Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladim canim evet geçmiş baya sen de bi kan testi yap o zaman yakın zamanda

Aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz. Çok erken yapmadınız mı testi ?
Ben iğnenin etkisinin geçip geçmediğini anlamak için test yapıyordum . İgnede gebelik hormonu var ondan dolayı pozitif çıkartıyor negatife dönünce vücuttan atılmış demek oluyor diye gebelik testini yapıyordum . Zaten 10 günde de etkisi geçer diyen doktorlar da var. Kişiden kişiye değişiyor etki süresi

Aynen öyle canım. Benim de aklımda adet gününe kadar test yapmamak vardı ama dayanamayacak gibiyim pzt yapabilirim. Perşembe bat günüm normalde.
Yaparsan bize de haber ver canım . Senin bat yakınmış benim bat 30 Eylül ama bu saatten sonra tutacağını sanmıyorum . İğneden sonra sadece 2 gün yaptık . 4 - 5 gündür yapamadık . En verimli zamanları kaçırdım yani. O yüzden testi yaparım beklemenin bir mantığı yok

Ama zaten önemli olan tarihler iğne günü ile birlikte o 3 gün değil mi? 4-5 gündür bizde de bir hareket yok. Sen çatlama zamanını değerlendirdiysen sıkıntı yok :) ama birden fazla yumurtan vardıysa tabi bir süre daha değerlendirmek faydalı olurmuş. Nasip her şey bir noktada bakalım neler olacak

Kızlar bişey soracam iğne olalı 9 gün oldu ama çok affedersiniz çok gaz ve gaz sancım var geçmiyor testler negatife döndü ama hala iğne etkisi mi bu sizde de var mi

2 adet yumurtam vardı . Biz iğne günü yapmadık iğne sonrası 2 gün sadece. Doktor 2 gün üst üste sonra bir hafta gün aşırı dedi . Biz de 2 günden sonrası yoktu malesef . Bakalım nasip artık dediğin gibi .

Bende normalde sabırsızımdır bu huyumdan sebep evde gebelik testi bulundurmuyorum bu arada biraz kafaya takmamaya çalıştım sürekli geziyorum . Belirti var mı peki kasık ağrılarım var ufaktan
Yok hiçbir belirtim kalmadı . Sadece ara ara sol kasıkta rahimin bulunduğu tarafta kalp gibi birşey atıyor üç gündür de beyaz akıntım var o kadar

Kızlar bişey soracam iğne olalı 9 gün oldu ama çok affedersiniz çok gaz ve gaz sancım var geçmiyor testler negatife döndü ama hala iğne etkisi mi bu sizde de var mi
benim de iğneden sonra 8.günüm ama hala testlerim pozitif cikiyor. sabah akşam test yapıyorum vallah çok yoruldum.

Canım senin kaçıncı gün oldu kusura bakma hatırlayamadım sanki günümüz yakındı senle de ve gebelik testi yapıyorsan atar mısın sende nasıl bakayım
Ben paylaşmıştım gebelik testlerimi negatife Donmeye başladı . 11 Eylül'de çatlatma iğnesi olmuştum . İğne gününü de sayarsak 8. Günüm bugün

Ne zaman bitecek acaba sol kasigimda da ağrı devam ediyor bakalım neler olacak canım
İnşallah çok güzel sonuçlar alırız Ben daha önce çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım şubat ayında o zaman aşırı göğüs hassasiyetim olmuştu yani hatta acıyordu hamilelik belirtisi bir onu hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…