Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim güzel haberler almanı ve sevdiklerinle paylaşmanı nasip etsin inşallah 😊 benim de 5 gün var ilk tedavim inşallah güzel sonuçlar alırım. Alırız😊😇
Amin inşallah canım benimki de ilk 5 günün az kalmış çabuk geçiyor ınsallah sende güzel haberler alırsın sağlıkla huzurla 🤗😍

Lekelenme değil de mide bulantısı bende de yaptı ya işim gereği araçla yolculuk yapıyorum gün içinde. Mahvoluyorum 🤦🏼‍♀️

Hanımlar bu donemde glifor kullanan var mi?
Ben kullanıyorum doktorum vermişti 3 ay kullan dedi hem glifor hem folik asit kullanıyorum . Gliforu sabah kahvaltı sonrası folik asiti uyumadan önce içip uyuyorum

Kizlar sol kasigimda hafif batma seklinde agri olustu dun geceden beride bulantim var ama kuscak kadar diil lavaboya gittim az once koyu lekelenmem olmus hic bisi anlamadim yolunda gitmeyen bisimi oldu yoksa
Bulantı bende de oldu iğne sonrası 4. Günüm bugün ama bende iğne sonrası 2 gün bulantı olmuştu . Lekelenme için birşey diyemem ama doktoruna danış istersen

Bulantı bende de oldu iğne sonrası 4. Günüm bugün ama bende iğne sonrası 2 gün bulantı olmuştu . Lekelenme için birşey diyemem ama doktoruna danış istersen
Sadece bugun we cok az oldu lekelenme baska olmadi ama kokulara karsi hassasiyet fazla

merhaba arkadaslar, 6 gun once catlatma ignesi oldum, ertesi günü başlayarak hergun test yatım, testlerim bir turlu silikleşmiyor. bunu yasayan vardi acaba? gecen ay 8. günümde tamamen negatifti
Unknown.jpeg

merhaba arkadaslar, 6 gun once catlatma ignesi oldum, ertesi günü başlayarak hergun test yatım, testlerim bir turlu silikleşmiyor. bunu yasayan vardi acaba? gecen ay 8. günümde tamamen negatiftiEki Görüntüle 2916990
Canım senin baya koyu çıkıyor normalde silik oluyor siliklesmemesi de değişik hamilelik vardır ınsallah iyi düşünelim doktoruna sorabilirsin istersen

X