- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 63
- 35
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.141
Aman al mutlaka, güzelce tutunsun miniğimizEvet erken aslında prolutex iğnem bitmişti hani devam ediyimmi etmiyimmi varsa yada yoksa ona göre almak için yaptırdım. Alıcam yani şu an devam edicem pazartesiye kadar
EvetMerhaba kızlar 80 hcg pozitif mi oluyor
Ayni zamanda transfer olmusuz inşAllah bizlerde burda pozitiffffffff diye yazcaz.bundan oncekileri unut hepsi geride kaldi simdiye odaklan ve odaklanalim hep birlikteGebelık haberı alan herkese hayırlı olsun inşallah Rabbim saglıkls ilerlemeyi saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsın. Haber bekleyenlere hayırlı haberler vermek nasıp olsun inşallah. Ben 15 Eylül'de transfer oldum 26 sı test günüm bu üçüncü denemem lütfen banada dua edın bu son olsun ınsalllah
Gözün aydın çok sevindim Allah burdaki herkes o mutluluğu nasip etsinMerhaba kızlar 80 hcg pozitif mi oluyor
İnşallah bızde güzel haberler verırız burdan,Ayni zamanda transfer olmusuz inşAllah bizlerde burda pozitiffffffff diye yazcaz.bundan oncekileri unut hepsi geride kaldi simdiye odaklan ve odaklanalim hep birlikte
İnşallah ya bu güzel grubu negatif haberle bozmak istemiyorumAman al mutlaka, güzelce tutunsun miniğimiz
Yapma yaMaalesef negatif sabah yaptırdım test.demek ki 9. Gün yaptığım kaset test tek çizgi doğruymuş kızlar
Ne guzel bi insansin sen yaaPozitif sonuç alan arkadaşlar çook ama çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alınbenim kan testim negatif geldi. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama çok zor tabi. Rabbim böylesini hayırlı eyledi demek ki zamanı değilmiş diye avutuyorum kendimi. Bekleyen arkadaşlar da inşallah güzel sonuçlar alırlar. Dualarım sizinle
Canım benim Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah en kısa zamanda pozitif haberler verirsin bizlerePozitif sonuç alan arkadaşlar çook ama çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alınbenim kan testim negatif geldi. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama çok zor tabi. Rabbim böylesini hayırlı eyledi demek ki zamanı değilmiş diye avutuyorum kendimi. Bekleyen arkadaşlar da inşallah güzel sonuçlar alırlar. Dualarım sizinle
En hayırlı zamanda Allah nasip etsin canım sana. Ne güzel insansın bizim de duamız seninle ❤Pozitif sonuç alan arkadaşlar çook ama çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alınbenim kan testim negatif geldi. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama çok zor tabi. Rabbim böylesini hayırlı eyledi demek ki zamanı değilmiş diye avutuyorum kendimi. Bekleyen arkadaşlar da inşallah güzel sonuçlar alırlar. Dualarım sizinle
Allah sana da en hayırlı zamanda pozitif sonuç almayı nasip etsin. Dualarım bekleyen herkes içinMaalesef negatif sabah yaptırdım test.demek ki 9. Gün yaptığım kaset test tek çizgi doğruymuş kızlar
Amin canım benim rabbim kim istiyor ise herkese nasip etsin gerçektenGözün aydın çok sevindim Allah burdaki herkes o mutluluğu nasip etsin
Tebrik ederimm tabiki pozitifMerhaba kızlar 80 hcg pozitif mi oluyor
İnşallah katlar kuzum bol bol dua edelimİnşallah ya bu güzel grubu negatif haberle bozmak istemiyorum
Allah razı olsun inşallahİnşallah katlar kuzum bol bol dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?