlerde durum ne

Eklentiler

• IMG_20210919_184012.jpg
    IMG_20210919_184012.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 48
Bana da öyle dedi ama 3 gündür böyle hayalet çizgi beliriyor hemen tam negatife yarın mi dönecek acaba burda biraz daha net yakaladım karaca3443 karaca3443 Bezgininsan Bezgininsan kızlar sizin testlerde durum ne
Canim ben 22 ağustosta iğne yapmıştım. 1 Eylül'de aynı senkn gibi hayalet çizgi vardi. 3 Eylül'de tamamen silindi. 4 Eylül'de regl oldum. İnslalaj bu günden sonra seninki koyulaşır cnm. Yani 11. Gün bile hayelet çizgu vardı. En iyisi regl gününü beklemek. Ben bu ay öyle yapcm.

Canim ben 22 ağustosta iğne yapmıştım. 1 Eylül'de aynı senkn gibi hayalet çizgi vardi. 3 Eylül'de tamamen silindi. 4 Eylül'de regl oldum. İnslalaj bu günden sonra seninki koyulaşır cnm. Yani 11. Gün bile hayelet çizgu vardı. En iyisi regl gününü beklemek. Ben bu ay öyle yapcm.
Bende regl bekliyorum bu ay olmayacak gibi sanki

Benim 14. Günde evde pozitif çıktı kanda negatif çıktı. Bence 15. Günü bekle hastanede test yaptır. İçin rahat olur. Evde yapınca hep acaba oldumu olmadı mı diye çok düşünüyor insan. İnşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısı ile😊

Evet canım hayalet çizgiyi gördüm ben de. Ben hcg yapmıyorum biliyosun ama gündüz Lh yapmıştım böyle çıktı yine.

Yarın sabah hcg yapıcam ilk defa. Eklerim fotoyu size de. Adet olacakmış sızıları devam ediyor.

Size ne soracağım. Duphatson da kullanıyorum bu ay ilk defa. Kutunun son hapı kaldı. Burada hap bitince 3 günde adet olunur yazanlar olmuştu. Hapı kullanmaya devam etsem adetim sökülmez mi yani?

Anlamaya çalıştığım şu aslında adet sızım varya sanki erken gelecek gibi hissediyorum. Adet olacağım da hap mı engelliyor. Çok mu saçma düşündüm🙈😅

Eklentiler

• 75E37C2A-CCD1-460F-90FB-09532F859F57.jpeg
    75E37C2A-CCD1-460F-90FB-09532F859F57.jpeg
    105,4 KB · Görüntüleme: 43
Evet canım hayalet çizgiyi gördüm ben de. Ben hcg yapmıyorum biliyosun ama gündüz Lh yapmıştım böyle çıktı yine.

Yarın sabah hcg yapıcam ilk defa. Eklerim fotoyu size de. Adet olacakmış sızıları devam ediyor.

Size ne soracağım. Duphatson da kullanıyorum bu ay ilk defa. Kutunun son hapı kaldı. Burada hap bitince 3 günde adet olunur yazanlar olmuştu. Hapı kullanmaya devam etsem adetim sökülmez mi yani?

Anlamaya çalıştığım şu aslında adet sızım varya sanki erken gelecek gibi hissediyorum. Adet olacağım da hap mı engelliyor. Çok mu saçma düşündüm🙈😅
Duphatson bebeğin tutunmasını sağlayan bir ilaç aynı zamanda adeti de düzenlemekte onu kullanırken adet olunmuyor bittikten sonra 3 gün içinde adet olunuyor ve ben hamileykende kullanmaya devam etmiştim doktorum sürekli yazdı her işe yarıyor sanırım düşüncelerinizde haklısınız bence ☺️

Duphatson bebeğin tutunmasını sağlayan bir ilaç aynı zamanda adeti de düzenlemekte onu kullanırken adet olunmuyor bittikten sonra 3 gün içinde adet olunuyor ve ben hamileykende kullanmaya devam etmiştim doktorum sürekli yazdı her işe yarıyor sanırım düşüncelerinizde haklısınız bence ☺️
Teşekkür ederim ☺️ Aslında bat günüm perşembe. Son ilacı da sabah içicem adetimi geciktirmez bu durumda dimi 3 gün içinde adet olunuyorsa? İnşallah adet olmam tabi ama gebelik yoksa da geciksin istemem 🙄

Senin ki baya siliklesmis canım senin kaçıncı gündü.
Duphaston adeti geciktirir mi ya ne alaka bebiş tutunsun diye içiyoruz dusukte progesteron kullanırdım bebisin düşmesini engelleyemedi adeti nasıl engellesin bu garip 😅 içini rahat tut canım benim bugün bitti hap bitince başka içmiyoruz doktor sadece bir paket demişti sonra bekleriz

Senin ki baya siliklesmis canım senin kaçıncı gündü.
Duphaston adeti geciktirir mi ya ne alaka bebiş tutunsun diye içiyoruz dusukte progesteron kullanırdım bebisin düşmesini engelleyemedi adeti nasıl engellesin bu garip 😅 içini rahat tut canım benim bugün bitti hap bitince başka içmiyoruz doktor sadece bir paket demişti sonra bekleriz
İğne gününü saymazsak 10. Gün canım.

Ya ne bilim ilaç bitti 7 gün oldu adet olmadım kan testi yaptırdım o da negatif adetimi geciktirdi falan diye yazmış bir sürü kişi. Onların yalancısıyım 😂😂Belki de döngüleri uzun ilaca erken başladılar ondan da olabilir.

Benim zaten 24 eylüldü bat,iğneden sonraki günden başlayarak 14 sayınca 23 Eylül oluyor. Son 1 hapım kaldı yarın sabah içeceğim onu da

Canim ben daha test yapmadım cumartesi günü yapmıştım zaten . Hergun yapmıyorum valla yoruyor beni . Belki yarın yaparım yada salı günü 🤗

Yok kız Allah iyiliğini versin güldürdün gece gece 😅 dupbaston kullandım ben . Bitince 7-10 gün içinde adet oluyorsun bazıları biter bitmez bazıları 5 gün de bazıları da 10 günde adet oluyor doktorlar 10 gün içinde adet olursun diyor ve öyle de oluyor .

Bnm de igneden sonra 2. Günümdü bugün gaz sancim oldu bnm de
Sagda tek yumurtam bardi sağ tarafım da hassaslık var o yüzden

X