Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah onu daha rahat yasarsın canım başta biraz böyle etkiler oluyor o yüzden insan hamile olup olmadığını anlayamıyor adet belirtileriyle de benziyor sonlara doğru hiç anlamıyosun çok garip
Dua edelim lutfen birbirimize insallah pozitif olur 10 günüm kaldi

Eki Görüntüle 2916534 Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 10.gun 11. Gun 12. Gun ve bugün 13. Gun sizce iğnenin etkisi mi hala yoksa var mı
Canım yukarfan aşağıya doğruysa sanki koyulaşma artmış gibi gördüm ben bence hamilesin diğer türlü baya silinmesi gerekirdi ınsallah hamilesindir canım

Kızlar sizin ne gibi sorunlardan dolayi olmuyor çocuk

Kızlar sizin ne gibi sorunlardan dolayi olmuyor çocuk
Ben ilk gebeliğimde 3. Denemede gebe kalmıştım ama düşük oldu canım kürtaj sonrası 2. Denemem bu ay. Aslında bir tedavi uygulanmadı şu an kendiliğinden oluşan bir yumurtam var doktor çatlamaz diye sanırım iğne verdi. İlk iğne deneyimim. Ama eğer gebelik olmazsa önümüzdeki ay yumurta takibine başlıcam en azından 2 yumurta oluşursa şans yüksek olur

Ne guzel kendiliginden olusmasida buyuk sans bendede polikistik over var yumurtlama olmuyor ama gittigim doktor alaninda birinci sehirde olmayana senin sansin yok diyip ankaraya gonderiyormus bana bakti ultrasonla sen gebe kalirsin dedi cok sewindim

klomen kullanıyorum ve ovulasyon takibi yapıyorum. 17mm oluyo max. yumurtam
Bende bu ay 1 kutu kullandim 12 mm de kaldi 2 yumurta oldu sonra 1 kutu daha kullandim dozunu artirdik o da 13 mm olmus doktorum sen 4 gun sonra gel adet gordurelim dedi gittim bakti ki 2 tane 17mm 19 mm yumurtam olmus kendide sasirdi hemen igne yapalim dedi nazli gelismis yumurtam allahtan umut kesilmiyor gidene kadar arabada hep dua ettim

Ne guzel kendiliginden olusmasida buyuk sans bendede polikistik over var yumurtlama olmuyor ama gittigim doktor alaninda birinci sehirde olmayana senin sansin yok diyip ankaraya gonderiyormus bana bakti ultrasonla sen gebe kalirsin dedi cok sewindim
Hangi şehirdesin canım? Benim de sağ yumurtalıkta pcos görünümü varmış ama düzenli adet gördüğüm ve bir kez gebelik oluştuğu için çok kafaya takma dediler

inşallah güzel sonuçlar alırız benım bugun tam bir hafta oldu kasıklarıma baskı yapılıyomuş gibi bir ağrı var iki gündür. inşallah yerleşme ağrısı gibi birşeydir

bu arada clife macun kullanıyorum yumurtlama masajı yapıyorum çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…