- 9 Eylül 2021
- 63
- 41
- 31
- Konu Sahibi YogurtSever
Rabbim güzel haberler almanı ve sevdiklerinle paylaşmanı nasip etsin inşallah benim de 5 gün var ilk tedavim inşallah güzel sonuçlar alırım. AlırızBenim yarın 15 bakalım ne olacak canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim güzel haberler almanı ve sevdiklerinle paylaşmanı nasip etsin inşallah benim de 5 gün var ilk tedavim inşallah güzel sonuçlar alırım. AlırızBenim yarın 15 bakalım ne olacak canım
Amin inşallah canım benimki de ilk 5 günün az kalmış çabuk geçiyor ınsallah sende güzel haberler alırsın sağlıkla huzurlaRabbim güzel haberler almanı ve sevdiklerinle paylaşmanı nasip etsin inşallah benim de 5 gün var ilk tedavim inşallah güzel sonuçlar alırım. Alırız
Bize haber wer canimmBenim yarın 15 bakalım ne olacak canım
Tabiki canım eşimden önce sizin haberiniz olacak muhtemelenBize haber wer canimm
İnşallahAmin inşallah canım benimki de ilk 5 günün az kalmış çabuk geçiyor ınsallah sende güzel haberler alırsın sağlıkla huzurla
AynenTabiki canım eşimden önce sizin haberiniz olacak muhtemelen
Bana verdi ama ben ilaç içmeyi sevmiyorum canım hepsini icmedim şuan da da içmiyorumHanımlar bu donemde glifor kullanan var mi?
Lekelenme değil de mide bulantısı bende de yaptı ya işim gereği araçla yolculuk yapıyorum gün içinde. Mahvoluyorum
Ben kullanıyorum doktorum vermişti 3 ay kullan dedi hem glifor hem folik asit kullanıyorum . Gliforu sabah kahvaltı sonrası folik asiti uyumadan önce içip uyuyorumHanımlar bu donemde glifor kullanan var mi?
Bulantı bende de oldu iğne sonrası 4. Günüm bugün ama bende iğne sonrası 2 gün bulantı olmuştu . Lekelenme için birşey diyemem ama doktoruna danış istersenKizlar sol kasigimda hafif batma seklinde agri olustu dun geceden beride bulantim var ama kuscak kadar diil lavaboya gittim az once koyu lekelenmem olmus hic bisi anlamadim yolunda gitmeyen bisimi oldu yoksa
Sadece bugun we cok az oldu lekelenme baska olmadi ama kokulara karsi hassasiyet fazlaBulantı bende de oldu iğne sonrası 4. Günüm bugün ama bende iğne sonrası 2 gün bulantı olmuştu . Lekelenme için birşey diyemem ama doktoruna danış istersen
Pcoyu azaltirmis gliforBen kullanıyorum doktorum vermişti 3 ay kullan dedi hem glifor hem folik asit kullanıyorum . Gliforu sabah kahvaltı sonrası folik asiti uyumadan önce içip uyuyorum
Ben sordum canım bana doktorum dedi ki pko senin saçın ağzın burnun gibi bisey o seninle bir ömür gider demişti ama bilmiyorum hic arastirmadimPcoyu azaltirmis glifor
Ewet ole ama etkilerini azaltiyor yumurtayi kalotelestirior kuzumBen sordum canım bana doktorum dedi ki pko senin saçın ağzın burnun gibi bisey o seninle bir ömür gider demişti ama bilmiyorum hic arastirmadim
Evet zayıflattığı için geçen ay test yaptım geçmiş duruyorduPcoyu azaltirmis glifor
Ne testi anlayamadımEvet zayıflattığı için geçen ay test yaptım geçmiş duruyordu
Bende ilaç içmeyi hiç sevmiyorum canım her şeyin doğalını yapmaya çalışıyorum çok az içtim sonra onu da bıraktımEwet ole ama etkilerini azaltiyor yumurtayi kalotelestirior kuzum
Canım senin baya koyu çıkıyor normalde silik oluyor siliklesmemesi de değişik hamilelik vardır ınsallah iyi düşünelim doktoruna sorabilirsin istersenmerhaba arkadaslar, 6 gun once catlatma ignesi oldum, ertesi günü başlayarak hergun test yatım, testlerim bir turlu silikleşmiyor. bunu yasayan vardi acaba? gecen ay 8. günümde tamamen negatiftiEki Görüntüle 2916990
Pcos için kan testi yapıyorsun ya hormon testleri . Hormon testlerim düzelmiştiNe testi anlayamadım