- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.161
canım dondurulmuş embriyo ise 6 7 8 erken gebelik idrar testi çıkar genelde ama çatlama iğnesi 12gün vücutta kalıyor biliyorum dr dediği gün yap biliyorum insan dayanamıyor rabbim kucağını doldursun inşallahKızlar ben 5.gün embriyo transfer olcak salı günü hayırlısıyla. Gebelık testi 5gün sonra yapsam catlatma iğnesi vuruldum sonuçta onun pozitifliği görürürmmdimi? Sımdıden test yapma derdine düştüm :d
Hala inanamıyorum allah tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin anne olmayı kucağını boş bırakmasın rabbim pazartesi günü yine kan vericem artık pazartesi Allah’ın izni ile sonuç ikiye katlanır ise problem yok değil mi şimdi inşallahTebrik ederimm tabiki pozitif
Ay canımm kıyamam hepimiz o ilk pozitiflerde öyle hissettik ben hala inanamıyorum diyorum rüyadayım herhalde uyanıcam allah korusunHala inanamıyorum allah tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin anne olmayı kucağını boş bırakmasın rabbim pazartesi günü yine kan vericem artık pazartesi Allah’ın izni ile sonuç ikiye katlanır ise problem yok değil mi şimdi inşallah
Bende öyle pazartesi 2. Kanı vereceğim sizin değer kaç çıktıHala inanamıyorum allah tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin anne olmayı kucağını boş bırakmasın rabbim pazartesi günü yine kan vericem artık pazartesi Allah’ın izni ile sonuç ikiye katlanır ise problem yok değil mi şimdi inşallah
Evet kuzum sağlıklı ilerlediğini gösteriyorKızlar merhaba bir şey sorucam, şimdi hcg iki katına çıkınca artık sağlıklı bir gebelik olmuş oluyor değil mi? Benim salı günü ultrason var inşallah çok heyecanlıyımbir sorun çıkmaz inşallah
Pimpirik yapıyorum birazcık evet vallahi doğru allah razı olsun kızlar iyiki varsın insan bir teselli oluyorAy canımm kıyamam hepimiz o ilk pozitiflerde öyle hissettik ben hala inanamıyorum diyorum rüyadayım herhalde uyanıcam allah korusunamin inşallaaaah allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın kuzumm inşallah yok kuzum ben de ikinci kere kan verdim güzel çıktı şimdi salı ultrason var aynı şeyleri ben de düşünüyorum inan ama olmaz tabiki sorun kendi kendimize kuruntu yapıyoruz işte
Hadi bakalım artık pazartesi sonra rabbim büyükEvet kuzum sağlıklı ilerlediğini gösteriyor
Evet kuzum sağlıklı ilerlediğini gösteriyor
Pimpirik yapıyorum birazcık evet vallahi doğru allah razı olsun kızlar iyiki varsın insan bir teselli oluyor
Merhaba canim.Ayni gunde transfer olmuşuz.Sende hcg kac cikti 1?2?16 Eylül de benim test günüm cnm
219.2 çıktı cnmMerhaba canim.Ayni gunde transfer olmuşuz.Sende hcg kac cikti 1?2?
Ikinci kac cikti canim.Bende 398.8 cikmisti birinci,ama bu gun 751 cikti.Korkuyorum iki katina katlanmadi deye219.2 çıktı cnm
Sizi çok iyi anlıyorum lütfen bence çok belirtileri falan takılmayın evet adet sancısı da oluyor bazılarında bazıları hiç olmaz Benim 8 ci gün sadece bı adet olacam gibi oldu ve başka hiç bir belirti falan olmadı daha yeni yeni anlıyorum o yüzden keyfinize bakın stres ypyn inşallah sıkı sıkı tutunur o bebiş sizeKızlar iyi akşamlar transferin ikinci günündeyim ama sabahtan beri ara ara adet olacakmış gibi ağrı gelip gidiyor sizde oldumu hiç böyle belirtiler
Ben pazartesi vercem ikinciyi cnm cuma ilkini verdimIkinci kac cikti canim.Bende 398.8 cikmisti birinci,ama bu gun 751 cikti.Korkuyorum iki katina katlanmadi deye
Allahım pozitif görmeyi sana ve burda o haberi bekleyen hepsine nasip eder inşallah hayırlısıyla tutunurMerhaba arkadaşlar ben de bugün 2. Gün taze transfer oldum 2 tane.sonuç 30 eylülde çıkacak, inşallah tutunur yumurtalarımız
Çok teşekkürler inşallahAllahım pozitif görmeyi sana ve burda o haberi bekleyen hepsine nasip eder inşallah hayırlısıyla tutunur
O kadar haklısın ki insanın elinde olmadan herşeyde bir anlam arıyor sabırlı olup beklemekten başka çaremiz yokSizi çok iyi anlıyorum lütfen bence çok belirtileri falan takılmayın evet adet sancısı da oluyor bazılarında bazıları hiç olmaz Benim 8 ci gün sadece bı adet olacam gibi oldu ve başka hiç bir belirti falan olmadı daha yeni yeni anlıyorum o yüzden keyfinize bakın stres ypyn inşallah sıkı sıkı tutunur o bebiş size
Tebrikler kızlar rabbim analı. babalı büyütsün inşallahmaşallah topikin adını değiştiriyorum bebişler topik
İnşallah canım.Canım benim inşallah önümüzdeki ay tüm sürecin hayırlısıyla ilerler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İşe başlayacağım için şehir dışından git gel yoracak beni bu ay. 3.5 saatlik yol. Benimki de üç yıl önce dondurulmuş embriyo. Kızıma kardeş Yapmak istiyorum. Allah nasip ederse.Canım benim hiç üzülme bende birsonraki ay oldum tranfer dondurup emriyoyu ilaçlar şimdi dahada etki edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?