- 9 Temmuz 2018
- 89
- 127
- 43
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.521
İlk doktorum hastaneden ayrıldı canım şuan farklı doktorum tedavide farklı ilerliyor eğer buda olmazsa bu hastaneyi tercih etmicem zaten inşallah gerek kalmazBaska doktora gittinizmi tranafer esnasında nasıl söylüyolar bunu? Dondurmazdınız baştan. Tedavi olurdunuz cok anlamsız geldi şuan bana bu yapılan bence doktor değiştirmelisiniz. Vallahı rabbim tek yumurtayla ol derse oldurur kaliteli olmasıda lazım tabikide ama önce sizde tetbir almalısınız lütfen doktor değiştirip baska yere gözükmelisiniz yada gözüktünğzmü
Amin canım benim Allah razı olsunCanım benim Rabbim yardımcın olsun inşallahSürecin çok ama çok güzel geçsin Sağlıkla alacaksın yavrularını kucağına biliyorum
Amin canım inşaAllahAllahım inşallah sana da o duyguyu mutluluğu yaşatır hayırlı olsun inşallah canım
NAsıl yani çözdürüp öle mi arayacaklar ? Onlar sana günü saati çoktan vermeliydi, ona görede çözdürmeyi onlar ayarlamalıydı. Allah kolaylık versinKızlar bu saat oldu halen aramadilar ya moralim bozuldu ne kadar surerki bu cozdurme işlemi
NAsıl yani çözdürüp öle mi arayacaklar ? Onlar sana günü saati çoktan vermeliydi, ona görede çözdürmeyi onlar ayarlamalıydı. Allah kolaylık versin
Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere içi sırada bizeDondurulmuş 5. gün embriyosu koydurdum çift transfer. 10. gün kan testinde 210, 12.gün sabah 418 çıktı3 ekime keseyi görmek için gün verdiler hala inananıyorum olduğuna
İlk denememdi ve çok zorlu ve yırucu bir süreç Allahım hepimize sağlık, sıhhat nasip etsinn bu süreçle uğraşanlara kolaylık versinn herkesin sonucu pozitif olsun sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah
Bnmde doğal oldu sadece fitil coraspirin decavit kullan dediselam kızlar bebişlerimi aldım geldim…
size bir sorum var ilaçsız bir şekilde dondurulmuş embriyo transferi olan var mı aramızda? transfer sonrası da hiç ilaç vermedi doktorum
belli oldu muuBnmde doğal oldu sadece fitil coraspirin decavit kullan dedi
Hyr daha 3.gundeyimbelli oldu muubenim 5.günüm
Eylül ayının sonlarında bu grubada böyle güzel bir haber yakışırdı doğrusuKızlar dün 99,5 di bugun de 162,63 cıktı sizce nasıl bir günde arttı
Amin canım tesekkur ederim inşallah darısı sana olsunEylül ayının sonlarında bu grubada böyle güzel bir haber yakışırdı doğrusu. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. 1 günde güzel bir artış olmuş bence
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar dün 99,5 di bugun de 162,63 cıktı sizce nasıl bir günde arttı
Ayy maşallah
Amin inşallahAyy maşallahkucağınıza da almayı nasip etsin inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?