- 3 Nisan 2021
- 1.036
- 778
-
- Konu Sahibi YogurtSever
14 gün kan verecem kesin olsun canım eşimde beklenti çok bu ay ilk ignemiz ya negatif olursa uzulmeyelim testte bir ışık görürsem hemen kan veririm inşallahAmin canım inşallah bence kanda gebelik baktır daha sağlıklı olur
Anladım canım hayirlisi olsun . Yaparsan test bizimle de paylas mutlaka14 gün kan verecem kesin olsun canım eşimde beklenti çok bu ay ilk ignemiz ya negatif olursa uzulmeyelim testte bir ışık görürsem hemen kan veririm inşallah
Yarın sabah atarım canm sende at birbirimize örnek olur hemAnladım canım hayirlisi olsun . Yaparsan test bizimle de paylas mutlaka
Olsun hayırlısı hic belli olmaz ben bir defa cift cizgiyi gördüm aynı adet belirtilerim vardı 4 gün geçikmisim aman diyordum adetim problemli gelecek kimyasal gebelikmiş ama belirtiler hiçte öyle tahmin ettiğimiz gibi olmuyor. Bu ay bence bir çoğumuza güzel haberler getirecekAynen canım inşallah hayırlı haberler alırız ama benim adet öncesi de beyaz akıntım oluyor o yüzden bende çok belirleyici değil . Büyük ihtimal tutmamistir . Adet öncesi usumelerim oluyor benim iki gündür usumelerim var o yüzden pek ümitli degilim
Canım seni merak ettim ya adet oldun mu test yaptırdın mıHadi hayırlı olsun. Benimde adet olduğumda aşılama hazırlıkları başlayacak
Olur canım yaparsam atarımYarın sabah atarım canm sende at birbirimize örnek olur hem
İnşallah canım hayırlısıyla olurOlsun hayırlısı hic belli olmaz ben bir defa cift cizgiyi gördüm aynı adet belirtilerim vardı 4 gün geçikmisim aman diyordum adetim problemli gelecek kimyasal gebelikmiş ama belirtiler hiçte öyle tahmin ettiğimiz gibi olmuyor. Bu ay bence bir çoğumuza güzel haberler getirecek
Bu akşam adet oldum canımCanım seni merak ettim ya adet oldun mu test yaptırdın mı
Çok üzüldüm canım ya insallah bi daha ki ay nasip olur sıkma canını allahtan ümit kesilmezBu akşam adet oldum canım
Yok canım sıkmıyorum doktorum çok moral verici konuşuyor.İnşallah sizler pozitif görürsünüz bu ayÇok üzüldüm canım ya insallah bi daha ki ay nasip olur sıkma canını allahtan ümit kesilmez
Canım çizgiyi gördüm ben ama kaçıncı dakikada çıktı? Erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi yanıltabiliyor bazen. Kaset testin varsa onu da yap istersen. İnşallah vardır14. Gün gebelik testi silik ama
10dk içinde çıktı. Testlere çok güvenemiyorum ama işte bir umutCanım çizgiyi gördüm ben ama kaçıncı dakikada çıktı? Erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi yanıltabiliyor bazen. Kaset testin varsa onu da yap istersen. İnşallah vardır
Çizgi belli inşallah vardır canm senin kaçıncı gün negatife dönmüştü14. Gün gebelik testi silik ama
Bize de haber ver mutlaka sonucu10dk içinde çıktı. Testlere çok güvenemiyorum ama işte bir umutbugün kan testi vericem bakalım inşallah
Ovulasyon testinde 10. Gün negatifti ama 11. Gün tekrar koyu çıktı 12. Gün yine silik bu şekilde oldu. Fakat kasık ağrım hala var ve ayıptır söylemesi gaz sancımda var. İğnenin ilk gününden beri, şiddetli değil hafifÇizgi belli inşallah vardır canm senin kaçıncı gün negatife dönmüştü
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur . Atarım tabiBize de haber ver mutlaka sonucuGüzel haberler gelsin inşallah
10 11 ve 12 günlerde erken gebelik testi mi yapmistin. Belirtilerin neler Benimde gaz sancım hala devam ediyor akıntım biraz azaldı göğüs ağrım hiç yok kasık ağrım var ama umutsuzluk oldu bugün ama seni görünce iyi geldi sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallahOvulasyon testinde 10. Gün negatifti ama 11. Gün tekrar koyu çıktı 12. Gün yine silik bu şekilde oldu. Fakat kasık ağrım hala var ve ayıptır söylemesi gaz sancımda var. İğnenin ilk gününden beri, şiddetli değil hafif
10. Ve 14. Gün.gebelik testi, Diğer günler ovulasyon testi yaptım.10. Günde yaptığım gebelik testi biraz daha görünüyordu sanırım iğnenin etkisindendi. Göğüs ağrısı geçen gün oldu o kadar ama herkeste aynı belirti olmuyor. Güzel düşünelim inşallah. İnşallah gebeliktir kan da bakılarak daha net olur. Onu da bugün görücez inşallah10 11 ve 12 günlerde erken gebelik testi mi yapmistin. Belirtilerin neler Benimde gaz sancım hala devam ediyor akıntım biraz azaldı göğüs ağrım hiç yok kasık ağrım var ama umutsuzluk oldu bugün ama seni görünce iyi geldi sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah