Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10 Eylül'de oldum o günü de sayıyorum ben 9 günüm
Ben senden bir gün sonra yani 11 Eylül'de yapmışım canım. Bugün yaptığım test bu işte
IMG_20210918_151041.jpg

Benim negatife Donmeye başladı hayalet çizgi var sadece o da geçer bir iki güne . Ama sen neden bu kadar test yapıyorsun ki günde bir tane yapsan da yeter
haklisin yapmamalıyım ama bu sefer çok uzun süre koyu renkte kaldığı için acaba hamile olabilirmiyim diyerekten sürekli test yaptım, bi daha da böyle test yapmicam, gercekten yorucu ve yipratici oluyor

haklisin yapmamalıyım ama bu sefer çok uzun süre koyu renkte kaldığı için acaba hamile olabilirmiyim diyerekten sürekli test yaptım, bi daha da böyle test yapmicam, gercekten yorucu ve yipratici oluyor
En azından sabah akşam değil 2 günde bir yap daha net ve kesin olur bence 🤗

Beyaz akıntı bende de var beklemedeyiz bakalım sonuçları söylersiniz 😊
Aynen canım inşallah hayırlı haberler alırız ama benim adet öncesi de beyaz akıntım oluyor o yüzden bende çok belirleyici değil . Büyük ihtimal tutmamistir . Adet öncesi usumelerim oluyor benim iki gündür usumelerim var o yüzden pek ümitli degilim 🤗

En azından sabah akşam değil 2 günde bir yap daha net ve kesin olur bence
Canım napmışsın ya kendine bu kadar stres yaptırma. Çok erken başlamışsın teste bir de günde 2 tane.. ilk iğnen mi senin de? Ne kadar süredir deniyorsunuz
yok ilk iğnem değil bu ikinci. evet farkındayım çok fazla test yaptım. heralde bi dahiki ay adet günümü beklerim.

koyulaşmış insallah hamilesindir :)))
Yarın belli olur daha silik çıkarsa bişey yoktur koyulaşma olursa bı umut var ayın 28 evlilik yıldönümumuz kızlar inşallah bu ay iyi haber alırız çünkü psikolojik olarak yıprandım benim bir dusugum var bizle kim önce hamile kalır diye yarışa giren bı akrabamiz hamile yanımda sürekli hamilelikten söz ettiler morelim bozuldu bu konuda hassasım kimsenin kötülüğünü istemem ben onlar aksine gebelik haberine sevinmiştim tebrik ettim ama herkes farklı rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

X