- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Ay evet ya en heyecanlı kısmı gerçektenİnş canım güzel haberler veririm
Evet insan çok heyecanlı oluyor yumurtaların gelişim sürecinde özellikle de toplandıktan sonra her gün arayıp bilgi verdiklerinde
Ben gittim belli oldu 6 Eylül çift embriyo transferi yapılacak Allah nasip ederseKızlar bugün doktora gidenler olacaktı transfer günleri belli olacaktı neler yaptınız tarihler belli oldu mu ?
Yaaa ne güzel bi haber maşallah transfer olunca da sağlıkla tutunsunlar inş anneciğineBen gittim belli oldu 6 Eylül çift embriyo transferi yapılacak Allah nasip ederse
Rahim kalınlığın kaç canım soyledimiBen gittim belli oldu 6 Eylül çift embriyo transferi yapılacak Allah nasip ederse
İnşallah saggoikla tutunsun benimde Perşembe belli olacakBen gittim belli oldu 6 Eylül çift embriyo transferi yapılacak Allah nasip ederse
Sen New zaman transfer oluyorsun ben de Perşembe öğreneceğim canım ama. Beklemek çok zorAynen öyle şimdi den saymaya başladım işte Allahım herkesin gönlünde geçeni nasip etsin inşallah sizin ne zaman transfer olcak
İnşallah hayırlı haberler alırsınızMerhaba, ne enerjik bir topic olmuş. İnşallah herkesin pozitif sonuçlar olur. Ben de yarın kontrole gideceğim opu gününü netleştirecek. Geçen hafta başladım tedaviye
8.mm ama ilaçları tekrardan devam etcem transfer gününe kadarRahim kalınlığın kaç canım soyledimi
6 Eylül transfer yapılacak Allah nasip ederse benimde 3 ayım tamamlanıyor tedaviye başladığım dan bu yana gerçekten de zaman geçmek bilmiyor hayırlısıyla tutunsunlarda beklemeye değer inşallahSen New zaman transfer oluyorsun ben de Perşembe öğreneceğim canım ama. Beklemek çok zor
İyi ya masallah daha kalınlaşır ozmana kadar sen hangi ilaçları kullanıyorsun8.mm ama ilaçları tekrardan devam etcem transfer gününe kadar
Amin amin canımAynen öyle şimdi den saymaya başladım işte Allahım herkesin gönlünde geçeni nasip etsin inşallah sizin ne zaman transfer olcak
AminMerhaba, ne enerjik bir topic olmuş. İnşallah herkesin pozitif sonuçlar olur. Ben de yarın kontrole gideceğim opu gününü netleştirecek. Geçen hafta başladım tedaviye
Kızlar benimde 5 Eylül nasipseKızlar bugün doktora gidenler olacaktı transfer günleri belli olacaktı neler yaptınız tarihler belli oldu mu ?
Çoook az var sonra bebişin seninle inşKızlar benimde 5 Eylül nasipse
Evet aynı süreçlerimizAminSüreçlerimiz aynı benim de 24 ünde başladı tedavim , yarın kontrol muhtemelen opu belli olacak ya da en geç perşembe belli olur gibi geliyor . Sadece benim embriyolar genetiğe gideceği için bir sonraki regl ile transfer olacak herşey yolunda giderse . Yarın mutlaka doktordan sonra yaz cnm . İnş hepimiz pozitifleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?