Eylül Ayında Transfer Olacaklar

İnş canım güzel haberler veririm
Evet insan çok heyecanlı oluyor yumurtaların gelişim sürecinde özellikle de toplandıktan sonra her gün arayıp bilgi verdiklerinde
Ay evet ya en heyecanlı kısmı gerçekten Hadi bakalım başı sen Çek biz de arkandan gelelim cnm inş

Kızlar ben Çarşamba gitmisstim doktora adetin ikinci günüydü rahim kalınlığı 5 di sizce. Kalinlasirmi ya transfere kadar geçen yıl 7 cm le girdim olmadı en aşağı 9 olması gerekli diyor bu seneki doktorum tutunması için çok canım sıkılıyor kalinlasmassa diye

Sen New zaman transfer oluyorsun ben de Perşembe öğreneceğim canım ama. Beklemek çok zor
6 Eylül transfer yapılacak Allah nasip ederse benimde 3 ayım tamamlanıyor tedaviye başladığım dan bu yana gerçekten de zaman geçmek bilmiyor hayırlısıyla tutunsunlarda beklemeye değer inşallah

Aynen öyle şimdi den saymaya başladım işte Allahım herkesin gönlünde geçeni nasip etsin inşallah sizin ne zaman transfer olcak
Amin amin canım ben de geçen hafta başladım tedaviye yarın kontrolüm var ya yarın ya da perşembe günü kesinleşir opu günü ama benim daha önce 5 düşük 1 erken doğumla sonuçlanan 6 başarısız gebeliğim olduğu için embriyolar genetiğe gidecek onun için önümüzdeki ay regl ile transfer olacak nasipse

Merhaba, ne enerjik bir topic olmuş. İnşallah herkesin pozitif sonuçlar olur. Ben de yarın kontrole gideceğim opu gününü netleştirecek. Geçen hafta başladım tedaviye
Amin Süreçlerimiz aynı benim de 24 ünde başladı tedavim , yarın kontrol muhtemelen opu belli olacak ya da en geç perşembe belli olur gibi geliyor . Sadece benim embriyolar genetiğe gideceği için bir sonraki regl ile transfer olacak herşey yolunda giderse . Yarın mutlaka doktordan sonra yaz cnm . İnş hepimiz pozitifleri görürüz

Benim de pazartesi kontrolüm vardı iyi geçti e2 kan verdim iyi çıkmamış akşam aradılar estrofemi 6 tane içmeye başladım (sabah öğle akşam 2) . 3 Eylül transferim olacaktı ama kontrole gidicem o gün. Yazılan ilaçları da aldım. Bakalım hayırlısı artık inşallah

Evet aynı süreçlerimiz Gittim doktora cuma günü opu yapılacak hayırlısı ile inşallah 7 yumurta oluşmuş 4 yumurta daha var ama onlar küçükmüş.
Senin ne dediler kontrole gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…