Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olsun hayırlısı hic belli olmaz ben bir defa cift cizgiyi gördüm aynı adet belirtilerim vardı 4 gün geçikmisim aman diyordum adetim problemli gelecek kimyasal gebelikmiş ama belirtiler hiçte öyle tahmin ettiğimiz gibi olmuyor. Bu ay bence bir çoğumuza güzel haberler getirecek

İnşallah canım hayırlısıyla olur

Bugün yaptığım test hayalet çizgi çıktı kızlar anlamadım ben bu işi lh testinde dalgalanma oluyorda hcgde de mi oluyor iğneden yoksa 8 gün gölge gibi çizgi vardı 9 gün gözle görülür silik pembeydi 10 gün hayalet çizgi vardı çok silik kamerada zor görünen bu ay olmadı sanırım

Eklentiler

• IMG_20210919_071509.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 54
Çizgi belli inşallah vardır canm senin kaçıncı gün negatife dönmüştü
Ovulasyon testinde 10. Gün negatifti ama 11. Gün tekrar koyu çıktı 12. Gün yine silik bu şekilde oldu. Fakat kasık ağrım hala var ve ayıptır söylemesi gaz sancımda var. İğnenin ilk gününden beri, şiddetli değil hafif

10 11 ve 12 günlerde erken gebelik testi mi yapmistin. Belirtilerin neler Benimde gaz sancım hala devam ediyor akıntım biraz azaldı göğüs ağrım hiç yok kasık ağrım var ama umutsuzluk oldu bugün ama seni görünce iyi geldi sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah

10. Ve 14. Gün.gebelik testi, Diğer günler ovulasyon testi yaptım.10. Günde yaptığım gebelik testi biraz daha görünüyordu sanırım iğnenin etkisindendi. Göğüs ağrısı geçen gün oldu o kadar ama herkeste aynı belirti olmuyor. Güzel düşünelim inşallah. İnşallah gebeliktir kan da bakılarak daha net olur. Onu da bugün görücez inşallah umutsuzluk hep oluyor. Benim ilk denemem , negatif olursa da üzülmem inşallah. Çünkü dua ettiysek kabul olacağına inanıyorum. Bugün olmazsa başka bir gün. Daha güzel şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…