- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Aynen öyle canım. Benim de aklımda adet gününe kadar test yapmamak vardı ama dayanamayacak gibiyim pzt yapabilirim. Perşembe bat günüm normalde.Bence adet günün geçmesini bekleyelim ben hiç bakmayacağım gebelik testine en azından adetim 1 -2 gün geçsin çok erken davranıyoruz bence
Anladim canim evet geçmiş baya sen de bi kan testi yap o zaman yakın zamandaYok canım onu demek istemedim ben. Çatlatma iğnesinin etkisini takip etmek için ovülasyon testi yapmaya devam ediyordum da ondan bahsediyorum. Yumurtlama dönemi değil şu an. İğne gününden itibaren testlerim böyle bak. İğne etkisiyle Lh da silikleşmiyordu bugün epey etkisi geçmiş gibi
Ben iğnenin etkisinin geçip geçmediğini anlamak için test yapıyordum . İgnede gebelik hormonu var ondan dolayı pozitif çıkartıyor negatife dönünce vücuttan atılmış demek oluyor diye gebelik testini yapıyordum . Zaten 10 günde de etkisi geçer diyen doktorlar da var. Kişiden kişiye değişiyor etki süresiAynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz. Çok erken yapmadınız mı testi ?
Ben çok sabırsızim bekleyemem valla . Varsa birşeyler çıkar diye düşünüyorumBence adet günün geçmesini bekleyelim ben hiç bakmayacağım gebelik testine en azından adetim 1 -2 gün geçsin çok erken davranıyoruz bence
Yaparsan bize de haber ver canımAynen öyle canım. Benim de aklımda adet gününe kadar test yapmamak vardı ama dayanamayacak gibiyim pzt yapabilirim. Perşembe bat günüm normalde.
Ama zaten önemli olan tarihler iğne günü ile birlikte o 3 gün değil mi? 4-5 gündür bizde de bir hareket yok. Sen çatlama zamanını değerlendirdiysen sıkıntı yok :) ama birden fazla yumurtan vardıysa tabi bir süre daha değerlendirmek faydalı olurmuş. Nasip her şey bir noktada bakalım neler olacakYaparsan bize de haber ver canım. Senin bat yakınmış benim bat 30 Eylül ama bu saatten sonra tutacağını sanmıyorum . İğneden sonra sadece 2 gün yaptık . 4 - 5 gündür yapamadık . En verimli zamanları kaçırdım yani. O yüzden testi yaparım beklemenin bir mantığı yok
Bende normalde sabırsızımdır bu huyumdan sebep evde gebelik testi bulundurmuyorumBen çok sabırsızim bekleyemem valla . Varsa birşeyler çıkar diye düşünüyorum
Benimde 6. GünümKızlar bişey soracam iğne olalı 9 gün oldu ama çok affedersiniz çok gaz ve gaz sancım var geçmiyor testler negatife döndü ama hala iğne etkisi mi bu sizde de var mi
2 adet yumurtam vardı . Biz iğne günü yapmadık iğne sonrası 2 gün sadece. Doktor 2 gün üst üste sonra bir hafta gün aşırı dedi . Biz de 2 günden sonrası yoktu malesef . Bakalım nasip artık dediğin gibi .Ama zaten önemli olan tarihler iğne günü ile birlikte o 3 gün değil mi? 4-5 gündür bizde de bir hareket yok. Sen çatlama zamanını değerlendirdiysen sıkıntı yok :) ama birden fazla yumurtan vardıysa tabi bir süre daha değerlendirmek faydalı olurmuş. Nasip her şey bir noktada bakalım neler olacak
Yok hiçbir belirtim kalmadı . Sadece ara ara sol kasıkta rahimin bulunduğu tarafta kalp gibi birşey atıyor üç gündür de beyaz akıntım var o kadarBende normalde sabırsızımdır bu huyumdan sebep evde gebelik testi bulundurmuyorumbu arada biraz kafaya takmamaya çalıştım sürekli geziyorum . Belirti var mı peki kasık ağrılarım var ufaktan
Olabilir canim . Bende de öyle olmuştu şuan birşey yok amaKızlar bişey soracam iğne olalı 9 gün oldu ama çok affedersiniz çok gaz ve gaz sancım var geçmiyor testler negatife döndü ama hala iğne etkisi mi bu sizde de var mi
Ne zaman bitecek acaba sol kasigimda da ağrı devam ediyor bakalım neler olacak canımBenimde 6. Günümevet bende de gaz oluyor sanırım normal bişey
İğne sonrası Kaçıncı gününNe zaman bitecek acaba sol kasigimda da ağrı devam ediyor bakalım neler olacak canım
Canım senin kaçıncı gün oldu kusura bakma hatırlayamadım sanki günümüz yakındı senle de ve gebelik testi yapıyorsan atar mısın sende nasıl bakayımOlabilir canim . Bende de öyle olmuştu şuan birşey yok ama
10 Eylül'de oldum o günü de sayıyorum ben 9 günümİğne sonrası Kaçıncı günün
benim de iğneden sonra 8.günüm ama hala testlerim pozitif cikiyor. sabah akşam test yapıyorum vallah çok yoruldum.Kızlar bişey soracam iğne olalı 9 gün oldu ama çok affedersiniz çok gaz ve gaz sancım var geçmiyor testler negatife döndü ama hala iğne etkisi mi bu sizde de var mi
bende 10 eylül de oldum10 Eylül'de oldum o günü de sayıyorum ben 9 günüm
Ben paylaşmıştım gebelik testlerimi negatife Donmeye başladı . 11 Eylül'de çatlatma iğnesi olmuştum . İğne gününü de sayarsak 8. Günüm bugünCanım senin kaçıncı gün oldu kusura bakma hatırlayamadım sanki günümüz yakındı senle de ve gebelik testi yapıyorsan atar mısın sende nasıl bakayım
İnşallah çok güzel sonuçlar alırızNe zaman bitecek acaba sol kasigimda da ağrı devam ediyor bakalım neler olacak canım