- 14 Eylül 2021
- 61
- 27
- Konu Sahibi YogurtSever
Oluruna birak ben bu ay hic onemsemedim bakalim nolcak ilk denemem zatenbu arada clife macun kullanıyorum yumurtlama masajı yapıyorum çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluruna birak ben bu ay hic onemsemedim bakalim nolcak ilk denemem zatenbu arada clife macun kullanıyorum yumurtlama masajı yapıyorum çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe olmuyo
en iyisi düşünüp stres yapmamakta o da olmuyoOluruna birak ben bu ay hic onemsemedim bakalim nolcak ilk denemem zaten
Corum canim kiminde hafif oluo pco benim bir arkadasimdadabole hafif vardı kendilihinden hamile kaldiHangi şehirdesin canım? Benim de sağ yumurtalıkta pcos görünümü varmış ama düzenli adet gördüğüm ve bir kez gebelik oluştuğu için çok kafaya takma dediler
Ayy hadi inşallah hayırlı haberler gelsin canım haber ver bize deEvet yukardan aşağıya 10. Günden itibren yarın kan vereceğim inşallah ya
Canım adet olmadım benim değişiyor zaten adet olacağım günler yumurtlamaya göre. Çatlamadan 2 hafta sonra adet olunuyor diye biliyorum. Yarın adet olmam lazım çünkü 2 eylülde iğneden sebep çatlama olmuştur. Sende ne var ne yok canım YogurtSeverhaileyy canım naptın nasılsın var mı bi değişiklik
Canım eğer öyleyse benim de cuma olmam lazım normal zamanda bu gun ya da yarın olmam lazım suanlik ara ara adet belirtileri devam ediyor canım benim inşallah olmayız ikimizde bi daha teSt yaptın mı canımCanım adet olmadım benim değişiyor zaten adet olacağım günler yumurtlamaya göre. Çatlamadan 2 hafta sonra adet olunuyor diye biliyorum. Yarın adet olmam lazım çünkü 2 eylülde iğneden sebep çatlama olmuştur. Sende ne var ne yok canım YogurtSever
Kuzum ben burdan öğrendiğim kadarıyla çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diye biliyorum. Bende de adet belirtileri var, sağ kasık ağrısı oldu kısa süreli. En son dün akşam yapmıştım negatif çıktı. Cumartesi doktor randevum var zaten. Hayırlısıysa sağlıklı olacaksa nasip olsun inşallah hepimizeCanım eğer öyleyse benim de cuma olmam lazım normal zamanda bu gun ya da yarın olmam lazım suanlik ara ara adet belirtileri devam ediyor canım benim inşallah olmayız ikimizde bi daha teSt yaptın mı canım
Amin inşallah kuzucum ben cuma olmazsam test yapayım o zaman canım. Akintin falan varmı peki .Kuzum ben burdan öğrendiğim kadarıyla çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diye biliyorum. Bende de adet belirtileri var, sağ kasık ağrısı oldu kısa süreli. En son dün akşam yapmıştım negatif çıktı. Cumartesi doktor randevum var zaten. Hayırlısıysa sağlıklı olacaksa nasip olsun inşallah hepimize
Aynen canım cuma olmazsan yap. Akıntım var ama benim adet önceside akıntım oluyor. Sende kasık ağrısıAmin inşallah kuzucum ben cuma olmazsam test yapayım o zaman canım. Akintin falan varmı peki .
Akintin nasıl kuzum benimde akintim çok beyaz bir akinti kaşık agrım da var ara ara oluyorAynen canım cuma olmazsan yap. Akıntım var ama benim adet önceside akıntım oluyor. Sende kasık ağrısı
Benimde beyaz-şeffaf bazen su gibi canım, ama bende adet öncesi böyle oluyor ben akıntıya kendi vücudumda pek güvenmiyorum. Sende böyle olmuyorsa normalde inşallah hamileliktendirAkintin nasıl kuzum benimde akintim çok beyaz bir akinti kaşık agrım da var ara ara oluyor
Inşallah canım bende bu kadar olmuyordu eğer iğne ve ilaçların etkisi değilse ya fa yumurtlama fazla oldugu için değilse canım inşallah hamileliktendir❤Benimde beyaz-şeffaf bazen su gibi canım, ama bende adet öncesi böyle oluyor ben akıntıya kendi vücudumda pek güvenmiyorum. Sende böyle olmuyorsa normalde inşallah hamileliktendir
İnşallah kuzucum güzel haberler bekliyorum sendenInşallah canım bende bu kadar olmuyordu eğer iğne ve ilaçların etkisi değilse ya fa yumurtlama fazla oldugu için değilse canım inşallah hamileliktendir❤
Inşallah canım benim ya ❤İnşallah kuzucum güzel haberler bekliyorum senden
Pco var bende deKızlar sizin ne gibi sorunlardan dolayi olmuyor çocuk
Bende öyle tahmin ediyorum, doktorum 15 gün sonra adet olsan da olmasan da gel demişti, yani gebelik yoksa ve problem yoksa 15 gün sonra adet olması lazımKuzum ben burdan öğrendiğim kadarıyla çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diye biliyorum. Bende de adet belirtileri var, sağ kasık ağrısı oldu kısa süreli. En son dün akşam yapmıştım negatif çıktı. Cumartesi doktor randevum var zaten. Hayırlısıysa sağlıklı olacaksa nasip olsun inşallah hepimize
Evet Senin ne zaman bat tarihinBende öyle tahmin ediyorum, doktorum 15 gün sonra adet olsan da olmasan da gel demişti, yani gebelik yoksa ve problem yoksa 15 gün sonra adet olması lazım
Pco var bende