- 11 Eylül 2021
- 1.493
- 1.010
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Hayırlısı olsun canım benimde negatif çıktı . Boşver üzülme olacağı varsa olurSon testide yaptım kızlar iğnenin 11 günü ve nagatif erken gebelik testim gelsin Çarşamba yaparım bide
Bilmiyorum ya hiç öyle hamilelik gibi bir hissim kalmadı belki de o yüzdenHerkes negatiften sonra pozitif dönüyor ne bu umutsuzluk dur bakalım 14 güne kadar yolu var teste devam et
Insallah tutar . Bende bu ay beklemedeyim olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaparız demişti doktor insallah gerek kalmaz kaldı 7 günYarın sabahta esimle hastaneye gidicez aşılamam yapılacak bna da dua edin kızlar insallah tutar
Evet ilk 5 gün kasiklarda ağrı ve gaz sancısı oluyor yani bende öyle olmuştuArkadaşlar bugün iğnenin 2. Günü (Pazar günü yaptım). Cuma cumartesi pazar günü sol kasığımda ağrı vardı şuan hiç ağrı yok. Sizde böyle bisi yaşandı mi
Adetinizemi 7 gün varInsallah tutar . Bende bu ay beklemedeyim olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaparız demişti doktor insallah gerek kalmaz kaldı 7 gün
Benimde 8 gün oldu bende beklemedeyim öyleEvet . Çatlatma iğnesini olalı 9 gün oldu
Beklemek güzel insan acaba mı diyor ama kafamdan soruları atıp başka şeylere yöneliyorumBenimde 8 gün oldu bende beklemedeyim öyle
Şuan bi belirtim yok iğne vurulduktan iki üç gün sonra kasik ağrısı vardı okadar bakalım Hayırlısı olsun hakkimzda zor bı surec düşünmemek elde değil aklımdan biran olsun çıkmıyor yorucu .... Sizin ilk mı deneyiminiz sizde varmi belirti falanBeklemek güzel insan acaba mı diyor ama kafamdan soruları atıp başka şeylere yöneliyorumvar mı bi belirtiniz
Benim doktorum igneden sonra iki günde bir degerlendirin dedi kaçırmamaya calisiyoruz sizde devam edin bence ne zaman catlicagi belli olmaz diye düşünüyorumMrb kızlar bende 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum. 14 15 ve 16.günleri degerlendirebildik acaba az mı oldu. bugün 6 günüm sanki hiç bişey yokmuş gibi hissediyorum
Benim bu ikinci denemem ilki çok fenaydı yumurtam catlamamis igneyle , kiste dönüsmüştü kusmayla doktora gitmistim .Şuan bi belirtim yok iğne vurulduktan iki üç gün sonra kasik ağrısı vardı okadar bakalım Hayırlısı olsun hakkimzda zor bı surec düşünmemek elde değil aklımdan biran olsun çıkmıyor yorucu .... Sizin ilk mı deneyiminiz sizde varmi belirti falan
Benim bu ikinci denemem ilki çok fenaydı yumurtam catlamamis igneyle , kiste dönüsmüştü kusmayla doktora gitmistim .ilk zamanlar kasıklarim agrimisti ama simdi hic bir sey yok
Sizinde ilk bebeğiniz olucak sanırimBenim bu ikinci denemem ilki çok fenaydı yumurtam catlamamis igneyle , kiste dönüsmüştü kusmayla doktora gitmistim .ilk zamanlar kasıklarim agrimisti ama simdi hic bir sey yok
Hiç test yaptınız mı benim 8. Günüm çok merak ediyorum birazdan gidip alıp yapmayı düşünüyorumEvet . Çatlatma iğnesini olalı 9 gün oldu
Evet ilk bebeğim 3 yıllık evliyizSizinde ilk bebeğiniz olucak sanırim
Rabbim en kısa zamanda nasip eder insaAllahEvet ilk bebeğim 3 yıllık evliyiz
Hayır hiç yapmadım yapmayın bence beklemek daha güzel adetim gecince yapmayı düşünüyorumHiç test yaptınız mı benim 8. Günüm çok merak ediyorum birazdan gidip alıp yapmayı düşünüyorum
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim en kısa zamanda nasip eder insaAllah