Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
IMG_20210918_151223.jpg

Toplamda yaptığım testlerin karşılaştırması böyle

Evet canım hayalet çizgi var etkisi henüz geçmemiş gibi duruyor
Evet çok az gözüküyor testte de çok koyu olmamakla beraber gözüküyor . Bir hemşire test yapılan günü de say etkesinin geçtiği günü öğrenmek için demişti eğer öyle yaparsam 8. Gün olacak iğne gününü saymazsak 7. Gün

Acaba kan testini ne zaman yapsam net sonuç öğrenirim . Yani pazartesiye kadar hepten silinmiş olur o çizgi de . Pazartesi gidip kan testi yapsam mı acaba 🙄

Evet çok az gözüküyor testte de çok koyu olmamakla beraber gözüküyor . Bir hemşire test yapılan günü de say etkesinin geçtiği günü öğrenmek için demişti eğer öyle yaparsam 8. Gün olacak iğne gününü saymazsak 7. Gün
Ben hcg testi yapmadım sanırım pzt yapmaya başlayacağım pzt iğne gününü sayarsak 12. Gün olacak. Çizgi çıkarsa koyulaşıyor mu diye bakarım. Çıkmazsa da çizgi görmeyi umut ederim bata kadar..nedense içimde tutmadı gibi bir his var🥺

Acaba kan testini ne zaman yapsam net sonuç öğrenirim . Yani pazartesiye kadar hepten silinmiş olur o çizgi de . Pazartesi gidip kan testi yapsam mı acaba 🙄
Bende 10 Eylül'de iğne oldum ben iğne gününden sayıyorum hergun test yapiyorum dün negatif gibiydi tekrar koyulasacak mi negatif mi kalacak bakalım

Eklentiler

• IMG_20210918_083752.jpg
    IMG_20210918_083752.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 45
Ben hcg testi yapmadım sanırım pzt yapmaya başlayacağım pzt iğne gününü sayarsak 12. Gün olacak. Çizgi çıkarsa koyulaşıyor mu diye bakarım. Çıkmazsa da çizgi görmeyi umut ederim bata kadar..nedense içimde tutmadı gibi bir his var🥺
Valla ne yalan söyleyeyim benim de tutmadı diye bir his var içimde 🥺 o yüzden dayanamayıp yapıyordum hiç azalma olmadan koyulaşma varsa da vardır diye düşünüyordum ama git gide tek çizgiyi göreceğime daha çok inanıyorum şuan 🥺

Bende 10 Eylül'de iğne oldum ben iğne gününden sayıyorum hergun test yapiyorum dün negatif gibiydi tekrar koyulasacak mi negatif mi kalacak bakalım
Yani 16 Eylül'de hayalet çizgi varmış ama son iki testinde Tamamen negatif duruyor . Hakkında hayırlısı olsun . Allah hepimize hayırlı evlat nasip eder inşallah 🙏

Kızlar Lh iyice silikleşti dün bir öncekine göre bir tık koyulaşmıştı ama bugün daha silik. Sizce iğne etkisi geçmiş midir artık? Bezgininsan Bezgininsan Nazura Nazura

Eklentiler

• C5735AD8-C0D1-495B-829F-94B00D97AB35.jpeg
    C5735AD8-C0D1-495B-829F-94B00D97AB35.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 45
Gecmistir canım benim testler negatife döndü senle aramızda birgün var sende iğne etkisini gecirmissindir
Şimdi de kafayı neye taktım biliyor musun? Gebelik olunca ovü koyulaşıyor diyolarya benim silikleşti o zaman yok mu 😬 5 gün var bata olsaydı çıkar mıydı acaba övüde de

Olumsuz düşünmeyin bence forumlarda okumuştum 11. Gün hayalet çizgi görebiliyorlar ve gebelik olabiliyor pazartesi 12.gün kan testinde çıkar sanırım yada testte koyulaşmış olur dilerim hamilesinizdir 🌼

Şimdi de kafayı neye taktım biliyor musun? Gebelik olunca ovü koyulaşıyor diyolarya benim silikleşti o zaman yok mu 😬 5 gün var bata olsaydı çıkar mıydı acaba övüde de
Canım bugüne kadar koyuydu çünkü iğne etkisi coktu şimdide gebelikten yavaş yavaş bir artış olursa öyle birden çok koyulaşmaz lh testi kızlardan hatirladigim beta 50 60 ile lh yumurtlamaya yakın bı koyulaşma gösteriyordu o yüzden sıkma canını daha erken 🌼

Kaçıncı gününde kan vereceksin doktor 10 günden sonra etksii geçer deyip durdu su gün kanda baktır demedi
İğne olduğum günü de sayarsak pazartesi günü 10. Gün olacak . Ben dayanamam çatlarim meraktan gidip aile hekiminden kan testi yaptıracam zaten eğer gebelik gibi bir değer çıkarsa tekrar yaptırırım testi .

Bence adet günün geçmesini bekleyelim ben hiç bakmayacağım gebelik testine en azından adetim 1 -2 gün geçsin çok erken davranıyoruz bence

Canım siliklesmisse yumurtlama gerçekleşmiş demek oluyor bildiğim kadarıyla yani yumurtan çatlamış ovulasyon gerçekleşmiş
Yok canım onu demek istemedim ben. Çatlatma iğnesinin etkisini takip etmek için ovülasyon testi yapmaya devam ediyordum da ondan bahsediyorum. Yumurtlama dönemi değil şu an. İğne gününden itibaren testlerim böyle bak. İğne etkisiyle Lh da silikleşmiyordu bugün epey etkisi geçmiş gibi

Eklentiler

• 3948E545-5AD8-4AD6-AD26-CB2AE889614C.jpeg
    3948E545-5AD8-4AD6-AD26-CB2AE889614C.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 21
X