Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende öyle tahmin ediyorum, doktorum 15 gün sonra adet olsan da olmasan da gel demişti, yani gebelik yoksa ve problem yoksa 15 gün sonra adet olması lazım
Çatlamadan mi yoksa iğneden sonra 15 gün sonra mi gel dedi canım

Merhaba, ben de 1.5 yıldır çocuk istiyorum Polikistik over var doktor Femara kullandırmaya başladı cumartesi günü bitti ilaç doktor evden takip etmemi söyledi ovilasyon testi ile takip.. Cumartesi günü merak edip ovilasyon testi yaptım 2 ci cizgi çok değil ama koyuydu pazar günü daha koyuydu, pazartesi günü 2.çizgi silikleşti şimdi yumurta oluşup çatladımı anlamadım. Bu kadar çabuk etki etmemiştir dimi

Canım ilacın bitince genelde yeterli büyüklüğe ulaşmış oluyor pazar günü ve pazartesiyi degerlendirdinmi en önemli o 2 gün oluyor hatta cumartesi de sayılabilir yumurtan oluşup çatlamış evet canım

Cumartesi ve pazar değerlendirdik canim ama pazartesi günü eşim uyudu çok sinirlendim çok üzüldüm açıkcası o günün heba olmasına

Cumartesi ve pazar değerlendirdik canim ama pazartesi günü eşim uyudu çok sinirlendim çok üzüldüm açıkcası o günün heba olmasına
Olsun iki gun de iyi canım bundan sonra da gün aşırı dikkat etmeye çalış inşallah olacaksa Rabbim denk getirmiştir üzülme

Kizlar sol kasigimda hafif batma seklinde agri olustu dun geceden beride bulantim var ama kuscak kadar diil lavaboya gittim az once koyu lekelenmem olmus hic bisi anlamadim yolunda gitmeyen bisimi oldu yoksa

Kizlar sol kasigimda hafif batma seklinde agri olustu dun geceden beride bulantim var ama kuscak kadar diil lavaboya gittim az once koyu lekelenmem olmus hic bisi anlamadim yolunda gitmeyen bisimi oldu yoksa
Canım kaçıncı günündü iğnenin yan etkileri oluyor bazen öyle bisey olanilir

Lekelenme değil de mide bulantısı bende de yaptı ya işim gereği araçla yolculuk yapıyorum gün içinde. Mahvoluyorum

Aynen canim baska seylerle mesgul etmeliyiz kendimizi kime sorsam ya tedaviyi biraktigi an hamile kalmis ya da hic onemsemedigi kafasindan attigi an kalmis
Bende hep böyle duyuyorum mesela ise başlamış kalmış evini taşıyormuş o ay onunla uğraşırken kalmış ya da tatile gitmiş kalmış herşey kafada bitiyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…